Har du något liv?

Dag: 2009-01-29
Tidpunkt: 21:47:19
21:36
Har du något liv? Nej jag har ett jobb. Ungefär så känns det just nu. Jag gillar inte att jobba 10.30-19.30. Ännu värre att jobba 9-20. Så sjuuukt trött man blir. 7-16 är det bästa, då hinner man göra annat på kvällarna! Affärerna har öppet och sådär. Jobbat 10 timmar idag och 10 timmar igår! Är det konstigt att man blir trött? Jag känner på mig att när allt lugnar ner sig så kommer jag bli sjuk, för så har det varit hittils. haha. Jag hoppas inte! Dagen har varit någorlunda lugn för min del ändå, så otroligt skönt, det är skönare att jobba utan telefon tycker jag!

Oj, Nu kom Frederic hem med massa post. Så jag öppnade de och insåg att jag har hela 50ÖRE på swedbank! haha, måste gå och ta ut den tror jag ;) Ne nu ska jag fortsätta kika tv. Spännande!

Hur blev onsdag, torsdag?

Dag: 2009-01-29
Tidpunkt: 00:13:03
00:07
jag sitter och pillar lite med min "hemsida", men de vill inte som jag vill. haha. Uh, nej mår inte bra. magen gör ont, mår illa och har ont i huvudet. Skönt att snart vara lite ledig. Nu slutade NCIS också, jag borde sova, borde sovit för länge sen. Men grannarna ovanför stampar i golvet eller nått, sjukt irriterande är det. SUCK. När det är synd om mig så får jag faaaktiskt ha mjukisbyxor på jobbet! och idag efterlunch så var de synd om mig, så jag bytte byxor på lunchen. haha. Uh, har inge lunch till imorgon (läs: idag). Jobbigt. Nej nu mååååste jag sova. I alla fall stänga av datorn. Hmm. Får fixa mer någon gång. Nu är jag trött på alla konstiga tecken som jag inte förstår. Suck. Vad har jag gett mig in på? haha, vill ni tjuvkika kan ni göra detta här. haha. Godnatt.

Tisdagkväll, helt slut?

Dag: 2009-01-27
Tidpunkt: 23:31:28
23:22
Ligger på sängen nu. Ska nog ta och krypa ner i den snart, är så sjukt trött och har ont i huvudet. Mår lite illa också. Ush, hoppas jag mår bra imorgon! :) Idag jobbade jag från 09:07-20:47, snacka trött slut man är 5 timmar i telefon är sjukt mycket för min röst, jag hoppas den klarar sig hela veckan. Jag tycker tamron kan släppa det där jäv*a objektivet någon gång, nu har jag väntat över ett (1) år! Det är sjukt lång tid tycker jag. Jag tror jag läste om det i januari 2008 första gången. hmm. Jag vill ha det nununu! När det släpps blire till att köpa massa grejs. Ska försöka fixa en blixt också :D en Canon EX 580 II. Sen blire även batterigrepp och så ska jag nog kirra en fjärrutlösare och extra batterier och sen jävla ska jag komma igång och fotografera igen! Och eftersom jag är så snäll så får ni en bild från helgen, jag ska försöka använda söndagarna blandannat till att fixa bilder!


Ni får en bild på min egen/hemmagjorda wok! Frederic aggerar "hålla upp så det ser bättre ut" hjälpare.

Söndag dåligt bloggande och huvudvärk

Dag: 2009-01-25
Tidpunkt: 13:09:33
13:07
Ligger i sängen och har ont i huvudet. Ska väl kanske ta och hitta på något istället för att ligga inne i sängen. Har shoppat massa senaste dagarna, härligt! Och det mesta på rea faaaaktiskt. Det är ju bra! Nej nu ska jag göra nått, köket är fullt med disk :(

Var kom illamåendet ifrån?

Dag: 2009-01-21
Tidpunkt: 20:21:46
20:15
Imorse var hjärtat bäst! Jag orkade nästan inte gå upp så han skjutsade mig!! Bäst är han :) Nu sitter jag i sängen och mår skit illa. Har inte ätit så mkt. En macka. Trodde lite cola skulle hjälpa men tydligen inte, usha. När jag kom hem från jobbet så ställde jag mig och tvättade ur diskhon och sen diskade jag. När jag hade diskat så städade jag i köket och sen tömde jag garderoben. och vek, sorterade och "möblerade om" alla kläder där. Duktigt. Ska väl ta och läsa tidningen och sen försöka sortera papper och sådär. Kanske fixa lite med Frederics kläder också. imorgon blire jobb 7-16, sen ska jag försöka pallra mig ner på stan och byta legginsen och sen ska jag till skultuna. Jessica och Susanne bjöd mig och mamma på tuperware-/smyckesparty :) Sen ska jag ta det luuungt och jag är LEDIG fredag lördag och söndag, ska bli sååå skönt! Nej läsa tidningen och fixa papper nu då!

Filmtajm och huvudvärk

Dag: 2009-01-17
Tidpunkt: 20:16:37
20:14
Nu ska jag och älsk kika film. Jag har as usual ont i huvudet :( Vi skulle ha gått ur och käkat med Olle och Natta, men att jag jääämt ska må dåligt :( Ush, ska jobba imorgon också, sen jobbar jag 7-16 mån-tor. vet inte vad jag ska skriva så nu tittar jag på film istället :D

Tårtan verkade vara poppis iaf

Dag: 2009-01-13
Tidpunkt: 23:09:28
23:02
Uh, jag borde sova, as usual. Imorgonbitti ska jag lämna in bilen :O Uh, ska köra en annan bil än perlan, läskigt, men de ska nog gå bra! Sen på kvällen ska jag och Paapi, eventuellt Monica också gå och lyssna på Brutus Östling. Jag och Paapi lyssnade på honom nere på Fotomässan på Elmia.

Idag så bjöd jag på tårta på jobbet! Nästan båda gick åt, det blev kvar en liten bit som jag och Frederic delade på =) Nej nu ska jag nog hoppa i säng! Godnatt.

Och för att jag är snäll idag så får ni en bild som togs vid årsskiftet.
 

Lina goes baka tårtor again

Dag: 2009-01-12
Tidpunkt: 23:03:29
22:55
Nu sitter jag i sängen, Igen. Har precis "bakat" två tårtor. Mosat hallon och jordgubbar och gjort vaniljkräm, imorgon blire vispa grädde på lunchen och sen garnera tårtorna. Duktiga jag! Ush, har jätte ont i ryggen/nacken. Huvudet vill mest sprängas hela tiden. KUL. :( Jag pallade inte köpa tårtor och det är ju rätt kul å göra tårta själv. Dock behöver jag egentligen lite variation, men jag tycker den är god, och jag har ju faaktiskt inte mosad banan i! Hoppas de på jobbet törs äta av dem bara :/ Man kan ju inte direkt provsmaka >,<

Bara för att hjärtat hjälpte till och diska när jag gjorde tårtorna, och för att han är bäst så får ni se en bild som jag tog när vi var på björnön.



Lina Goes 20 och otonåring.

Dag: 2009-01-11
Tidpunkt: 13:03:17
12:57
Idag fyller jag alltså hela 20 år! Det är sjukt vad tiden går fort. Nu är jag 20 och det enda positiva med det är att man får gå på systemet. Resten är ju mest skit. Så kan det vara.

Älsk var söt och skulle väcka mig imorse, dock hann mamma ringa innan så jag vaknade och sen så gick han och gjorde frukost och kom hit och sjöng och så hade han tänt ett ljus! Så gulligt :D

Nej nu ska jag ta och städa det sista och börja fixa tårta I think.



Bara för att jag fyller år så får ni en bild på en Liten Lina!

Psst, Pappa ringde men sa inte grattis, tack för den lixx.

Apoteket och gardiner

Dag: 2009-01-09
Tidpunkt: 23:01:09
22:54
Uh, imorgon måste jag till jysk och byta mina gardiner vi köpte idag :/ Trist. Konstikt ser det ut så de måste fixas. Sen måste jag till Apoteket och hämta ut medicin innan det blir dyrt >< så imorgon är sista chansen. Ush, det är läskigt, imorgon är det sista dagen som tonåring och sen blir jag inget? :S Hmm. jag vet inte. Men nu har jag iaf en sängstomme :D Har inte fått den än, får den på söndag, eller rättare sagt pengarna för den. Jag är trött. Ska nog sova snart. Lång dag imorgon. Måste slänga allt skräp, städa, diska, byta gardiner, stryka, skriva inköpslista, handla och sen eventuellt party på kvällen. Frederic och jag funderar på 40 års fest, haha xD Och om Stefan skulle vara med på de så blire 61års kalas. haha, jag vet inte.

Uh, nu måste jag sova innan huvudet dödar mig. =(

Effektivitet på hög nivå

Dag: 2009-01-07
Tidpunkt: 22:54:06
22:43
Här halvsitter/ligger jag i min säng och har ont i huvudet och i tänderna, Ehm ja jag ska försöka ha bettskenan ett tag för att se om de är därför jag har så ont i huvudet. Jobbig dag på jobbet, slutade åkte hem, la mig på sängen en stund, sen kom pappa och Monica hit och mätte fönster och så för vi skulle köpa gardiner och stänger idag men NEJ inte någon jävla stans fanns det, skit. jaja, jag fick iaf ett överkast "tillsvidare" för inte hittade vi något sånt. Imorgon ska Älsk och jag åka till IKEA igen och nu finally köpa sängramen :D Psssst jag får den i 20års present. Dumma äckliga huvudvärk, försvinn.

I måndags vare halvdag på jobbet, slutade 12. Jag och älsk åkte runt i affärer och kikade lite. På kvällen åkte vi till Nynäshamn och hämtade maami. Frederic lyssnade på den Rosa GPSen iaf. jag sov dit. Sen var jag mest sur på vägen hem för Frederic lyssnade mer på den rosa gpsen än på mig så han missade avfarten och vi hamnade i Salem. så vi fick åka ca 1 mil extra. Kom iaf hem till mamma och skultuna runt 23. La mig typ i sängen DIREKT och slockande.

I Tisdags vare slappdag hos mamma, Skönt. Kom hem vid typ 20:00 Då städade vi lägenheten. Duktigt av oss. klockan innan 22 så var vi klara och fint blev det.

Nu har jag överkast till sängen och sen är det sängen som ska fixas imorgon. Sen äre nästan ett hem ;) Gardiner och de ska fixas, helst innan söndag. Hmm. Nej sova kanske så man orkar upp och jobba imorgon.

Söndag och huvudvärk

Dag: 2009-01-04
Tidpunkt: 21:40:22
21:29
Ush, sitter i sängen och har skit ont i huvudet. Jag ska försöka plugga lite eller redigera lite bilder, fick tillbaka lusten igen hos farmor och farfar :D Fixade en gammal bild på pappa där, han blev lite förvånad xD Har städat i badrummet idag. Duktiga jag :D Fast Frederic får ta själva innuti toalettstolen. haha. Igår var vi och handlade, sen björnön, men jag dog nästan. Vi åkte även till hamnen en stund, men det var kallt. Sen åkte vi till tidö-lindö, barkarö, enhagen och ekbacken. Vi hamnade hemma hos Oskar, sen tog vi med oss honom till Erikslund där vi kikade lite och sen åkte vi ock lämnade honom och åkte till Koppaslunden och hämtade min bil så jag fick  parkera den här. Efter det så begav vi oss till Norra Malmaberg och Challe och Micko och söta Tindra och Tressa.

Där spelade vi lite wii, busade med hundarna, gick ut med dem, skrattade ihjäl oss när Tindra stod på "mattunnan"  och skakade och kissade på sig. Söt var hon :) Sen åt vi på Ibbes. Balanzone? Nej Barn calzone. jaha okej. Så fick jag vänta jäätte länge på maten =(  Jackan luktar kebab, mysigt, nej. Sen gick vi tillbaka till dem och fortsatte spela och kika på film. Wall-E så jävla söt film! Efter filmen spelade vi mer. Kom hem ca 01:20. Tack för en bra dag/kväll/natt!

Årets första arbetsdag

Dag: 2009-01-02
Tidpunkt: 22:49:59
22:45
Idag har jag jobbat. Från 10:21 till 19:32, jobbigt. Nu är jag ledig lör-sön, jobbar halvdag på mån och ledig tis,sååå skönt! Jag är trött som sjutton, men det är skönt att vara hemma, i min säng igen. Iofs har jag sovit i min säng hos mamma och min säng hos pappa också. Jag är hostig. Tappar typ rösten lätt :/ Jag och älsklingen kikar på film. Imorgon blire nog att åka till Björnön och sen handla.

Psst, jag har fått en för tidig 20-års present av älsklingen, ett par Rosafluffscullcandy-hörlurar!

Nytt år och nya möjligheter?

Dag: 2009-01-01
Tidpunkt: 21:12:55
21:05
Förra året hände det rätt mycket i mitt liv. Undrar hur det här året kommer bli? Jag vet inte. Av någon anledning så hamnade jag på massa gamla vänners bloggar, och shit vad folk har förändrats! Mest till det positiva. Gårdagen var trevlig. Jag försökte fota lite och det gick sådär. haha. Idag har älsklingen och jag slappat, kikat på film och så mest hela dagen. Imorgon jobbar jag. Blir att åka hem tidigt eftersom vi är hos pappa i Skultuna. Menmen. Vet inte vad jag ska skriva. Vad har ni för förväntningar för 2009? Jag ska fylla 20 år! På en söndag. Heeelt värdelöst. Smällar man får ta om man föddes
onsdagen den 11 Januari 1989, och jag vet att jag inte är själv ;)

jaghoppasochjagvill.
RSS 2.0
s