Ledighet

Dag: 2009-04-29
Tidpunkt: 21:57:00
21:51
Ledigheten är efterlängtad, men ändå tråkig. Alla andra jobbar eller går i skolan. Hmm. menmen. Jag får väl sova ut eller nått, inte blivit så mkt sömn senaste nätterna pga all pollen och sånt. SMS är ju inte heeeeeelt fel heller har jag hört. hihi. ;) bleeh, jag vet inte. är trött men ändå inte, troligtvis övertrött pga de få timmar sömn jag fick inatt.. Hmm. Nehe om man ska ta och göra något.. Jag ska fortsätta min filmdag/filmkväll. Det får nog bli Natural Born Killers eftersom inte Frederic tycker om den så får jag passa på när jag är själv! hihi. uh, jag tycker inte om att vara ensam, tråkigt. Många är saknade!

Jag tror inte jag har fattat det än.

Dag: 2009-04-28
Tidpunkt: 18:46:52
18:40
Ush, jag tror inte jag har förstått att Molly är borta än. Jag tror jag får känna det när jag åker hem till pappa. Men man vet aldrig. Det är i vilket fall asjobbigt att tänka på det.

Idag var jag och Camilla på stan efter jobbet, jag köpte inget av det jag skulle iaf. Men en ny bikini blev det, jag hoppas bara jag kan ha den haha. Sen blev det ett coold halsband i form utav bling-bling hörlurar, sååå Lina ;) Det har varit en helt ok dag på jobbet idag, att lära sig mer om saker som man vill lära sig om är kul :)

Köpte ny allergimedicin. Fyhelvete vad dyrt, och det skiljer ca 250 kr på typ samma medicin, dum som man är så tar man den man alltid haft för 304 kr istället för en kopia för 42.50. HAHA. Idiotisk egentligen. Dumma Lina, tänk vad mycket annat du kunnat köpt för de pengarna. jaja. köpt är köpt är köpt. :P Ne nu ska jag hitta på nått, synd att det är så jobbigt ute bara :(

Det finns inte ord

Dag: 2009-04-23
Tidpunkt: 19:29:23
19:12
12 år, jag var 8 år när vi hämtade dig i juni 97 Lilla älsklingen Varför? Det är inte sant, det får inte vara sant. Du var ju den som tassade omkring där på nätterna när man skulle sova, den som hade de allra vackraste små hundögonen. Den som alltid fanns där när man behövde. Jag orkar inte. Varför idag? Varför fick jag inte säga hejdå och klappa och gosa med dig en sista gång? VARFÖR? Det gör ont, så jävla ont. 12 år!!! jag orkar inte. Jag gick hem från jobbet för jag kunde inte jobba. Kunde inte koncentrera mig, bara gråta. Jag vet inte vad jag ska göra. Det är jobbigt. Ansiktet är rött, tårarna rinner, svarta kinder och rödsprängda ögon, ungefär så ser jag ut. Helvete. Jag vet att det var det bästa för dig och jag hoppas du har det bäst där du är nu. men JAG SAKNAR DIG MOLLY, min älskade molly. RIP Molly 1997-03-29 - 2009-04-23.

Jag vill sova och vakna och veta att det bara är en mardröm, snälla låt det bara vara en mardröm! JAG ÄLSKAR DIG <3

börjar jag verkligen bli vuxen?

Dag: 2009-04-21
Tidpunkt: 09:16:52
09:12
Hey, jag har alltid varit kvällspigg, en riktig natt människa. Men nej nu är jag heeelt slut på kvällarna så jag sover tidigt och går upp tidigt, det är sjukt, både idag och igår har jag gått upp ca klockan sex på morgonen, visserligen har jag sovit lite och så.  Uh, jag gillar inte att jobba sent, inte alls. Vad finns det att göra på morgonen liksom? Inget. Man kan inte ens kolla på TV för det är reklam på varenda kanal. Nej, nu ska jag nog slå på en film ska gå till jobbet om ca 1 timme.

Psst, nu är pärlan fin igen! Sommardäck yey! Måste fixa kopplingen och ena grejen till fälgen så är hon klar! Måste tvätta henne IGEN. Vad hände med det fina vädret som var imorse?

Suck.

Dag: 2009-04-16
Tidpunkt: 19:01:48
18:58
Jag har börjat säga suck ofta. Inte så konstigt kanske. Trist på jobbet nu när vi har bytt platser, jag kommer få sitta själv vid ett bord av sex stycken. Varannan vecka, värdelöst. och när andra har telefon har jag e-post så man inte kan koncentrera sig utan måste ha musiken på högsta volym så man blir döv. =( Jag har iaf varit ute och gått idag också. Pluspoäng till mig. haha. Ne göra något vettigt som att kika på film? aaaallt för att inte plugga liksom :|

Mat, mat och mat

Dag: 2009-04-14
Tidpunkt: 21:41:34
21:36
Mat, det är typ vad denna påsk har bestått av. i Torsdags var det ju bowling, jag vann, första serien sen förlorade jag andra. Sen åt jag förrätt, dumt gjort. Sen plankstek, det var muuuums! Men jag orkade inte äta allt. Den potatis mosen är ju typ godaste som finns. på jobbet innan så hade vi ätit frukost, sen fika sen lunch på ca 4 timmar haha. sen heem. Har spenderat helgen i skultuna typ. I lördags åt vi massa mat hos pappa. och i Söndags åt vi massa mat i dingtuna hos Frederic. Allt var jättegott. föööör gott typ. Så nu behöver jag itne äta på ett tag ;)

Jobbet var rätt lungt, skönt. Jag mår sååå mkt bättre när jag jobbar 7-16, det är sjukt vad man påverkas av tiden. Senhar jag varit ute och gått, pluspoäng till mig! Och städat rätt mkt, GoMe! Nej kika på film eller nått.

Sluta "planera", det blir ändå aldrig som man tänkt sig!

Dag: 2009-04-09
Tidpunkt: 15:38:35
15:31
Yey, slutade 12.30 idag. nu sitter jag här. ska hämta bilen snart. sen bowla och käka mat.sen sova.

bara en dag kvar

Dag: 2009-04-07
Tidpunkt: 20:18:49
20:14
I helgen har pärlan tvättats, utan att bli ren. Hon ville dö när man gasade och blinkersen ploppade ut så nu har hon sån där snygg eltejp på sig. Måste tvätta henne igen >< Jag får väl skylla mig själv antar jag. I lördags så var jag, älsk, Challe och Micko på björnön och grillade :D Vi korv och de hamburgare. Sen var vi hos dem ett bra tag, vi hann till och med äta på Ibbes. haha. Ush, allergin var hemsk. Men jag överlevde. wii, bara en HELDAG kvar innan man slutar tidigt. och sen är ledig. Det är ju inte alls fel. Kommer i rätt läge. Nehe. Hitta på nått kanske.

Lina och Lisa

Dag: 2009-04-02
Tidpunkt: 20:44:12

Foto: Frederic
Redigering: Lina

Bara för att jag är snäll får ni en bild på mig och underbaraste Lisa! haha, ibland kan jag vara snygg!

Duktig Flicka!

Dag: 2009-04-02
Tidpunkt: 20:37:46
20:31
Sitter här med världens huvudvärk, kvar sen jobbet. Idag har jag varit jätteduktig. När jag kom hem från jobbet gick jag ut på balkongen lite läste tidningen och så. Sen diskade jag. Duuuktigt! Sen lagade jag mat, denniskorv, färska champinjoner och lök med couscous. sen diskade jag igen. sen åt jag och så diskade jag igen. Bra Lina! Trots huvudvärken så är jag relativt pigg. Vill uuuut, men det är läskigt själv :( Jobbigt att inte huvudvärken försvinner, trots panodil. Måste jag verkligen ta två jämt? ush, det tycker jag inte om.
RSS 2.0
s