31 juli 21:01

Dag: 2009-07-31
Tidpunkt: 21:05:31
Sitter ensam på övervåningen och kollar på Bröllopp och jäkelskap. Idag har jag mest legat och läst. sjuuukt skönt! Sen har paapi och jag varit i Haparanda och i Torneå. Vi var på Alko och Gina och sen när vi kom till Sverige igen var vi inne på någon konstig affär och sen elgiganten. sen åkte vi hem och åt. mums.

Jag köpte någon söt vinflaska. Vinet är säkert äckligt men flaskan var söt :D haha. Hr druckit hjortroncongac. bleee. haha. men flaskan var cool :D

Igår fyllde Farmor år.

På söndag åker vi hemmåt. . runt 07:00 på morgonen. Suck. Det blir en heldag i bilen och jobb 07:00 på måndagmorgon. hmm..

26 juli 13:00

Dag: 2009-07-29
Tidpunkt: 00:10:40
Resan fortsatte så klart. Jag lämnade pappas hus runt 9-10 tiden på morgonen.. sen passerade vi Jessica och Magnus på vägen upp.


Lina, det där bältet är irriterande på axeln efter ett tag


Jag kollade på jönssonligan på min nya dator! Funkade kanon när inte solen lös på.. Jag gjorde en koja till datorn så man skulle se skärmen, fungerade klockrent!


Det kom massa regn på vägen :( jag sov lite också.


Världens längsta husvagn? Ca 10 M. Skinnklädsel. den var nedsatt så nu kostade den bara 660 000 ;)


Vi stannade i Sundsvall och åt på Sibylla för första gången den här resan..


Köttbullar och potatismos blev det!


Lina var glad och hade vackra ögon!

26 juli 09:00

Dag: 2009-07-29
Tidpunkt: 00:02:22
Resan började den 26 juli, på hjärtats och min 3 år och 4 månaders dag! En seg dag.


Lina i bilen! Tur att paapi köpte en så stor bil så man fick med allt ;)


Detta var mitt sälskap eller nått


Min bejbis var självklart med!


jag roade mig på bästa sätt bak i bilen
, med kameran/kamerorna och rosa datorn!


Sen blev det "frukost" vid Tönnebro, as usual!


När man ska till/från Tönnebro så åker man i Bollnäsfilen xD

28 juli 23:47

Dag: 2009-07-28
Tidpunkt: 23:55:16
Jag ska antingen fixa två blogginlägg om resan upp eller så ska jag slänga mig på sängen och läsa Camilla Läckberg - Tyskungen som jag fick idag, den verkar bra och jag behöver nog läsa lite. Läser alldeles föör liite. haha.

Idag har vi varit i kalix 2 ggr. En gång handlade vi mat och andra gången åkte pappa och jag iväg och så skulle vi gå till volvo. 17:03 kom vi dit.. 17:00 stängde dem. lite irriterande. så vi åkte till OK och köpte glass, aftonbladet och boken till mig. Myys. Sen gick vi till coop. men de hade inte de vi skulle ha men lite andra saker fanns det så vi hamnade i en lång kö full av polacker eller ryssar. haha. Öl, ägg, kyckling och pommes köpte en och en annan massa öl, jäst och mjöl.. haha. Sen kom vi hem och då var det mat. Stuvade makaroner och falukorv. Med rödvin till. haha, njaa jag är fortfarande inte såå förtjust i rödvin, och spec inte till den maten. hihi. Sen blev det allsång på skansen och så gick jag ner till vattnet en stund och då ringde paapi och frågade om jag ville ha jordgubbar, och vem sjutton tackar nej till riktiga norrländska jordgubbar? INTE JAG!! så jag gick upp till dem. Sen så kom farfar för han var orolig när han inte hittade mig nere vid vattnet. SötFarfar! Tur att någon saknar en iaf ;)

Saknar min älskling :( Bleush.

28 juli 00:03

Dag: 2009-07-28
Tidpunkt: 00:05:56
gårdagen hann bli morgondagen idag. haha eller nått.. nu är jag i kalix, mitt älskade kalix! sjukt underbart. ovanligt lång tid har det tagit och ovanligt många raster har det varit. ha. myys. det är sjukt varmt här. men ska försöka sova eller nått. saknar älsklingen :( och alla andra :D Nås lättast på sms! yey. nu blir det sova, gick upp halv åtta imorse. nitenite

24 juli 13:42

Dag: 2009-07-24
Tidpunkt: 13:52:49
Nu känner jag mig sjukt duktig! ska lägga upp lite bilder från gårdagen. :) jag ska ta och vila om en stund. Sen måste jag nog städa, diska och börja packa. Ska hämta älsklingen sen :)


Tåget gick 09:52


Efter en stunds vandrande så hamnade vi på hötorget "Gravidrabatt" skrek en till Sara!


Nej jag vill inte vara med på kort! SötaSara


När vi hade ätit så gick vi till Gamla Stan och pratade massor sen fikade vi och gick mer. Sen satte vi oss på en parkbänk med utsikt över vattnet och pratade mera!


Sara med sötamagen och en hjärtformadpolkagrisklubba!


Happy Lina. Sen gick vi lite till


Sen satt jag på tåget och skulle åka hem 16:07 :(


En rolig skylt i Sundbyberg!

Btw, när tåget nästan var i Västerås så sa Robot-rösten "nästa Bålstad" haha, great! Tur att jag såg att vi var i Västerås. :)

23 juli 16:15

Dag: 2009-07-23
Tidpunkt: 16:22:07
Nu sitter jag på tåget igen. Har varit en bra dag! Känns inte som att det var flera år sen vi sågs, allt var som vanligt! Vi åt lunch på en mongolisk restaurang, asiatisk buffé, sjukt gott jag som varit sugen på det i flera dagar! hihi. Sen har vi varit i gamla stan och gått omkring lite grann. Roboten som pratar på tåget är förvirrad, den säger att vi snart är i sundbyberg där vi var nyss.. Snarare snar bålstad, haha. Idi.


En glad Lina på tåget på väg hem!

23 juli 10:37

Dag: 2009-07-23
Tidpunkt: 10:43:50
Fan vad arg jag blir på firefox. Nu smet det och så försvann heeela det långa inlägget med bilder och allt, när jag för en gångs skull ska göra ett inlägg med bilder. FAN.

Nu sitter jag på tåget till Sthlm. Ska träffa Sara! :D Tog med datorn för att testa den och mobila bredbandet i farten..


Jag och Challe var på IKEA härom dagen


Vi åt IKEA-köttbullar för 16 kr istället för IKEA-korv


<3


Lunchen med paapi igår. En stoor macka!


Lina


Vi åt lunch i hamnen och så blev det efterrätt!


När jag kom hem la jag mig i solen en stund

23 juli 07:07

Dag: 2009-07-23
Tidpunkt: 07:12:49
ligger i sängen och har ont. blee nyss var det huvudet och nu när huvudvärken är påväg bort så får jag ont i magen. Typiskt! blee. Ska åka till sthlm idag. men vet inte när. hmm. jag är trött. menmen.

Jag har sjukt ont i huvudet, såå ont så jag mår illa. är stel som fan i nacken :( Virussöker datorn också. blöp. åker troligtvis på söndag :D

22 juli 22:50

Dag: 2009-07-22
Tidpunkt: 23:02:14
Sitter och flyttar bilder mellan olika hårddiskar. Seegt går det. Idag har jag mest fixat med mina bilder, försökt sortera lite.. på ena hårddisken hade jag 190GB bilder.. det tar lite tid. Jag har hunnit ligga lite i solen och varit på björnön. Sen har jag älsk och Challe handlat! massor handlade hon. Vi råkade köpa massa filmer också, Challe och jag. sen köpte jag två linnen och ett par lååånga jeans-shorts.

När vi var på björnön så tyckte älsklingen att det skulle vara bra med massor av mig.. Så sitter jag och går igenom mina bilder och hittar den här snygga på mig från skolan.


Tänk om man kunde klona sig själv.. vad skönt det skulle vara!
Foto: Sandra S, om jag inte minns heelt galet!
Redigering: Lina R (jag)

22 juli 07:32

Dag: 2009-07-22
Tidpunkt: 07:38:58
Guess what? Jag är redan vaken. Jag somnade efter kvart över tre i natt.. med blodsprängda ögon. Strax före klockan 7 så tyckte tydligen en kollega att jag skulle upp och jobba, men inte då, Lina har ju semeseter! Han ville veta vilken buss som gick var.. hah, så jag pallrade mig upp och körde ett varv  runt cityringen för att själv vakna till liv och för att bilen skulle få åka lite längre och bli liiite varm. så efter ca 2 timmar och 30 minuters sömn så sitter jag här.. Ska nog läsa tidningen och sen ska jag slå på en film och försöka sova igen.. Meen jag känner mig snäll så ni får en cambild, nyproducerad från min nya dator!


Ibland kan man vara söt, trots en finne på hakan!


Orka vara så seriös hela tiden, jag är trött!

21 juli 23:50

Dag: 2009-07-21
Tidpunkt: 23:59:10
Här sitter jag i min ensamhet och slökollar på S.O.S och redigerar bilder. Blöp. alla jobbar och är tråkiga :( Nu känns det lite som "man vet inte vad man har innan man har förlorat det". ha, alltså jag har inte förlorat något just nu utan det känns så nu när jag är ensam hemma hos mig själv.. Ush. Kul semester. Jag vill åka iväg till typ sthlm! Men nej ingen har tid.. Bästa Jessica är inte i Sverige heller :( nästa vecka är sista semesterveckan och då hoppas jag det blir fullt upp! Massa bilder och så.

Idag har jag varit duktig och gjort nästan allt på min ToDo-lista. och lite till. Challan och jag åkte till Hälla och handlade lite. Jag gjorde bort mig på systemet xD Sköt iväg kortläsaren. haha. 16:55 såg jag att man fick köttbullar för 16 kr till klockan 17:00 så vi sprang genom hela IKEA och jovisst hann vi! Mums. Sen handlade vi lite och så åkte vi hem till henne. Efter ett tag åkte jag hem.

Nu sitter jag och gäspar, men jag känner mig inte trött. >.< Ska väl försöka sova snart. men jag kommer väl bara drömma mardrömmar :/ Bleeh. Jag saknar dig, dig och dig.. alla kan känna sig så jävla saknade.. Folk kan ju få höra av sig till mig om de vill ses.. för jag börjar tröttna på att alltid (med vissa undantag)  försöka.

GODNATT!

21 juli 06:49

Dag: 2009-07-21
Tidpunkt: 06:57:20
hah, jag borde inte skriva här nu, jag borde sova. jag har ju semester. vaknade före klockan 6.. Älsk skulle ju upp och jobba. ble. Passade på att flytta bilen så jag kan sova om jag somnar om xD

Igår shoppade jag massor på rea! Jag älskar rea xD jag handlade för ca 600-700 kr det skulle ha gått på 1900 ungefär, yey :D sen råkade jag köpa sex and the city boxen, så nu har jag något å göra ;D hah.

Igårkväll skrev jag en ToDo-Lista för idag. ska försöka fixa det :) yey. Listor is teh shit!


En snygg brud.. hah, Lina 2008

20 juli 14:12

Dag: 2009-07-20
Tidpunkt: 14:20:59
Nu är jag inne på min andra semestervecka, Känns bra! Förra veckan gjorde vi massor, så den här veckan blir väl lugn och skön. Älsk jobbar så jag är själv, eller han kommer hit ikväll så vi kan se Beck :) Vaknade upp i ett tomt hus i skultuna, mamma jobbar ju. åt frulle och packade in mig i bilen och körde hem. När jag kom hem rev jag ut garderoben.. Lite nu mitt i allt ångrar jag mig lite. haha. Har just nu tagit en paus mitt i allt vikande, funderar att vandra ner på stan en sväng. kan vara skönt.


Ungefär som det ser ut längst ner var det på hyllan där kläderna nu ligger fint :)


I min "lilla" säng så är det kaos. .


Min nya rosa bebis! Synd att ni bara fick se de vita tangenterna..haha

Nej nu blir det nog stan en stund, solen och affärerna lockar mer än klädkaoset i sängen ;)

18 juli 20:51

Dag: 2009-07-18
Tidpunkt: 20:55:44
Mår fortfarande inte toppen. Nu har jag fått hosta i stället för halsont. Det är ju lite positivt iaf. Jag blev "sjuk" påväg till Mora. Blee. Jag gillar min nya lilla dator iaf. Ska ta mig tid i veckan och fixa över "det viktigaste", hihi. Så kan det vara. Idag har det varit "Spa". Eller, "ta hand om Lina". Fotbad och skrub. nagelfix och målning osv. myys. Nu är det film, Sällskapsresan Två :) nehe, fixa lite bilder kanske. .

16 juli 22:28

Dag: 2009-07-16
Tidpunkt: 22:39:24
Nu sitter jag i Challes soffa och glor på Hälsoresan. Leker med min nya lilla rosa dator som jag råkade köpa i Eskilstuna idag.

Igår körde jag till Mora för paapi skulle kolla på bil. Jag fick åka XC70 hem. den blir bra att åka till Kalix :D Pappa gjorde ett bra köp :)

Jag har semester. Sjuktskönt. Vi har varit i örebro, eskilstuna, mora, västerås och ja, lite överallt.

Det går bra att blogga nu, Challan är galeen, hon är blöt, hon kissar snart på sig. HAha, äääntligen har jag min lilla plutt dator!

12 juli 17:54

Dag: 2009-07-12
Tidpunkt: 18:00:19
Är hos mamma, jag och älskling kollar på Bolt igen, hihi. Veckan bestod av jobb. I Fredags så var det fredagsfika as usual, men EXTREMT. haha. massor av gott var det. Slutade 16:00, SEMESTER. Pappa hämtade oss så vi sov hos pappa i Fredags. igår var älsk, jag och maami i örebro. Mys. Shoppade lite grann. sen hem till pappa. Där var det mat vin och prat. Glass till efterrätt. Trevligt. Idag har vi varit hos pappa, i munga och hos mamma. Ska väl åka hem om ett tag. Käka lite jordgubbar och så innan, mums! Nu väntar 3 veckors semester! sjukt skönt!

7 juli 21:43

Dag: 2009-07-07
Tidpunkt: 21:51:36
Herregud, 3 inlägg på en dag, vad händer? haha. Nu ligger jag på sängen och lyssnar på musik. Tur att jag har liite batteri i datorn iaf. Åskan är här och besöker min ensamhet.. nu tror jag jag är vuxen på riktigt, jag drar ur kablarna ur väggen när det åskar. hihi. Bättre att vara på den säkra sidan, tur att jag har laptop med mobilt bredband iaf :) Funderar på om jag ska sätta mig med en filt på balkongen, myys. Hmm. Här får ni en bild på mig från när jag fotograferade i Sthlm :)

jag gillar känslan i bilden på något sätt

Pssst, kolla min blixt<3

Update: 21:59 bytte bakgrundsfärg på min header,kommer snart en roligare hoppas jag!

7 juli 18:23

Dag: 2009-07-07
Tidpunkt: 18:26:49
Nu sitter jag och längtar, längtar som faaan till Kalix. Jag vill bort härifrån. Semestern börjar på Fredag klockan 16. Gissa om jag längtar? Min allra första RIKTIGA, semester 3 veckor. hihi. Nu blire mer musik och mer redigering

Kalix långt bort från allt, hur skönt som helst!

7 juli 16:33

Dag: 2009-07-07
Tidpunkt: 16:48:29
Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Har inte skrivit på länge, mest för att jag har haft massor med saker för mig och dels så har jag inte orkat.

I Fredags så jobbade jag till strax efter 17. När jag kom ut så tyckte hjärtat att jag var sen eftersom han hade väntat i 20 min! Så år det om klockan går fel ;). Vi vandrade ner mot stan, snabbt som sjutton, fincruisingen hade ju börjat! Den var totalt väärdelös. Efter att ha kollat en stund så var det slut. Var bara å vandra tillbaka till Kopparlunden då. Kika lite p bröllop (och fastna på bild som man sedan hittade i lördagens VLT) sen satte vi oss vid cityringen en stund. Sen blev det donken en snabbis och sen hem och börja dricka/ta med sig och gå ner mot Löga. Där var underbaraste Jessica mfl. Var med dem ett tag, sen så var Challe onykter så vi letade efter henne. Såg en ung tjej bli tagen av polisen och en äldre (runt 40) spy som en gris och så kom ambulansen. Sen hittade vi Challe m. fl. så umgicks vi med dem. Sen skulle vi hem. DÅ kom världens åskväder. Himlen blev helt lila och man såg blixtarna klart och tydligt. det regnade som fan. När vi hade tagit oss till Centra och efter X antal minuter i kö så fick vi tag på taxi västerås, de skulle ha 150 kr att köra från Centra till mig och då skulle man få vänta 30 min! ALDRIG. så jag och hjärtat sprang i regnet och skrattade. när vi nästan var hemma fick jag tag på en taxi från taxi exact. 40 kostade det då att åka hem. DEt vare värt, dyngsura som fan och sista biten brukar vara den värsta.

På Lördagen åkte vi till Erikslund. Jag shoppade lite. Sen åkte vi hem till Maami och grillade. MUMS! sen var vi där till rätt sent. Sen åkte vi hem till mig igen. Efter en stund gick vi ut till cityringen. där var det folk som Burnade. Det var kul tills polisen stängde av vägen. Då gick vi en bit upp längs vägen och satte oss och kikade.. en stund senare stängde de av vägen därifrån. Dem lekte tydligen för mkt därborta och det är farligt. TRIST! :( då gick vi hem och kollade på film istället. myyys!

I Söndags så gjorde vi inte så mycket. Var på Hälla och stan och shoppade lite. sen tog vi det lugnt. Lite senare mot kvällen så åkte vi ut och åkte bil. kollade på massa hus runt om i västerås. Myys. Åh vad jag skulle vilja ha ett litet hus :D Sen blev det film och sova!

Igår var det jobb, stan och erikslund. Träffade på Sara och Jocke :) Sen beck på kvällen!

Nu ska jag nog fixa lite bilder från helgen eller nått! Jäklar vad mycket text det blev :| Sorry!

2 juli 22:30

Dag: 2009-07-02
Tidpunkt: 22:32:37
Och så har andra dagen av juli passerat. Sjukt vad tiden går fort. Jag satt och glodde lite i min blogg från förr och hittade en "DAGENS" lista som jag var tvungen att göra, ni vet när man känner att man bara måste, när de inte finns några andra alternativ.. Och bara för att jag är snäll får ni den :)

DAGENS VILL HA: Mini Laptop
DAGENS KLÄDSEL: På jobbet: kjol och tubtop på kvällen: tubklänning
DAGENS SMINK: Mascara
DAGENS FRISYR: sån där typisk Lina frisyr som bara hon kan ha
DAGENS LÅT: Prop Dylan feat. Promoe & Caribinghi - Top of the Top och självklart SOLSTINGELING
DAGENS PLANER: Jobb, redigera bilder, träffa Stjärt0
DAGENS SAKNAD: ♥
DAGENS BÄSTA: Challe
DAGENS ROLIGASTE: "hur fan kan man halka I sin egen sko?"
DAGENS DUMMASTE: Fel del till bilen
DAGENS MISSLYCKANDE: Köpt rätt del till bilen, men tydligen så var det fel på min bil
DAGENS DROG: Vatten? är jag sjuk, herregud. Ne jag vet inte
DAGENS KÖP: Langos, för första gången i hela mitt liv
DAGENS GODIS: nothing
DAGENS HUMÖR: Linahumör :)

2 juli 22:00

Dag: 2009-07-02
Tidpunkt: 22:04:19
Pjuuh, kom hem för typ 30 min sen, Challan hämtade Tressa och cyklade hem och jag hoppade in i duschen. Vi har varit på löga en sväng. Det är rätt nära ändå.. hihi. En ROSA cykel skulle ju inte sitta heelt fel :) någon får gärna skänka den till mig :) Rosa Damtralla, klockrent! Nu är mina fötter inte svarta längre. däremot är det blåsor under dem.  Jag Håller på att ta emot massa roliga bilder från Challe nu. hihi.

Nu är sommaren här, POWER BIG MEET!


Lina Rönnquist AKA Runkan och Charlotte Johansson AKA Stjärt0 <3

Always and forever baby!

1 juli 21:01

Dag: 2009-07-01
Tidpunkt: 21:03:22
Såhar nästan första dagen av juli passerat. sjukt varn och kvav har den varit. Donken till lunch och HEY ROSA GLAS :D Promoe låter ur mina högtalare, SOMMAR! och det bästa är att MIN ÄLSKLING ÄR HEMMA, HEMMA HOS MIG!! ääntligen 2 veckor och nästan 1 dag. I morgon ska bilen fixas och så börjar power meet. Trevlans. Jobb i denna värme imorgon också!
RSS 2.0
s