Ny Header

Dag: 2008-09-30
Tidpunkt: 21:39:11
21:33
DEn blev inte riktigt som jag tänktmig, men lite uppdaterad iaf. Ska försöka fixa designen lite mera, men jag orkar inte just nu, är ju så slut efter jobbet, jämt. Igår så fyllde ju min underbara bästaste Jessica hela 19 år :) Jag är tröött. Ska nog sova snart. Imorse fick jag skrapa rutorna, inte kul, nejnej. Måste fixa någon rolig isskrapa eller något så kanske de inte känns lite jobbigt, jag vet inte. Idag ringde Wedins och sa att mina skor var färdiga så tomorrow i will go down town. Se om Älsklingen vill fälja med :D Idag har vi varit och matat vildsvinen igen. Vi såg totalt 7 rådjur, men jag hann inte fixa kameran så de blev inga bilder. Hann aldrig skriva på min lunch idag. Jag har insett att det är roligare att vara i "köket" på lunchen för där kan man skratta och skämta, som man inte får göra vid datorn, hmm, vi får se hur det är om ca en månad. Nu ska jag kika runt lite och sen krypa ner i sängen om ingen blir social någon stans. Sådetså.

Sovdags

Dag: 2008-09-29
Tidpunkt: 22:26:45
22:25
Älsklingen ligger och sover så jag ska väl joina honom. Han är såå söt :) Nu ska jag gå opch borsta tänderna. HAr hållit på med min blogg, men jag blir inte nöjd >,< vi får se hur det slutar. Godnatt!

Världens högsta husvagn, kyla och läggdags

Dag: 2008-09-28
Tidpunkt: 22:12:52
22:04
Nu sitter jag i sängen och fryser. Ska snart krypa ner under täcket. Ensam :( Idag pallrade jag och älsklingen oss ut och fotograferade lite. Sen åkte han hem och jag gick upp och kikade runt på Internet och sen somnade jag. Pappa ringde mig runt thugo i tre och sa att han var på väg hem. Så han plockade upp mig och Molly och så åkte vi hem till pappa och så en stund innan vi åkte in till stan. Vi åkte och kikade på världens högsta husvagn. Jag var fachinerad som sjutton. 2 våningar och balkong. Jatack! ha. Har lite bilder på den. Yey. Sen så åkte vi till Donken och käkade för att sen åka till Munga en stund. Eh, vi kom väl dit typ halv fem eller något. Och åkte därifrån runt halv nio. Så där försvann den plugg-kvällen. Det var kallt och tråkigt. tur att jag hade kameran iaf, sålänge det var ljust gick det bra. runt sju-tiden så insåg pappa att betongen inte räkte så Monica fick köpa mer och komma ut med det till oss. Sen så fixade det sig tillslut och vi åkte hem. Skönt tyckte jag. Väl hemma fick jag lite äpplekaka med vaniljvisp eller vaniljkräm, jag vet inte, men gott var det :) Nu ska jag ta och vila min hals. börjat få ont i öronen också. Usha, vill inte ha öroninflammation eller så. har förresten satt i min guld-hästsko-ring i läppen.

Shopping och bilkörandes

Dag: 2008-09-27
Tidpunkt: 23:57:49
23:52
Jag gick upp med älsklingen idag. Han åkte till falun och spelade Hockey 6-6 blev det. Jag bestämde träff med Lisa så jag åkte och plockade upp henne och sen vandrade vi på stan ett tag och shoppade, tog även en fika. Jag lämnade in mina skor på wedins så snart kan jag ha de igen :D Sen åkte jag och lämnade Lisa och hämtade Farmor och Farfar och så åkte vi ut till Munga och åt smörgåstårta och fikade liten. Sen åkte jag och lämnade f&f hemma hos dem och jag åkte hem. Sen kom älsklingen hem till mig och efter att ha slappat ett tag åkte vi till ICA och köpte grejs så jag kunde laga mat. Japp, Korv, bacon, mat-grädde och creme fraiche och couscous. Gottigt. Sen kikade vi  på Svensson Svensson som var de avsnittet vi var och såg i sthlm :) Har precis kikat på Beck och nu börjar snart Messiah. Älsklingen sover så ska väl krypa ner i sängen snart. God Natt  :*

Coca Cola missbruk?

Dag: 2008-09-26
Tidpunkt: 14:24:55
14:22
Sitter här och har lunch, dricker som vanligt Cola och funderar på hur bra mina tänder och jag mår av det egentligen. Nu dricker jag (när det finns) 1-2 Color per dag. Nu sitter jag mest och vill att tiden ska gå fort så det blir kväll så att jag får sluta. Så att jag får träffa min älskling! 

Effektiv morgon

Dag: 2008-09-26
Tidpunkt: 10:14:58
10:11
Idag har jag varit jätte effektiv, fast att jag var trött och ville sova så genom att kika lite på tv blev jag piggare, hopade in i duschen och sedan kröp jag ner i sängen igen och värmde mig. Lite efter nio gick jag ner och lagade mat. Japp, du läste rätt. Jag lagade lunch. Skar sönder korv och stekte tillsammans med bacon och så kokade jag makaroner. Typ eh, för lite? jaja, vi får se hur mätt jag blir. Idag firar hjärtat och jag 2 år och 6 månader tillsammans. Och jag och mitt körkort firar 3 månader yey :). Älsklingen och jag ska nog ut och käka middag ikväll eller nått. Jag slutar ju så sent >,< Får försöka göra det bästa av situationen!

Lunchtime!

Dag: 2008-09-25
Tidpunkt: 13:58:47
13:56
Sitter på jobbet och har precis ätit. As usual så har jag ont i magen >.< Jag är trött som sjutton. Vill bara hem och sova. Helgen är ju förstörd för Frederic ska jobba lördag-söndag >,< blää. Vi får se vad jag hittar på. Ikväll kommer älsklingen till mig :D eller typ i natt :| iom att han har träning innan. .

Trötthet och magont

Dag: 2008-09-25
Tidpunkt: 10:11:07
10:08
Sitter på jobbet nu. Kom hem ca 00:20. Dryygt, är jätte trött. Mamma är hemma och är sjuk idag. Som sagt så var det sent igår, men det var god mat! Skriver för hoppningsvis mer ikväll, eller på lunchen. Börjar jobba om 5 min. Camilla är ledig idag, tråååkigt!

Marabou Daim

Dag: 2008-09-24
Tidpunkt: 14:01:20
13:59
Äcklig lunch idag, bläää. Sitter och äter lide choklad istället :) Ikväll ska vi käka på Bill och Bob och sådära, jag vet inte hur länge jag stannar, men det blir nog inte så länge. Usha, får inte träffa älsklingen idag heller antar jag. typ imorgon, coh då sover jag väl. hmm får e hur det blir med det. Kommer antagligen hem sent så det blir nog inget mer bloggandes idag. .

Lugnt och skönt, eller?

Dag: 2008-09-23
Tidpunkt: 18:44:19
18:37
Sitter på jobbet med en lite jobbig kund just nu. Käkade Chinamat till lunch idag med min älskade Lisa. Nu är det bara jag och Magnus på jobbet. Lugnt och skönt, telefonen ringer rätt lite. sitter i tel till 19.00 dryyygt. Skriver väl kanske mer sen när jag kommer hem eller något.

Kom nyss till jobbet

Dag: 2008-09-23
Tidpunkt: 10:08:59
10:07
Kom precis till jobbet. Är tidig så jag slöar lite. Har ont i magen. Blöp. Fredag hoppas jag på mys :D 2 år och 6 månader med älsklingen då juu :D Nu ska jag kolla runt lite.

Lägenhetserbjudande

Dag: 2008-09-22
Tidpunkt: 21:50:40
21:47
Sitter och kikar på nya CSI-avsnittet. Bäst som jag sitter och letar efter lägenheter så ringer telefonen och jag får ett erbjudande en 1 nära stan för 3100.. det är lockande. Men frågorna blir många och konstiga. Kommer jag känna mig trygg och säker? Ingen balkong det är ju jobbigt. ååh, jag vet inte :/ Ska nog sova eller nått. Sjukt trött av att jobba så sent >,<

Jobba sent

Dag: 2008-09-22
Tidpunkt: 18:41:51
18:40
Ush vad jag hatar det här. Just nu är det bara jag och Magnus här så det är lugnt och skönt. Inte så mkt kö på tel heller, men det kommer ju vara mörkt när jag kommer hem. Blää. Mamma lär ju typ redan vara hemma, och pappa är väl snart påväg hem han också. FUSK. 19:15 jag räknar ner. ;)

30 min lunch

Dag: 2008-09-22
Tidpunkt: 13:56:47
13:54
Har lunch i några minuter till. Skulle ha ätit lunch med Lisa idag, men jag har bara 30 m in lunch så jag hinner inte :/ Så det får bli imorgon istället. Slutar 19:15 idag, usha. Så när jag kommer hem så är hjärtat på träning. Bleeh. Nej om jag ska surfa lite ;P

1 dygn av vakenhet...

Dag: 2008-09-21
Tidpunkt: 12:11:52
12:01
nästan. Somnade runt 3 inatt och ja gick ju upp 5 så jag var lite trött, vaknade före 11. Låg och kikade på Sunes Sommar igår kväll, den är bra! Nu äre austin powers på tv. :) Kvällen var rätt jobbig :/ "Tar du emot mig om jag faller?" "Jag slänger mig under dig så du landar mjukt iaf" Alla borde ha en sån som dig, du lyssnar och förstår. Du finns alltid där när jag behöver dig. Tack för att du finns, för att du är du<3 Nu har vi typ kännt varann io 6 år :O wie :)

Det blir aldrig som man tänkt sig

Dag: 2008-09-20
Tidpunkt: 20:46:19
20:41
och jag hatar det. jag vet ingenting just nu, så många frågor utan svar. Jag blir tokig. Nästa vecka blir hemsk, 10:15-19:15 jag längtar inte det minsta. FAN, jag vill inte. eller jag vet inte, det kanske är skönt att få sova på mornarna ett tag. Nu ska jag väl sova eller nått. SKITLIV. Popcorn Kärlek är bra iaf. Imorgon ska jag nog till stan eller så ska jag åka på roadtrip själv med min kamera eller något. jag vet inte. Har inget å göra. Morgonen var rolig, i ca 1 timme. . Men så finns det alltid någon som ska komma och förstöra. Jag har ont i magen och mår illa. Har jobbat, sovit ca 1 timme och pluggat. Jag hatar sånahär dagar när jag inte vet.

Lina gick upp 05:00

Dag: 2008-09-20
Tidpunkt: 06:11:50
06:04
Nu har jag varit vaken en timme och jag har hunnit gå upp och fixa mig suttit mig i bilen åkt till gryta och lämnat en frysväska och åkt till jobbet där jag hann sitta och lyssna på musik i bilen. Japp, du läste rätt. JOBBET. Jag ska jobba 8 timmar idag. Shit. Igår träffade jag min Älsklings-Lisa som jag inte sett på evigheter, vi åkte ut till hälla där jag fick glass :D sen gick vi till H&M där jag finally köpte den rosa väskan :) Sen åkte vi hem till henne och satt och pratade på hennes fin balkong, kom hem och bytte kläder sen åkte paapi och jag och matade vildsvinen, haha. Kom hem och så vare mat och tv. Lilla Jönssonligan och stjärnkuppen och till mat spaghetti och köttfärssås. Sen blev det säg tidigt, låg och kikade lite på tv iofs, men jag skulle ju gå upp klockan fem. 05:00 ringde klockan så jag vaknade, snoozade och ville sova, men efter typ 2 min gick jag upp iaf. fixade lite och satte mig i bilen och lyssnade på KENT, så lugn och skön -tidig-lördags-morgon-köra-bil-musik! Mötte totalt 6 bilar innan gryta hah, lite liv är det, det var lugnt och skönt att köra så tidigt en lördags morgon:) nej, nu ska jag fortsätta skicka mail. Ska verkligen försöka skrvia mer ikväll. Beror lite på Älsklingen också.

Magont, Lunch och missförstånd

Dag: 2008-09-19
Tidpunkt: 11:58:37
11:56
Jag sitter här och har lunch och magont. As usual. Missförstådde min chef idag så jag trodde att jag skulle jobba annat schema till lunch och sen ha mitt schema, men så var det tydligen inte. men men, gjort är gjort. Blä. Ska eventuellt åka förbi Lisa påvägen hem :) vi får se. Skriver kasnke lite mera sen nångång.

Mackisar, korv och värme

Dag: 2008-09-18
Tidpunkt: 12:29:37
12:28
Lunch i 2 min till. Jag är trött och har precis ätit lunch, nu gör magen ont. Blö. Jobbar på lördag 06:00-14:00, jobbigt, eh ja? >.< skriver väl mer sen kanske (A)

Trötthet, bilkörandes och värk

Dag: 2008-09-18
Tidpunkt: 07:33:08
07:30
Sitter på jobbet och har jobbat i 35 min. Jag är trött och har ont. Bläää. Blev inge datorsittande igår kväll. Det blev promenad, popcorn, matlagning och tvtittande istället. Älsk kom hem till mig igår :D Nej nu ska jag fortsätta svara på E-post. Hoppas min lunch går att äta bara, haha. Har flöskläpp och 3 blåsor i munnen. 2 finnar som inte vill försvinna också, bra dag igår tycker jag. Dessutom tankade jag, hejdå 783kr >,< Jobbigt med 70liters tank.

Och så var det lunch igen

Dag: 2008-09-17
Tidpunkt: 12:12:00
12:09
Sitter på jobbet och har lunch. Började faktiskt skissa lite på nya headern och vad jag ska ha för bakgrund. Jag har ingen fantasi, tråkigt nog. Får se om det blir mer fixande idag, eller om det blir imorgon, ikväll kommer ju älsklingen till mig och imorgon är han hemma hos sig. Jag är jätte trött. Slutar 16.00 idag skööönt! Vi får se vad jag hittar på ikväll :)

Raggisar, lax och trötthet

Dag: 2008-09-16
Tidpunkt: 12:07:55
12:04
Sitter och har lunch nu. Jag åt lax och har nu lärt mig att man INTE ska äta fisk här. haha xD Kattmat och fiskbullar tyckte alla att et luktade. menmen. Blev inget fixande med bloggen igår. Jag var way too trött. Jobbade till 17:05 så jag jobbade över totalt 1timme och 35min igår. Sen åkte pappa och jag till stan och gick på Clas Ohlsson där jag köpte ramar och pappa köpte spik. Sen åkte vi ut till Erikslund och köpte hundmat och ett grisöra, även lite bajspåsar. Pappa gick på systemet innan vi åkte hem. Sen kom jag hem och var hungrig och trött, så jag åt och tog det lugnt. Somnade rätt tidigt också! Nu ska jag fördriva tiden, ska ta 1 timmes lunch idag hade jag tänkt! Har bilen idag så jag slipper vänta på pappa/mamma/Frederic.

Lunch, värmeljus och magont

Dag: 2008-09-15
Tidpunkt: 11:57:57
11:54
Sitter på jobbet och fruser, har lunch. Vi har fått värmeljus p åborden nu, det är svinkallt och värmen är avstängd. Men nu är vi många fler här så det är skönt! Nu ska vi bara komma ikapp med e-posten så är vi på G igen :) Jag har ont i magen och mår illa >,< började må illa efter frukosten imorse, jag ska inte äta klockan 06:00 på morgonen. Åkte med paapi imorse, åker förmodligen hem med honom också. Vi ska iväg på lite ärenden och sånt. Sen måste älsklingen och jag fixa mammas tvättmaskin. Om 4 min slutar min lunch så då är det dags att blrja jobba igen. Ska försöka fixa bloggen senare idag när älsklingen är på träning. Fredagen den 19 september klockan 14:30 har jag massage, notis för mig så jag kommer ihåg :P

Fredericryden.se

Dag: 2008-09-14
Tidpunkt: 19:33:39
19:27
Har fixat lite på min blogg idag. Ska göra en ny design snart också :D Eller iaf byta ut headern och bakgrunden. Fixa lite med textstorleken och sånt också, men det orkar jag inte nu. Igår köpte Älsklingen Fredericryden.se och idag så fixade jag så man kommer till hans blogg (som just nu är vääldigt inaktiv) direkt. Jag har valt att inte ha min blogg direkt på LinaRonnquist.se (Parkerad hos Loopia) utan på blogg.linaronnquist.se För att det så småning om ska komma upp en hemsida på den :)

Om ni vill skicka ett mail till mig så kan ni skicka till [email protected] :) Wey, jag börjar komma igång med det här igen :) Ska försöka göra fler kategorier och ladda upp fler bilder!

Huvudvärk och ont i magen

Dag: 2008-09-11
Tidpunkt: 21:51:52
21:45
ush vad myvket vi har å göra på jobbet, vi är föööör lite folk just nu. Jag har skit ont i huvudet och i magen så vi får se hur de går imorgon. Bläää, jag kommer inte orka det här länge till. Men ni har väl märkt att ni kan hitta hit genom http://blogg.linaronnquist.se också? Jag ska försöka fixa en hemsida snart också :P

Jag och maami var och kikade på fotboll idag. Hjärtat förlorade men jag älskar honom mest ändå<3 Jag vet hur bra han är och han betyder mest för mig! Camilla ringde idag när jag var på väg hem, det var trevligt! I helgen ska jag försöka fixa lite i mitt rum, Om det blir som jag har tänkt så kommer det bli uuuuuunderbart! Men vi får se (: Nej nu ska jag fixa mig och krypa ner i sängen, snart Hells kitchen! Somnade förra veckan :/ Vi får se hur pigg jag är imorgon om de blir krogen eller inte. Hmm.

nitenite :*

Sämsta uppdateringen på lääänge

Dag: 2008-09-08
Tidpunkt: 20:32:06
20:27
Förut var jag ju så duktigoch uppdaterade minst 1 gång om dagen och nu har jag inte uppdaterat på ca 1 vecka! Kan ju säga att jag inte har suttit vid datorn så speciellt mycket sista tiden, förutom på jobbet. Haft jätte mycket att göra där också massor med övertid och shit, Sen har jag försökt vila och ta det lugnt med min mage, som för den delen gör sjukt ont just nu. Älsklingen är och tränar, jag måste komma igång med träningen också, Löga öppnar nästa vecka igen så då ska jag försöka pallra mig dit. Den här veckan ska jag även börja göra om mitt rum tror jag :) kommer bli sååå fint om det blir som jag har tänkt, Jag har även börjat plugga nu också. Jag fattar inte hur jag ska orka men det blir säkert bra. Ne nu ska jag fixa med bilderna från kalix. Sova tidigt ikväll också tror jag :)

baibai :*

Bad updates.

Dag: 2008-09-01
Tidpunkt: 22:43:46
22:43
Ska försöka blogga imorgon, men nu måste jag sleepa om jag ska orka jobba imorgon.

baibai :*
RSS 2.0
s