Trevlig dag

Dag: 2008-05-31
Tidpunkt: 01:35:33
01:27
Nyss hemkomna från Rönnby. Hjärtat kom hem till mig efter skolan och sen var vi hemma ett tag för att sedan åka in till stan och kika på studentpresent till Daniel som tog studenten idag, GRATTIS :) När vi kom ner på stan ut genom hissen från parkeringen så kände jag att de här skorna kan jag inte gå i så det blev in på Din Sko och köpa nya! Jag köpte mina rosa som jag velat ha länge. Nu hade jag en bra anledning, Dock så var de INTE uteskor utan INNE skor, men jag orkade inte bry mig, Nu har jag de och de kommer säkert gå sönder. Efter att ha gått på stan ett tag så åkte vi hem till Frederic och var där en stund för att sedan åka hem till Daniel. Där blev det presentöppning, Studentfotograferande, Jordgubbsvin, smörgåstårta, prat, gitarrspelande och skratt. Vi var där tills han skulle åka till sala vid 20 över 8 och då åkte vi till Rocklunda där vi kikade lite på Arenan och satt med Leffe och hans arbetskamrater. Sen drog de andra till korsängen och vi skulle bara in och säga hej. Men vi blev kvar till ett. Där blev det champagnedrickande, cider, prat i köket, Charlie the Unicorn och andra youtube filmer, Det blev även smörgåstårtsätande där också! Mumsigt värre. Det var ungefär den här dagen.

Nu ska jag ta och borsta tänderna och krypa ner i sängen med älsklingen!

nitenite :*

Sent i natt

Dag: 2008-05-30
Tidpunkt: 12:26:16
12:23
Skrev inget när jag gick och la mig, för jag mådde så otroligt illa. Ringde och väckte frederic klockan ett i natt :( dummamig! Imorgon är det Västmanland Runt, och gissa vem som INTE får åka? JAG. Jag blir så arg och besviken, har inte fått åka på flera år. Sitter och tittar på tv och väntar på hjärtat! Molly är här också. Ska väl ta och göra något vettigt.

baibai :*

Bilåkandes

Dag: 2008-05-29
Tidpunkt: 22:20:10
22:18
Har kört lite bil idag :) Sen var paapi och jag ute och åkte maamis bil, HAHA, han fick nästan inte plats, men nu funkar den mkt bättre! Nu ska jag ta och fixa some pics!

baibai :*

Happy day

Dag: 2008-05-29
Tidpunkt: 19:23:33
19:15
Seg dag. Kom till skolan i tid och Sara inte i tid. Har segat hos Matt mest hela tiden. sooooft. Sen fotade Sara mig lite innan lunch, sen åt vi och sen så var vi hos matt, sen hade sara "redovisning" som jag lyssnade på sen gick vi till bussen :) När jag kom hem hittade jag en Kamera och Bild i brevlådan, då blev jag glad :) Hinner precis komma hem och upp i mitt rum, sen ringer okänd. Jag trodde det var Maami, vilket det visade sig inte vara. "Hej det är Lina! Hejsan jag heter.. och ringer (Åh nej,  inte en försäljare tänker jag) från HEMLIGT. Du har sökt jobb hos oss!? Ja det har jag. Jag har läst din ansökan och vill gärna att du kommer på en intervju, när kan du komma? Eh ja, jag tar ju studenten på torsdag den 5. Ah studenten, det innebär massa fester då? Ja, men jag har  inga lektioner. Kan vi ta en förmiddag? Ja det går bra. Då bokar jag in dig klockan 10 på onsdag, och om det inte passar så får du ringa så kan vi flytta det till nästa vecka! okej, tack, Hejdå!"

Eh okej, helt plötsligt ska jag på Arbetsintervju. Jag blev lite chockad. haha. Men kul att det händer något, jag hoppas jag får det, för jag behöver verkligen jobba nu när jag inte vet vad jag ska göra. :)

Bilder från fotograferingen kommer :) Nu väntar jag på att pappa ska bli klar så jag kan få köra lite bil :)

baibai :*

Sent igen

Dag: 2008-05-29
Tidpunkt: 00:37:15
00:36
jag blir trött på mig själv ibland, jag vet att jag MÅSTE sova tidigt. Jag har fixat med lite bilder för ovanlighetens skull ;) sen har jag sparat saker från datorn. nu ska jag sova, upp tidigt.

nitenite :*

Beslutsångest

Dag: 2008-05-28
Tidpunkt: 19:18:12
19:16
Jag vet inte om jag ska till löga eller inte. om jag åker dit så kommer det vara skit kul, men jag har ingen skjuts >,< och då måste jag ta med mig alla grejer till imorgon :/ aaah, jag vet inte. Fan att man inte bor i stan. Men samtidigt så kanske jag måste friskna till helt och hållet. AAAAAAAAH, jag blir galen, dagen har varit blää.

baibai :*

Spela, sova eller plugga?

Dag: 2008-05-27
Tidpunkt: 23:17:39
23:15
Jag orkar inte få bättre på religionen. Jag pallar inte att göra VG frågan >,< den var jobbig. Har spelat lite på KING.com, det är kul :) Sovmorgon imorgon, sen tandläkare och sen ABB. Hjärtat är här så vi ska krypa ner i sängen nu :)

baibai :*

Skola, betyg och komplettering

Dag: 2008-05-27
Tidpunkt: 10:28:08
10:25
Sitter i skolan och har fikat och gjort utvärdering. Myyys :) Nu väntar jag på att Erik ska komma och berätta vad jag ska göra för att få bättre betyg i religion. Kanske i sam också. Blöp. 9 dagar kvar till frihet.. om man nu kan säga det, jag vill ha ett jobb. hjärtat kommer till mig idag! :) lääängtar efter honom.

baibai :*

Näsan är sönder

Dag: 2008-05-26
Tidpunkt: 22:54:49
22:50
Känns det som iallafall. Den gör ont för att jag har snytit mig sååå mkt hela helgen. ajaj. Har suttit och spelat på king.com typ heeela dagen, fast iofs så har jag varit och röntgat händer och fötter och följt med Maami till sjukan. Nu sitter jag i sängen och hostar och snorar och kikar på filip och fredrik som träffar Mike Tyson, han verkar vara typ väääärldens tråkigaste människa. Ska nog försöka sova tidigt. Så jag orkar med skolan imorgon. på onsdag ska jag till tandläkaren och sen blir skola/ ABB.

nitenite :*

Sjukling och västrasjukhuset

Dag: 2008-05-26
Tidpunkt: 13:11:24
13:09
sitter och väntar på att maami ska hämta mig. Ska åka in till Västra Sjukhuset och röntga händerna och fötterna. Är sååå trött och har ont i huvudet och sånt. ORKAR INTE. Men hellre nu än nästa vecka. Skriver mer sen :)

2år 2månader = Kärlek<3

26 månader tillsammans hjärtat<3

baibai :*

Sjukling

Dag: 2008-05-26
Tidpunkt: 00:15:16
00:12
Ska nog ta och sova, skulle fan inte ha jobbat, insåg att jag hade feber när jg kom hem. Snorar sönder, min näsa mår dålgt, den är söndrig. Idag är det 5 år sen jag träffade Lisa för första gången, 5 år och en evighet väntar. Det är även 2 år och 2 månader tillsammans med hjärtat. Ska in och röntga händer och fötter idag om jag orkar, mår skiiit . Älskling, jag behöver dig<3

nitenite :*

Oj, var ska man börja?

Dag: 2008-05-25
Tidpunkt: 12:13:26
12:03
I fredags så hade vi digitalteknik och guess what? Jag och Sara är Godkända så vi behöver inte komma dit på fredag :D Så jävla skönt. Efter Digitaltekniken var det lunch, fläskfile med FÄRSKpotatissallad och beasås. Köttet var mums :D potatissalladen var skum och beasåsen var stark. menmen. Efter lunchen var det mediafestival. Det var helt ok. Liiite bilder var ju med så, haha. Sen bar det av hem till Sara med Noppan och Sara, och vi fixade iordning oss för att sen åka till Frida för förfest innan Elba. Jätte trevligt var det. Dock drack jag waytofort så det blev inge Elba för mig. syndnog. Hade ju lääängtat som fan efterdet, men det var bäst att åka hem, så Johoe (TACK FÖR ALLT GUMMAN!) ringde till Frederic så han kom och hämtade mig. Jag har minnesluckor, hur kom jag till toan? Hur kom jag ut till bilen? och sen vet jag att älskling bar mig upp till sängen. Sov gott till typ 3. Sen vaknade jag tilloch från hela tiden tills älskling åkte och jobbade, då jag fick sängen för mig själv så sov jag gott, för jag kunde ligga som jag ville. Sen segade jag i sängen hela dagen tills älskling kom hem från jobbet :) Sen så segade vi tillsammans ett bra tag och sen på kvällen åkte vi till Sara och Jocke där även Anna, Frida och Fidde var. Sara och jag åkte ut till Maxi och köpte goooodis, dricka och hjärtan. Där träffade jag även på Linda som jag inte har sätt på jättelänge! trevligt var det. Sen åkte vi hem och kikade på Eurovision Song Contest. Sverige kom på 18 plats och Ryssland vann. Trevlig kväll/natt. Vid ett så åkte alla till Markus men jag och Frederic åkte hem och sov, slocknade direkt! Skönt var det. Idag är jag så förkyld, tror jag hade feber igår och lite nu, så det blir en lugn dag. Ska åka till jobbet och se hur länge jag pallar vara där.  Väntar på att paapi ska komma hem. Snart är det Studenten!

Tack alla som hjälpte mig i fredags! 

baibai :*

Snorighet

Dag: 2008-05-23
Tidpunkt: 00:16:37
00:15
klockan är sent och jag måste upp tidigt imorgon om jag ska hinna >,< FAN. menmen. Gäller bara att komma ihåg allt. Just nu är jag jätte snorig så jag knappt kan andas. baiz.

Nej nu ska jag krypa ner i sängen!

nitenite :*

Köra bil till stan

Dag: 2008-05-22
Tidpunkt: 22:15:52
22:12
Wooo, förförsta gången körde jag till Gryta från Skultuna och tillbaka! Wäj för mig. Nu är ALLT fixat. fyfaaaaan vad skönt det är :) Ska snart hoppa in i duschen och bli snyggbrud_89  eller nått sånt. HAHA. Tagga till för Elba imorgon, och bäst för mig att jag inte glömmer Elba biljetterna imorgon ;) Ska ta och packa en väska med lite kläder och såntdära. Har inte kommit på vad jag ska ha, men det visar sig. haha. mycket kläder att ta med och få smakråd. Nu kan jag slappna av och koncentrera mig på STUDENTEN och  KÖRKORTET!!!

och btw, GRATTIS DANIEL ODEHAG till ditt KÖRKORT :)

baibai :*

Ibland blir man bara så trött

Dag: 2008-05-22
Tidpunkt: 19:29:43
19:18
Ush, Skola idag. Det var segt. På förmiddagen så ramade vi in våra bilder. Det tog längre tid än vad jag trodde, för man var tvungen att skära alla bilder. Det var många bilder och det fanns från början 2 skallpeller som sedan blev till 1. Seeegt. Lunch med Johoe och Sara, pääänncakes for me änd lax får them. Johoe och jag gick och hämtade bilen som inte hade fått parkeringsböter som tur var och så brummade vi i väg till CuLTUREN för att sätta upp vara tavlor. 12:59 gick vi in. 13:22 kom hälften och resten (av de som var där) kom väl typ 10-20 min efter. Jag och Johoe satte upp jättemånga tavlor, medans andra bara tittade och inte kunde sätta upp sina egna tavlor. Dåligstil som fan tycker jag. Men jag hoppas att det blir bra imorgon :) Fotoutställningen kommer att finnas på CuLTUREN i ca 1 månad, temat är MUSIK och om ni har lust är det bara att gå in och kika :) och sen säga vad ni tyckte!

Haha, Lisa ringde precis och frågade vad Frederic gör.  Jag ba; Han spelar match. I irsta? Ja. HAHA då ser jag honom:P
Hon får se på honom medans jag sitter här och pluggar. Japp, jag har gjort min etik och moral uppgift :) HEY I'm good. EN uppgift kvar, sen är jag FRIIII! Så skönt.

Elba tomorrow, hope it will be fun! Drar till Sara efter skolan och sen sticker vi till Frida i en bra tid och sen bär det av mot ELBA. Yey. Sitter och väntar på att paapi ska ringa så jag kan köra lite bil. Nej  om man ska ta och göra sista uppgiften nu så man blir klar och kan parta loss lungt imorgon :D

baibai :*

Snorig, huvudvärk och törstig

Dag: 2008-05-21
Tidpunkt: 20:36:18
20:33
Jag orkar verkligen inte plugga. Men jag måste, och om jag gör det nu så är det ju klart. Blöp. Vi får se hur jag gör. Jag är törstig som sjutton. på fredag äre Elba och party med brudsen, funfun :) Älskling är hemma hos sig, Paapi är i bollnäs och jag sitter i min säng och tråkar och måste plugga. Har masssssssor med bilder att kolla igenom också. Tråkigt väder har det varit >,<

baibai:*

Skola och trötthet

Dag: 2008-05-21
Tidpunkt: 11:25:41
11:23
Sitter i skolan och planerar studentvagn och musik. Ska snart gå och äta. Har gjort klart mänskliga rättigheter och Min Religion. Blööö. Nej maaaaat, jag är hungrig. ABB i eftermiddag.

baibai :*

Religion och hårfixande

Dag: 2008-05-20
Tidpunkt: 23:18:43
23:12
Skolan var seg, men jag och Sara var duktiga och jobbade lääänge :) ska sätta ihop det imorgon i skolan. Sen skynda upp till sjukan och ta blodprov >,< jag trodde bara det var stick i fingret, men det var nål i armen =( sen skyndade jag mig till Color, och ja, jag hade tagit fel tid så jag var där en timme för tidigt, men det gjorde inget. Jag hade datorn med mig, som tur var för jag funderade på att lämna den i mammas bil. Eftersom jag hade den så kunde jag jobba med Religionen och skrev rätt mycket om den. Bra gjort tyckte jag, Stolt över mig själv. Håret blev apsnyggt iaf =) Fast faaan vad dyrt det blev, 1200 det sviiiiider, men vad ska man göra? :S Det brukar gå på 900 så :/ Sen kom vi hem och nyss gjorde jag en ikon till min religion. Rätt nöjd med den iom det det var första gången jag gjorde nått sånt :)

Gjord av mig :)

nej nu ska jag tvätta ansiktet och se om prickarna försvinner. sen krypa ner i sängen.

nitenite :*

Skola och ont i halsen

Dag: 2008-05-20
Tidpunkt: 09:33:35
09:32
Sitter i skolan nu och har samhäll >,< boooring, jag orkar inte. Har ont i halsen och träningsvärken i mina lår är blääää. Ska ta och jobba lite nu hade jag tänkt.

baibai :*

Ont om tid

Dag: 2008-05-19
Tidpunkt: 23:49:21
23:34
Det enda riktigt vettiga jag har gjort idag är att vara på sjukan. Men han var läskig och pratade mest konstigt och om massa myskosjukdomar. Jag blir galen, kan ingen säga vad det är för fel? Jag har haft det sen -98, det är 10 år. Ska in imorgon och ta prover >,< Igår hann jag inte blogga för vi var på mässingsbruket jättelänge och köade för att köpa porslin, 2 ggr! Jag köpte en fin marimekkoskål :) sen så jobbade jag ju på kvällen.

Dagen började hos pappa med älskling breve :) vi åkte till maami med alla grejer och Molly sen tog jag bussen 9.55 för att åka till sjukan. Träffade paapi där och sådära. Sen kom jag ut och insåg att jag hade missat bussen så jag ringde älskling och han kom och hämtade mig och så begav vi oss till south of heaven och älskling lämnade fonten som han skulle tatuera in. Sen gick jag på stan och tröstshoppade en väska och Digitalfoto och fördrev tiden tills älsk slutade och så träffades vi vid stationen och åkte till south of heaven. Pierre satt och skissade på den och den var hur fin som helst! Jag gillade inte den som han hade tänkt ha först, men den här var helt perfekt. Och så började han tatuera. Sen åkte vi hem och sov, jag skulle ha pluggat, men jag somnade >,< Vi åkte in till hälla och hjärtat köpte nya byxor eftersom han hade sönder de andra imorse. :( Sen var det IKEA och BK. Jag orkade inte min mat så älskling fick sista tuggorna. Imorgon ska jag ta stick i fingret för min sänka var hög :| jag tycker det låter fel. xD sen ska jag färga håret också! Nu är NCIS på tv.


Foto: Jag.

haha, Pierre frågade om jag var Paparazzi. Appropå det så köpte jag ett ps2 spel som hette just det.
sova nu.

nitenite :*

sent, saknad och sova

Dag: 2008-05-18
Tidpunkt: 02:38:36
02:33
Har redigerat lite bilder och kikat på film. Nu orkar jag nästan inte vara vaken längre, jag hoppas hjärtat kommer hem snaart, Blöp. Nu ska jag nog stänga av tror jag. Så att det bara är att sova sen :)


Foto: Jag
Modell: Sara


Ett litet smakprov från vår fotosession i fredags. Jag har valt ut de bilder som jag tycker bäst om :)

nitenite :*

Bilar, mat och regn

Dag: 2008-05-17
Tidpunkt: 19:41:55
19:29
Dagen började tidigt, fööör tidigt. Låste efter älskling som åkte till jobbet klockan 7 imorse >.< Sen gick jag och la mig, sov till 9 sen upp och käka frulle. sen sov jag lite till tills paapi var klar så åkte vi till fiket och köpte fikabröd till de som jobbar idag, sen var vi ju tvungna att åka in och lämna fikabrödet till de också, det var den lilla stunden jag fick träffa älskling idag, för han kommer väl inte hem förens efter tolv. Vi var där i 45 min sen åkte vi till Västeråshallen, eller Bombardier Arena som den numera heter och kikade på bilar och motorcyklar, det var spöregn så vi gick inte ut och kikade på hojarna och de som driftade. Vi begav oss ut till erikslund och Media Markt där jag inte har varit på lääänge. hahha. klockan ett åkte vi därifrån hem till farmor och farfar eftersom vi skulle ut och käka lunch med de :) Vi åkte till Öster Mälarstrand mat och café tror jag det heter. Det blev en black and white med potatisgratäng, muuuums var det. Paapi tog en cappucchino och farmor och farfar en varsin JÄTTElatte. Det var roligt att se farmors min när hon fick den. Efter maten så åkte vi förbi finnslätten för de ville se hur det ser ut där Paapi jobbar. Sen till Gryta och säge hejdå för att åka till skultuna. Hann bara komma innanför dörren och öppna tidningen och läsa om Skultuna så paapi ville åka ner till mässingsbruket för å kika på nya fabriksbutiken. 6 st äggkoppar köpte han. Fina tyckte jag. Sen åkte vi hem och så fick jag se bilderna från när de var i helsningborg. BMWn skulle kollas till så det blev att åka dit och kika på den. Sen till affären och handla och sen fick jag köra bil ett tag. det gick sådär. hatar regnet >,< har kollat på Eva och Adam och guuuud vad små de var. kommerihåg när jag kollade på de jämt. Nu kikar jag på Minutemen och väntar på mat.

Monica kom hem från några dagar i ryssland och jag fick en flaska "Sparkling Wine" till studenten. Wäääj ;D Oj  nu blev det mycke text. har fixat med lite bilder också :)

baibai :*

Popcorn, fotboll, fotografering och hockey

Dag: 2008-05-16
Tidpunkt: 23:24:31
23:20
Sitter hemma hos paapi och hjärtat kollar på hockey. VAGN är fixad till 5 juni, Musikanläggning och DJ fixat, nu behövs en elcentral bara så ljudet funkar. Wääääj ;D Känns bra tycker jag. Idag har jag fotograferat Sara :) sen kom Jocke och hans bror Daniel och hälsade på och blev fotograferade. haha. Imorgon ska jag och paapi in till stan och kika på en motor show sen så ska vi käka lunch. Hjärtat ska åka och jobba och sen till sthlm :( men kul för honom :) iih, okej jag gillar inte fotboll, men när mitt hjärta som är målvakt som spelade ute efter bara några minuter gör mål, då blir jag glad, man såg hur glad han var. :) Nej om man ska orka tömma minneskortet kanske. haha.

baibai :*

Fly on the wings of love

Dag: 2008-05-16
Tidpunkt: 00:07:44
00:00


En till bild som jag tog idag (läs igår).

Nu är klockan mycket igen och jag ska orka upp imorgon. Hur ska det gå? Jag har packat masssor med ögonskuggor och läppgrejer. mohaha. nej nu måste jag stänga av.

nitenite :*

Köra bil och fotografera

Dag: 2008-05-15
Tidpunkt: 21:39:11
21:28
fast inte samtidigt. Idag vare foto som gällde! Yey. Produktfoto, fotohistoria och musikbilder stod på schemat! Nu har jag lämnat in allting, det känns sköönt :) Imorgon ska jag fotografera Sara på något roligt sätt. Vi skulle ha fotat student men de blir nästa vecka!


Foto: Jag

Sen har jag övningskört ikväll också, i spöregn >,< idag gick det inte alls bra att starta i backe >,<

baibai :*

Att jag aldrig lär mig

Dag: 2008-05-15
Tidpunkt: 00:36:43
00:33
Jag måste sova tidigare, kommer må baiz imorgon. Blö. Saknar älsklingen massor. Var är du när man behöver dig som mest? Ska fota produktfoto idag, tror det blir bilder på kameraan <3 haha. Vi får se. Nej nu måste jag sova.



Bilderna tog jag i påskas. kollaget gjorde jag nyss.

nitenite :*

Skola och kli i halsen

Dag: 2008-05-14
Tidpunkt: 11:26:21
11:24
Sitter i skolan och letar traktor. Jobbar med Samhällen också >< ABB i eftermiddag. Jagvillinte. Ska snart gå och käka och sen ska vi väl kika förbi panduro hobby. Nej nu orkar jag inte skriva mer.

baibai :*

Skoltrött?

Dag: 2008-05-13
Tidpunkt: 20:44:19
20:39
Nu har jag ett jätteblåmärke i vänstra armvecket. >< ont göre. Blöp. ush har massor kvar i skolan nu. jag orkar inte >,< Studenten om 23 dagar, det är helt sjukt! jag hoppas att det kommer bli den bästa dagen på lääänge. För ovanlighetens skull ligger vi nere i soffan, det har inte hänt på evigheter. I morgon måste jag jobba med sam och religion, jag tycker inte om det, sen är det ABB på eftermiddagen. på torsdag ska årsredovisningen in och vi har ingen. Ska ha produktfoto också, ska nog fota min kamera först och främst, sen blire väll halsband eller nått. Sen på fredag ska jag fotografera Sara och hon mig? haha ;) Men det ska nog gå bra. Studentfoto japp :D nej om man ska försöka se vad man har kvar att göra i skolan kanske. har ont i huvudet :(

Här kommer den fina bilden som blev halv i bloggen >,<

baibai :*

Blodprov och huvudvärk

Dag: 2008-05-12
Tidpunkt: 18:05:25
18:00
Dagen har bara försvunnit. Åkte med maami till jobbet imorse och klockan 09:10 hade jag tid på labb. Älskling hade ju tid hos sjugymnasten 08:30 så jag var med honom där och han med mig. Jag fick ta i båda armarna. Men det gick bra. Sen följde jag med hjärtat till BK så han fick äta. Sen släppte han av mig vid ITG där jag träffade Sara för att käka lunch. tog ettbussen hem. Var heltslut så jag somnade på bussen. DET GÖR jAG ALDRIG :| Sen somnade jag när jag kom hem :) Sköööönt. Nu ska jag försöka fixa lite bilder tror jag.

baibai :*

Jobb och allergi

Dag: 2008-05-11
Tidpunkt: 22:34:16
22:28
Idag har jag mest atgit det lungt. jag hatar den här jävla allergin. Sen fick jag köra till jobbet också :D weeey. Idag fick jag jobba med Linda vid lotterna, hon skulle lära sig vli kontrollant inne med Niclas och jag, Jessica och Sara var på drive in tills jag fick veta att Linda hade åkt hem för hon mådde dåligt. Så jag fick vara inne idag, det var välbehövligt. Nej hoppas jag kan sova hela natten, haft svårt att sova hela helgen, i natt vaknade jag vid fyra, sen vid sex och sen halv elva. jobbigt värre. jag hatare. men iaf. jag fick köra till Ok och det gick  ju hmm bra. HAHA. sen hem !


Bild som jag redigerade igår. Den är tagen på Auto när jag precis köpt min  första systemkamera! Sommaren 2005.

baibai :*

Allt är ett stort frågetecken

Dag: 2008-05-10
Tidpunkt: 23:02:39
22:58
jag vet inte vad jag har kvar i skolan och kurserna slutar på typ torsdag. Idag har vi varit i stan, i munga och legat hemma på gräset. Ovanligt för att vara mig. sen grillade vi grillspett till kvällsmat mumsigt, Bilder kommer;) Nu sitter jag och pillar lite i photoshop =)



baibai :*

Svårt att andas

Dag: 2008-05-09
Tidpunkt: 23:30:16
23:28
Älskling och jag sitter i sängen, jag snorar och kan knappt andas >.< Vi har grillat idag. Mums! Sen jordgubbar till efterrätt ! Nej nu ska jag nog ta och krypa ner, imorgon ska vi ner på stan, kanske till munga och om jag har tur,övningsköra! sen har jag en Hel Del bilder att fixa!

baibai :*

Pollenallergi

Dag: 2008-05-09
Tidpunkt: 15:47:56
15:41
Sitter i sängen och kan nästan inte andas för den här jäkla allergen, eller ja pollena. Kliar som fan i halsen också. Får nog ta och ta en allergitablett till. Idag har jag varit i skolan och så har jag haft betygssnack i Fotografiskbild B och YES. I got MVG (Har MVG i Akursen också!). Det känns så jäkla bra att få bästa betyget i bästa ämnet! Jag undrar varför det är så? jag tror det är för att man är mer motiverad. Sen var det det där med Matten, måste fan fixa den >,< får jag bara ett svaaagt G så är jag mer än nöjd! Efterskolan så gick vi och käkade, det var ju Tacos ;D Sen skyndade till bussen gick hem till pappa och kollade till Molly sen kom han och vi åkte in till stan och besiktigade Husvagnen. Det är knas med en kontakt på bilen TROR VI så lamporna fungerade inte som de skulle så den klarade det inte riktigt. Sen åkte vi hem och lämnade husvagnen hos pappa och hämtade molly och åkte till Mamma. Kikar lite TV och väntar på att älsk ska komma hit en stund :) Han ska bowla ikväll =(

baibai :*

Körskola och skola

Dag: 2008-05-08
Tidpunkt: 10:44:29
10:41
Nu sitter jag i Skolan och tråkar, skulle haft foto men det är projektredovisning där >,< så men det är i eftermiddag iaf! Sen  ska jag och älskling sola tror jag. Ikväll har han match >,< så jag ska med och kika sen åker vi hem till mig.

Det gick rätt bra att köra idag. Men jag lärde mig lite iaf.

RÖSTA PÅ MIN BILD
HÄR!


baibai :*

Snorunge?

Dag: 2008-05-07
Tidpunkt: 23:29:21
23:27
Är jätte snorig, hoppas jag är bra imorgon. Klockan blev sent iaf. >,< Hur fan ska jag orka köra bil kvart i åtta i morgon bitti? Jag vet inte. Mhm. nej skriver nog i morgon i skolan.

nitenite :*

Lite bättre

Dag: 2008-05-07
Tidpunkt: 18:11:52
17:54
Har fortfarande ont, men inte lika så det är ju bra. Följde med Älskling till Dingtuna för att låsa upp åt Jonte som hade glömt nycklarna. Sen åkte vi på en tur i västerås =) Vi åkte till Sout of Heaven för att kika om Challe var kvar, men det var hon inte :( Plus att Frederic skulle prata med Pierre om sin gaddning. Sen åkte vi eller försökte åka men det var avstängt vanliga vägarna till Hamnen, men vi hittade tillslut dit och så blev det glassätandes och min hals gjorde såå ont. Så började jag hosta som ettt as också >,< Sen åkte vi ut till Björnön och kikade och fick massssa minnen från ettan. Sen åkte vi till Kolonilotterna på Hälla som jag inte visste fanns. Det fanns även en greyhoundbana där som jag inte visste om. Sen åkte vi ut till Badelunda och kollade till Frederics mormors grav.  Sen åkte vi ut till Gryta och irrade runt för att sen åka till ÖB och budget handla. Haha, Jag köpte en jättefin kopp med fat och så en filt till Molly. haha. Sen åkte vi till ABB för jag var kissnödig och sen så skulle jag åka med Pappa hem. Pappa och jag åkte hem och så viade det sig att Pappa skulle vara borta typ hela kvällen, jag bah men jag MÅSTE KÖRA BIL IDAG. eftersom jag har körlektion imorgon bitti. Vi skulle ha åkt till affären men jag fick köra istället och så fick jag 100 kr till mat. Eh köper yoghurt eller nått som är billigt. Behöver alla pengar jag kan ha med tanke på att lörlektionen imorgon kostar 800kronor. Mamma och jag ska väl gå till affären när hon kommer hem. Hoppas att det går bra imorgon :)

Oj vad långt det blev nu. Sry for that.

baibia :*

Sjuk

Dag: 2008-05-07
Tidpunkt: 10:55:23
10:53
Har fööör ont i kroppen. och ont i halsen. Ska nog sova lite till tror jag, Måste vara frisk imorgon :O Ska köra bil ikväll hoppas jag! såärdet. Japp. Skulle ha samlat in pengar idag, men får ta det imorgon eller nått då!

baibai :*

Sova nu

Dag: 2008-05-06
Tidpunkt: 23:39:03
23:37
Nu ska jag ta och sova, den här värken tar livet av mig, jag orkar inte. Får se hur det blir med skolan imorgon  >,< Fan, upp tidigt på Torsdag :O orka. menmen, hoppas det går bra!

nitenite :*

Besvikelse?

Dag: 2008-05-06
Tidpunkt: 20:48:13
20:37

Har fortfarande inte fått mit tlösenord till Netvibes >,< Fick min nya studentmössa idag, fan vad besviken jag blev, den var jätte mycket fulare och var helt konstig, inte alls som den jag har innan. SKIT GREJER. plus att det gick hål i ett par mjukisar därifrån också. Kass kvalité till högt pris.

Idag har jag varit i skolan, ringt till rudbeck och bokat ELBA biljetter till min klass och till fyra i andra IT. Har börjat skriva om minvärk i en "dagbok" också som jag ska ta med till doktorn. När vi hade slutat begav vi oss ner på stan och Subway MUMS har varit sugen på det hur länge som helst. Sen kikade vi på skor lite snabbt och så kunde vi inte motstå att köpa glass, så då missade vi ANDRA bussen haha. Sen kom den tredje bussen tillslut och Sara och jag gick på. Jag skulle ju hem till Lisa :) Eller vi skulle till hälla. haha, jag dumpade min dator där och sen gick vi till plantagen men de jag ville ha fanns inte så vi gick till MAX där vi mötte upp älsk som kom så åt de mat och jag pommes (A) sen vidare till IKEA och sen till Odensvi och hämtade upp Johan, sen åkte vi hem till Lisa och lämnade dem och hämtade min dator och så åkte vi hem till Sara. Där blev det först Wii spelande och sen massa prat med alla (det var Frederic, Sara, Jocke, Johoe, Benny, Noppan och jag som var där) Sen skiljdes vi åt vid parkeringen och vi åkte till ANDRA plantagen, men nej det fanns inte där heller. så vi åkte till erikslund och åt donken >,< Snart är det Big Daddy på trean, jaa :)

baibai :*

Nu är bloggen flyttad!

Dag: 2008-05-06
Tidpunkt: 00:19:39
00:17
det tog max 3 min för bloggen att bli flyttad, Skönt att det är gjort. Måste dock sova nu om jag ska palla skolan >,< Har googlat på massor med grejer, försöker komma på en önskelista till studenten som närmar sig med stormsteg. Läskigt är det . Älskling är i Dingtuna =( Nu måste jag ta och sova :O

nitenite :*

Ojj ojj, du måste sänka farten

Dag: 2008-05-05
Tidpunkt: 19:13:39
19:10
har övningskört, IGEN. haha. fick stanna vid det enda rödlyset vi har >,< men det gick bra, och parkerat vid ICA. Fick parkering,men jag behövde inte fickparkera eftersom det inte var någon annan bil där. Sen gick vi in och handlade och så gick vi tillbaka till bilen och pappa började leta efterbilnyckeln xD det tyckte jag var kul. Han säger att jag måste sänka farten innan jag ska svänga, men han säger ju till försent, alltså att jag ska svänga. Nej nu är det mat =)

baibai :*

Klantighet

Dag: 2008-05-05
Tidpunkt: 14:54:16
14:51
Jag har lyckats glömma bort lösenordet till min Netvibes där alla bloggar jag bevakar ligger >.< Hoppas jag får lösenordet snart. Jag rensade mina cookies och då försvann det :/ Mhm. Jaja, Idag har älsk och jag varit vi mässingsbruket sen var vi vid sågdammen en stund och sen blev det barnpizza. Dumma mig. Sen åkte han till skolan och jag försöker fixa bilder, men hårddisken klagar.

baibai :*

Jobb och Övningsköra

Dag: 2008-05-04
Tidpunkt: 21:33:43
21:31
nu har jag jobbat, kört bil och ätit och så har jag sviiiin ont i huvudet >,< Ska skicka ett sms till Sara och kolla lunch imorgon. Blöp. Ska nog kika på film eller något nu. Det behövs efter att ha stått i flera timmar.

baibai :*

Tut Tut Bingo

Dag: 2008-05-04
Tidpunkt: 14:21:07
14:19
Nu ska jag hitta kläder att ha på mig och sen ska jag träffa Jessica i korsningen så ska vi cykla till Jobbet. Jag har hittat nyckeln ;D Nej time to go!

baibai :*

Lunchdags

Dag: 2008-05-04
Tidpunkt: 12:43:04
12:40
Ska snart käka lite lunch :) Sen ska jag komma på vad jag ska ha för kläder på mig regnkläder kan behövas. Ska prata med Jessica också om vi ska cykla. Var är min cykel nyckel? Hmm. Kommer hem sent idag >,< runt åtta nio tiden. Nej nu är jag hungrig.

baibai :*

Filmtittandes

Dag: 2008-05-03
Tidpunkt: 23:17:38
23:13
Älsk ligger på min axel och sover, han är såsöööt<3 Jag sitter oc kikar väskor och blir helt kär i de här väskorna såå tuffa =)
image36
riktiga högtalare. gemiggemiggemig. bilden är från ebay finns fler modeller och färger och storlekar.

nej film sen sova.

NiteNite:*

Inget jobb och missförstånd

Dag: 2008-05-03
Tidpunkt: 20:50:18
20:45
jag var på rocklunda 18:51 väntade till 19:01 (maami åkte hem för hon orkade inte vänta.) då skickade jag ett sms till Frederic och sa att Bine inte hade kommit. Han ringde upp och babblade massor, sen fick jag ett sms av Bine där det stod att hon blev sen för att Andreaz hade glömt säga till Frederic att Bine skulle ha åkt dit med oss fast Frederic var i Dingtuna och blabla, så går vi in och får springa runt från person till person sen när vi träffar rätt person så fanns det inget jobb till oss. och blablabla, fast jag ringde dit igår >< Vi fick iaf lämna namn och telnummer på en lista. det blir aldrig som man tänkt sig eller ? Nej nu ska jag ner och kika på körslaget och äta mackor ;D

baibai :*

Studentkvällsklänningen och jobb

Dag: 2008-05-03
Tidpunkt: 17:56:33
17:53
Oj vad klockan är mycket om mindre än en timm ska jag ju träffa Bine på Rockis. Ska hoppa in i duschen en snabbis och sen ska jag väl åka in dit och se om det finns jobb. Mhm, sen får vi se när jag kommer hem, hur länge jag behövs där och såntdära. hoppas det inte blir alltför sent. Ska jobba imorgon också >,< Menmen.
Här är den andra klänningen :)
 image35

nej skynda dig nu!
baibai :*

Studentklänningen!

Dag: 2008-05-03
Tidpunkt: 16:50:40
16:42
Här är två bilder på mig i studentklänningen, skorna och mössan (har inte fått den nya ännu). Bilderna är inte så bra, mamma var fotograf ;)

image33
Jag fixade ihop det i photoshop.

image34
 Bild: dinsko.se
Så ser skorna ut, men nu har jag hittat ett annat par som jag ska kika på på måndag/tisdag. Jobbigt läge!

baibai :*

Shopping

Dag: 2008-05-03
Tidpunkt: 14:40:22
14:35
Har varit på hälla med mamma, hon skulle hitta något att ha på sig på min student! Men det hittade hon inte, däremot hittade jag skor, men jag vet inte om jag ska behålla dem, har 14 dagar på mig att bestämma mig! Sen så köpte jag en heeelt underbar klänning som jag ska ha på kvällen. Den var helt perfekt, hade jag inte haft min student klänning så skulle jag ha köpt den fast i vitt och haft på dagen, men nu har jag två jättefina klänningar! Helt nöjd är jag, bilder komemr (inte så bra - Mamma som fotade. haha. När vi hade gjort av med lite pengar så åkte först till Donken där vi åt sexkronorsglassar och mamma en kaffe också, sen åkte vi till Hökåsen och köpte jord, krukor och blommor som jag ska ut och plantera nu. ska försöka sova lite på dagen hade jag tänkt så jag orkar vara vaken i natt om det blir så.

baibai :*

Film eller sova?

Dag: 2008-05-02
Tidpunkt: 22:22:09
22:12
Älsk börjar jobba klockan sju imorgon bitti >,< Så vi ska väl ta och krypa ner i sängen nu eller nått. 18:50 imorgon ska jag träffa Bine utanför RH och så ska vi SE om det finns jobb, allt var jätte snurrigt ingen verkade fatta nått. menmen.

Här är två bilder från middagen med "familjen Rönnquist, Gustafsson och Oldenstedt"

image32
Faster med man och barn. Barnen är mina kusiner =)

image31
Vaniljpannacotta med jordgubbar och smältchoklad på. Jättegott var det!

nej om man ska krypa ner kanske.

nitenite :*

Segdag men typsnittsletande

Dag: 2008-05-02
Tidpunkt: 21:16:36
21:14
Dagen har försvunnit :| Åt lunch med älskling och två av hans arbetskamrater. Sen har jag kikat på tv och letat typsnitt och redigerat bilder. Blööö. Ska nog tjocka med banan och smältchoklad, det är mums! Kanske kika på film eller nått.

baibai :*

Ledig Fredag

Dag: 2008-05-02
Tidpunkt: 09:52:13
09:45
Jag bestämde mig för att inte jobba idag, det orkar jag inte. Sitter och kollar på ett program om femlingar. haha, vilken vagn de hade xD Snart är det våra bästa år. Ska nog pilla med lite bilder :) tråkigt väder ute >,< Älsk kom nyss hem en stund happyme, fast han åkte lika fort igen, han skulle bara ha en tröja >,<

image30
Den här gjorde jag på Lisa igår kväll!

Foto: Lisa Stridh Carlson


baibai :*

Dålig uppdatering

Dag: 2008-05-01
Tidpunkt: 21:53:46
21:43
Gårdagen i skolan var seeeg, men det gick bra jag överlevde. Sen var det fort hem, packa, ut och köra, komma hem duscha kläpåsig skynda sig ut till bilen med älskling och åka till Rönnby! Det var grillning på G. haha, det var funny. Massor med gott såsom kyckling, kottleter, korv, revbenspjäll och champinjoner till det var det potatisgratäng och sallad, muums. Dock tog jag inga bilder. Blev lite dricka också. Lite senare på kvällen kom Ellinor och Johanna ochså spelades det GH3. och klockan lev mer och mer runt tolv halv ett åkte vi till Odensvi och fest som Adde och Murre hade, det var sådär. trevliga människor och sånt men ja, fest är fest och det brukar alltid hända något. menmen, halv två  två kom vi hem till rönnby iaf och Äldkling slocknade direkt i sängen och började snarka. Jag somnade och vaknade runt fyra, sen vid sju och sen 09:10 då var älsk också vaken, efter att  ha legat och myst i sängen ett tag så gick vi ner :)

Sen var det en lugn dag med mat, bilåkandes, Paris-spelande och sömn. var inte riktigt tiptop. Sen så har ju den här jävla allergin kommitigång nu och jag blir jätte trött av medicinen, snorar och kliar i halsen gör det också. ingen brasa igår :| Mhm, Ska kanske jobba imorgon, men det är inte sååå lockande eftersom jag ska jobba 19-01 på lördag och 15-20:30 på söndag. så vi får se. Oj vad långt det blev.

baibai :*
RSS 2.0
s