30 juni 20:13

Dag: 2009-06-30
Tidpunkt: 20:19:41
Imorgon är det 1 Juli, det är helt sjukt. var fan tog juni vägen? Hmm. Imorgon kommer ääntligen de saknade personerna hem. ÄLSKLING :D Jag sitter och lyssnar på Prop Dylan Ft. Promoe & Caribinghi - Top Of The Top jag är heeelt såld på den låten. Har någon den till mig? Så jag kan få låna den? :D Imorgon lär väl bilarna börja komma till stan eftersom POWER BIG MEET börjar på torsdag. Yey. Jag bor rätt nära iår ju. yeeey. På Fredag efter jobbet nästa vecka börjar min 3 veckor långa semester. Min första "riktiga" semester är det. hihi. Nu ska jag lyssna lite mer på musik och sortera all min musik på hårddisken. Jag längtar till imorgon. 2 veckor och 1 dag utan min älskling :( bleeh.

28 juni 20:09

Dag: 2009-06-28
Tidpunkt: 20:12:12
haha, jag sov i en och en halv timme nyss xD Bra Lina! Nu tror jag att jag börjar bli bakis. fan. Har legat i solen nästan hela dagen. HEJKRÄFTA nej men nästan. Brun kommer jag bli hoppas jag :P det var skönt. Var på Lövudden med Challe, hennes pappa och hans sambo. Sen kom hennes lillesyster och pojkvän dit en stund. Badade gjorde vi också. Trevligt. får se hur jag ser ut imorgon. Nu lyssnar jag på musik och hoppas att Jessica kommer ihåg mig xD haha. Hmm. Glo lite på tv igen kanske.

28 juni 11:29

Dag: 2009-06-28
Tidpunkt: 11:40:39
Jag vet inte om jag fortfarande är full eller om det är ett mirakel som har skett, jag är inte bakis. Herregud. Gårdagen började med gocart på joberg typ 17:00. Jag förlorade, men det var första gången jag körde såå. Sen hem duscha och fixa sig, mötte Blund i korsningen och så gick vi till stan och träffade de andra och så blev det pitchers. Sen massa mat på Il Primo. MUMS. Sen var det vin, baileys, mer vin, champagne och jag vet inte. haha. Sen gick vi tillbaka till pitchers. Där träffade jag bästa Camilla :D Där blev det cider och white russian. Sen var det fööör varmt där så vi gick, tänkte gå till bill och bob men det blev bmb! haha, jag fick komma in, det var ju snällt :) Där blev det ännu mer white russian och sen någon annan drink. Jag var skapligt full. Sen stängde dem och vi skulle ta oss hemåt allihopa. Vi går och sen springer Markus och Jimmie iväg för att äta. Så vi gick utan dem. 02:40 kom jag hem tror jag. Klockan 3 ringde min tel och så ville de ha efterfest hos mig. Men det ville inte jag, efter mycket om och men så klädde jag på mig och gick ut igen. Vi hamnade på en bänk på kopparlunden och sen försvann en i taxi, en på cykel och jag gåendes. En bra kväll och natt. Jag höll på att dö av garv. Kom hem 03:45 typ.

Nu vill jag sola och bada. but how? Jag saknar min älskling sjukt mkt. Tomt som sjutton här hemma:( blup. Helt ensam är jag, varken mamma, pappa, monica, farmor, farfar eller frederic är hemma. :( meen men. haha. nej ut i solen kanske :P

24 juni 21:57

Dag: 2009-06-24
Tidpunkt: 22:01:07
Ligger i sängen, tog nyss en varm dusch, var lite små kall efter badet och ACn i bilen. haha. Dagen har spenderats på jobbet mellan 7-16 (med massage från 15:30-16) och sedan hem och fixa lite, hämta Challe och åka till Maxi. Sen gå till IKEA och köpa batterier sen åka ut till björnön och bada lite igen. vi solade liiiite. haha, ingen av oss hade tålamod. sen tillbaka till Hälla och elgiganten och donken. Sen släppa av Challe och åka hem. Nu tömmer jag minneskorten, ska sätta kamerabatteriet på laddning (Fick mina nya batterier som jag beställde i måndags idag, yey) och fixa lite. Ca 06:50 kommer Natta och hämtar mig ochdå åker vi mot sthlm, trevligt, spännande och lite läskigt. hihi. Det ska bli kul!

23 juni 21:02

Dag: 2009-06-23
Tidpunkt: 21:25:34
Oj vad upptagen jag måste ha varit den här veckan. haha. I onsdags jobbade jag och torsdag med. Sen åkte jag ut till Pappa där jag var till söndag kväll.

Midsommarafton spenderades i Julpa med Pappa, Monica, Jessica och Magnus. Lina var taxi. Fick köra pappas bil hem. Vi åt mat. I 5.5 timmar åt vi. det är helt sjukt. haha.

Förförrätt:
Baconinlindad marinerad vitlök som var grillad

Förrätt:
Sill och färskpotatis.

Varmrätt:
Hasselbackspotatis, köttgrillspett, fisk- och skaldjursspett, tzatsiki och sallad.

Efterrätt:
Svenska jordgubbar och vaniljglass

Efterefterrätt:

Brieost, babybel, röktost, kex, digistivekex, fullkornspepparkakor, päron, physalis, minivindruvor, nachos och dip

Till detta serverades det: Coca Cola, Ramlösa, vin, snaps, whiskey och öl.

Det var sjukt mycket mat.jag förstår inte hur vi kunde äta heela tiden, haha. Mycket skratt var det. Trevligt värre!

Lördagen var lugn. Vi var fortfarande mätta när vi vaknade. så det blev inte så mkt frukost. Jag sorterade pappas DVD  filmer och kollade hur många dubbla (DVD och VHS) han har. sen åkte vi till munga och fikade. Tömde båten på vatten och lite sånt. Grillade på kvällen kalvfärsbiffar och vildsvin. till det var det keso och sallad. Herregud, vi gjorde typ inget annat än att äta :| På Söndagen åkte vi till Munga en stund. Sen åkte jag och pappa till stan. Skulle köpa en spindelled på biltema. Han bakom kundtjänst frågar pappa "Vet du hur en sån ser ut?" jag hoppas verkligen att det är rätt. Annars blir jag sur. Sen åkte vi till Munga igen. Jag hade svin ont i magen. Så jag vilade lite. Kameran var med så jag kunde inte låta bli alla fina blommor som Monica har på tomten. När jag hade vilat lite mer så gick jag ner till båten där pappa var. Sen åkte vi bil tillbaka. Var kvar en stund och sen åkte vi hem. jag vilade lite mer. sen handlade vi och sen blev det mat igen. Lax med Philadelphia och wasabi täcke. och Keso. Jätte gott var det. Meeen jag hade fortfarande ont i magen så det blec inte så mycket mat. Sen var det fruktsallad till efterrätt. Mums. Efter någon timme åkte jag hem. Igår jobbade jag och sedan åkte jag och hämtade Challe. Vi åkte till Nisses och MediaMarkt. Jag blev 5000kr fattigare. Men en Canon Speedlight 580EX II rikare. En blixt för er som inte förstår! Sen blev det bäckby en stund och efter det Pizza hos Challe. Sen slöade vi lite och så åkte jag hem.

IDAG: Jobb, hem och fixa och trixa. åka till Challe och hämta henne. Åkte till Bäcby och hämta hennes syster med kompis plus Tressa och sedan åkte vi ut till björnön och badade. Allihopa. Lilla söta Tressa hade en flytväst och när hon simmade snurrade hon på svansen som en propeller. Såå söt! hihi. Årets första dopp avklarat! Nu blir det pill på blixten. Måste lära mig till Torsdag, yey. Sthlm med Natta heela dagen i think. Vill se daughtry på kvällen! Oj vilket långt inlägg det blev. haha. Bilder kommer. Pusspådet!

16 juni 19:57

Dag: 2009-06-16
Tidpunkt: 20:00:04
Kom nyss hem från jobbet. Huvudet håller på att explodera och hostan är som rakblad i halsen. Ble. Jag vet inte. Hjärtat är med mamma på Gotland. kul för dem. Jag vet inte. Hmm. ska nog glo på tv eller film och fundera lite.

Jag har jobbat ett år nu.

12 juni 19:22

Dag: 2009-06-12
Tidpunkt: 19:29:56
Sitter hemma i sängen nu. heeelt slut är jag. Har varit en trevlig, rolig, lerig och regnig dag idag. haha. GRATTIS HJÄRTAT! Äntligen är du fri! hihi. Åååh vad jag längtade tillbaka till 5 juni 2008 - the best day of my life! Synd att det var regnigt idag bara. Lerigt och kallt, but i were still a princess! för en gångs skull kännde jag mig fin! Bilder kommerväl så småning om.  Var dåligt väder så jag tog inte så mkt bilder. Lite trist egentligen, menmen. Nu ska jag slappa och glo på film tror jag. Kanske är nå kul på tv!
Lina Rönnquist 5 juni 2008, innan utspringet, nervositeten och pirret i magen, UNDERBART!

11 juni 21:04

Dag: 2009-06-11
Tidpunkt: 21:09:12
Imorgon tar älsklingen studenten! Jag kan inte förstå att det är mer än ett år sen jag tog studenten. Det är 5 månader sen jag fyllde 20 också. Tiden går alldeles för fort. Har varit hemma idag. hostat och snoras som faan. Huvudvärk har jag fått med. ble. Men imorgon SKA jag vara FRISK. Lämnade in bilen i morse och hämtade den vid 17. Pappa var bäst och skjutsade mig! Och ooh vad lätt det går att växla! Guuuld. Känns som en helt ny bil ju. hihi. Nu är det bara småsaker som måste fixas sen är pärlan peeerfekt! Åt donken till lunch. Ost och skinksallad nära björnön tillsammans med älsklingen och änderna. haha. Annars har jag mest segat. Ska nog glo på BOLT och hosta vidare.

10 juni 15:03

Dag: 2009-06-10
Tidpunkt: 15:20:24
Det här var ju lyckat. FAN. Är sjuk, huvudet är tungt och snoret rinner. Hostar sönder mig och halsen gör ont. jag har inte tid med det här. Inte nu. SUCK. På fredag tar hjärtat studenten. I need to bli frisk! jag är iallafall fin i håret :D Gick hem från jobbet vid lunchen, försökte sova men detgick inge vidare. Ligger i sängen och glor på film. Såg nyss Bert - Den siste oskulden, hahah. Nu glor jag på Sällskapsresan I den är lagom att kolla på när hjärnan inte hänger med. är lite piggare men kan inte tänka riktigt klart. Funkar inte så bra att jobba om man inte vet vad man gör.Bleh. Och så kom jag på att bilen ska lämnas in i morgon. ble. Om jag jobbar får jag smita iväg en stund. Paapi är guld och skjutsar! Ne nu blire mer film och försöka få tag på lite musik!

bara för att jag är sjuk så får ni en före och efterbild på håret. haha ush vad hemskt det har varit! 

9 juni 19:51

Dag: 2009-06-09
Tidpunkt: 20:06:18
I fredags var det ett år sen, ett helt jävla år sen jag tog studenten! Sjukt vad fort tiden går! I fredags blev det After Work på BMB dock utan Challe :( Men jag hade trevligt ändå! Trevligt folk och lite mycket tequila rose och rosa pantern. haha. Mådde rätt bra i lördags, så jag och älsklingen bestämde oss för att gå på stan, eh jo tjena, det enda som var öppet var ju HM. Jaja, då sparade jag lite pengar iaf! Har shoppat waaay to much den sista tiden. Var på Hälla med Lisa i fredags förmiddag och gjorde av med pengar. Söndag åkte jag ut till skultuna för att träffa pappa. Vi åkte och röstade, ännu fler vuxenpoäng till mig. sen åkte vi till stan, pressbyrån, maxi, media markt, maxi och sen hem och grilla! Mums vare! Vi försökte rädda en fågel på dagen också, den hade flugit in i altandörren så den dog efter ett par timmar.

Igår vare jobb och så fucka min hals ur. Jag kan typ inte prata. idag blev jag snorig. IGNORERING! Nu ser jag ut som en människa igen! Tur att Maria är bäst och kan trolla. Blev jättenöjd. Klippte bort typ 1 dm kirrade snelugg och färgade det! Där försvann lite mer pengar. och så fick jag försäkringsräkningen sen ska jag betala adressändring och så ska bilen fixas på torsdag sen äre besiktning på mån el. tis, så har jag betalat mobilen och elen. FattigLina den här månaden. Tur att jag har sparat lite och att jag får lön innan hyran ska betalas. Iom att jag får alla räkningar den här månaden så blir nästa bättre! Yey.

Eftersom jag är så fin i håret så får ni en fiin (haha) bild på mig. Jag bjuder på den!

Tur att jag är såå söt normalt ;) oj, var kom det självförtroendet ifrån?


Nu ska jag glo på tv och käka lite panodil och alvedon!

4 juni 23:07

Dag: 2009-06-04
Tidpunkt: 23:10:38
Kom hem för en stund sen, Har varit och hälsat på Challe i hennes nya fina lägenhet! :) Jag är inte alls avis på hennes balkong! haha. Vi käkade pizza och pratade och skrattade, som alltid! Sen gick vi ut en stund och jag frös typ ihjäl. Imorgon är det halvdag på jobbet! Sen blire troligtvis AW med Challe, yeey :D Trevligt. Jobbar mellan 12-16:30. Hoppas folk har något vettigare för sig aän att ringa . . haha. Nehe ta och krypa ner i sängen eller nått.. förresten så var filmen faktiskt bra! det var trevligt :) Nitenite :*

3 juni 09:30

Dag: 2009-06-03
Tidpunkt: 09:31:27
Jag har så sjuukt tråkigt. av någon anledning. haha. Börjar om en timme. ikväll äre mat och bio typ direkt efter jobbet :) Trevlans hoppas jag. Nehe om man ska gå upp och bädda sängen eller städa lite. tråååkigt.

1 juni 22:29

Dag: 2009-06-01
Tidpunkt: 22:45:27
Nu är det väl officiellt sommar? Det tycker jag :D Jag sitter ute på balkongen med ett rosa ljus som doftar lite citron och så har jag min nya blommiga filt som jag köpte på ICA i Skultuna. myyys. Sitter och tittar på månen och funderar över livet eller nått. Tänk att jag har min alldeles egna lägenhet, med min alldeles egna balkong! nu har lägenheten varit MIN 1 månad, jag har bott är i 7 månader, IDAG flyttade jag, dvs. jag adress ändrade igår! Duktiga mig. Jag har kirrat hemförsäkring och massa annat. Livet rullar på! Tur att det finns folk som bryr sig om mig, som stöttar mig och pushar på! Det behövs. Livet känns lite lättare, nu är det inte så mycket kvar på min to do-lista! Jag känner mig grymt duktig om jag ska vara ärlig! Imorgon blir det jobb och på onsdag blir dett jobb sen mat och bio :) Det ska bli trevligt. sen är det bara tosdag och fredag kvar sen är senajobbigaveckan över!


Sol på altanen hos pappa i vintras
RSS 2.0
s