30 augusti 21:26

Dag: 2009-08-30
Tidpunkt: 21:30:45
Ligger i sängen helt död. Glor på full frys och hoppas att älsklingen kommer hem snart! Har jobbat massor i helgen. och det fanns mer att göra :( Bläpp. Jaja, jag hoppas att jag har gjort tillräckligt, hann inte med allt jag skulle. blee. jaja, vi får se hur det går. När jag jobbat så åkte älsk, jag och Adde till marknaden, åt våffla, entrecôte och Oxfilé muums, sen var det sån där avlång kokosboll, haha. Det var typ det vi gjorde. Ska nog krypa ner i sängen snart . jobb imorgon 10.30-19.30, jaggillarinteattjobbadentiden.

29 augusti 22:35

Dag: 2009-08-29
Tidpunkt: 22:40:43
Sitter i soffan hos mamma i skultuna. Har inte bestämt om vi ska sova här eller inte. DEt blev ingen grillning iaf, det spöregnade när vi skulle fixa maten, men det blev gott ändå! Vi har kollat på "Män som hatar kvinnor" den var bra men konstig och jag blev förvirrad.  Och för att inte drömma mardrömmar så kollar vi nu på Alvin och gänget. hihi, den är ju föör söt! Imorgon blir det jobb igen, hoppas det är lugnt!

Här är bilden på min sjukt coola mössa! Otroligt skön är den också!

Lina och den nya mössan, den kommer användas mycket i vinter ;)

29 augusti 16:25

Dag: 2009-08-29
Tidpunkt: 16:34:42
Sitter och latar. Är skapligt trött. Gick upp strax efter 8 imorse. Älsk hade "glömt" medecinväskan i Dingtuna så vi åkte dit men nej, då hade någon tagit den så vi åkte dit i onödan. började jobba klockan 9 och slutade strax efter klockan 3. Det ringde mittimellan mycket idag. Dock fanns det massa mail. Några dryga samtal har det varit också, men men. Jobb till torsdag, ledig fredag yey. Ska bli skönt.

Länge sen jag skrev nu också. 26 augusti så var det 3 år och 5 månader tillsammans med min älskling! annars har det mest varit jobb sista tiden. Jobb och sen shopping för att spendera pengarna man jobbar ihop, det är väl så det fungerar? :D Igår gjorde vi Tacos. mums. Somnade as tidigt så jag missade BB. Ikväll blir det nog Skultuna och grilla. Får se om vi sover där också eller hur det blir. Nu ska jag sega till älsklingen kommer hit. Han är på match i Tortuna.


Här är jag när hjärtat och Adde "tömde" bilen för ett tag sen.

25 augusti 23:40

Dag: 2009-08-25
Tidpunkt: 23:46:05
Löning idag. Efter jobbet åkte hjärtat och jag till Ryds och så fixade Jocke mitt stenskott! Asbra, nu syns det knappt :) Yey. Sen åkte vi hem, jag var upp till lägenheten och bytte grejer sprang ner och betalade parkering och sen åkte jag och mamma till Maria och Josef, iih, mysmage hon har! Bebisen kan komma vilken dag som helst nästan! De har gjort de jättemysigt och det var ett jättefint hus de har köpt! Så det kommer nog bli bra tror jag! Vi var där jättelänge :) Åt llite sallad och marrängsvisch :D MUMS. hihi. Sen kom jag hem och blev tokig på mitt internet som inte funkade. Efter att ha provat i båda datorerna och bytt massa sladdar och kopplat upp och ner så funkade det! Så jag har shoppat lite från Nelly.com det borde komma den här veckan!

Nu blire BB och Säng. Godnatt!

24 augusti 21:49

Dag: 2009-08-24
Tidpunkt: 21:55:40
har apont i handleden fortfarande. ta lite tabletter och vila den och hoppas att den blir bra över natten igen.. bleh, idag har jag jobbat och handlat. sen lagade vi mat och nu ska vi glo film. sen sova så jag orkar upp å jobba imorgon. gnatt

23 augusti 19:46

Dag: 2009-08-23
Tidpunkt: 19:48:59
Nu är jag ensam igen. Hjärtat har hunnit komma hit och åka igen. Andreaz kom och hämtade honom för de ska träna hockey ikväll. har tråkigt. Jag är inter alls sugen på att städa så jag gör nog nått annat. Har massa filmer som jag måste kolla på xD


Så kan det gå om man har tråkigt xD

23 augusti 15:15

Dag: 2009-08-23
Tidpunkt: 15:21:36
Sitter och glor. Ska snart läsa lite var ett tag sen. Igår var jag och hjärtat hemma hos Challe. Det var trevligt. Vi var även i Nostalgibyn i Hosta på dagen. Och innan det var vi på Hälla. IKEA, hälla shopping och maxi. När vi efter mycket om och men kom hem så fixade vi mina naglar. hihi, lite kul var det. Dock lossnade den ena nageln hos challe och så satte vi fast den när vi kom hem runt 2 i natt. Vi gickk till donken på Stenby och köpte cheeseburgare och sen kom Murre och hämtade oss. jättesnällt!

Jag har skitont i min högra handled. bleeh. :( Om den inte är bättre imorgon så får jag ringa HSU. blupp.

Hjärtat och jag har haft sov morgon/sovdag idag. myyys var jättelänge sen. Vi glodde film och sov lite och sånt, välbehövligt. nu har jag 11 dagar av jobb framför mig sen blir det 3 dagar ledigt!

Glo klart på filmen och lsa lite nu och vänta på att hjärtat ska komma hem, han spelar match.

21 augusti 19:50

Dag: 2009-08-21
Tidpunkt: 19:58:48
Har precis kommit hem efter en lång dag, Började 7 jobb till lunch, fick smörgåstårta! jobb till 16 massage 15:30 -16 skööönt. Precis när jag slumrat till så kommer en jävla bananfluga och flyger in i näsan. obehagligt som fan, jag flög upp, måste ha skrämt massören. haha. När jag slutat kom hjärtat till jobbet och så tog vi oss ner på stan och optikern. Nu har jag beställt glasögon 4380kr går det på. Har betalat 380 kr så betalar jag 4000 när jag hämtar dem om ca 2 v. jag hoppas det blir bra, efter optikern blev det shopping, som för en vecka sen, haha. Köpte en tröja, en kjol och 2 linnen. Scchnyggt. Linnet är nästan som en klänning. Jag har ont i huvudet, bleh. Känner för att glo på film.

Jag älskar dig <3

om ca 2 v ser jag ut såhär


Happy face or what? Foto: Älskling

20 augusti 21:33

Dag: 2009-08-20
Tidpunkt: 21:39:34
Sitter här vid datorn och läser på warpdrive, jag dör. Folk är ju helt sjuka. hahah. man blir lätt beroende :| Imorgon ska jag nog bestämma vilka glasögon jag ska ha.. hmm. Hjärtat var här när jag kom hem från jobbet. sen åkte han på match, blev lämnad kvar, några fick vända och hämta honom, älskling då! Snart är han här. Då blir det film I think. Den här dagen har bara försvunnit, poff! 

Lina, Alternativ 1 DG 2600kr Fotograf: Älskling

Lina, Alternativ 2 Vouge 1510kr. Fotograf Älskling

Jag ska nog inte köpa mat där mer.. Fick så sjuukt ont i magen ca 1-1,5 timme efter lunch och när jag åt de ikväll fick jag skit ont igen ca 1 -1,5 timme efter jag ätit.. Mysko. BLÄ. Hmm, de på jobbet har kanske rätt?

Nu ska jag stänga av datorn! 

19 augusti 22:13

Dag: 2009-08-19
Tidpunkt: 22:18:22
jag tror att sömnen har bosatt sig i mina ögon föralltid. Jag tänkte slänga upp 2 bilder på mig och glasögonen, meen bilderna ligger på andra datorn så det blev inte så. Idag har jag jobbat och typ tjugo över fem ringer mamma och säger att hon ska på visning på en lägenhet på Rönnby, pytteliten var den tyckte vi båda. När vi var så nära Eva så ringde maami henne och så gick vi över dit. Trevlans, vi satt och pratade och åt glass. Runt åtta åkte vi därifrån, därförsvann min redigeringskväll! jaja. några bilder har jag fixat iaf.

Nu ska jag äta mina nykokta nudlar, mums! hihi. sen blir det sängen och kanske lite BB hih.

Baby, jag saknar dig, kom hem?! Nu har du varit borta waaay to long!

18 augusti 23:28

Dag: 2009-08-18
Tidpunkt: 23:38:22
Ligger i sängen och glor på BB -03 i think, med Larsa, Micke och Danne.. Linda Rosing säsongen är det. Idag efter jobbet åkte jag hem och skrev inköpslista sen hem till Lisa. Vi åkte ut till Hälla och hon fick sin födelsedagspresent! Vit nagelpenna och ett halsband. hihi. Jag köpte ett linne, en väska, en sjal och ett halsband. Och "mat i flytande form" köpte även bacon så nu vet ni det.

Jag saknar min älskling. :( Dagen idag var mest snurrig får jag säga. Hmm. Måste välja glasögon nu ocksåm får se om det blir några bilder här på de 2 jag väljer mellan. Just nu är det priset som avgör. Faaaktiskt. Nehe, glo färdigt på BB och sova så man orkar vara på jobbet 07:00 imorgon!



Favorit i repris eller nått, En glad Lina i Sundsvall!

17 augusti 22:07

Dag: 2009-08-17
Tidpunkt: 22:15:35
Sitter vid datorn och är nybadad. tog ett varmtskumbad nyss, såskönt! I Fredags så åkte vi ut till skultuna och hälsade på mamma och sedan åkte vi till pappa och sov där.

Efter jobbet i fredags så skyndade vi ner på stan. Jag kollade synen och japp. jag behöver ha glasögon. Nu ska jag bara bestämma vilka.. När synen var kollad så blev det "tröst" shopping ^^

I lördags så åkte hjärtat och jag till Rönnby en stund. Sen hem  till mig och sen till erikslund. Efter Erikslund så åkte vi till dingtuna och sen kom mamma dit och så pkte hon och jag till Tuna Park och shoppade. Sen fikade vi i kvicksund och sen åkte vi till dingtuna där jag blev kvar till sent på natten då jag och hjärtat åkte hem.

Söndagen började inte bäst. Hjärtat vaknade och var pigg och jag ville sova. nåja jag gick iaf upp och så åkte vi till Rönnby där vi blev kvar ett tag och runt 1 ringde mobilen och så tyckte de att jag skulle jobba på Bingon så ja. jag hade planerat att ta det lugnt och skönt igår men nej, det blir aldrig som man tänkt sig. Jobb från 15:15 till ca 20:15. Älsk och Adde spelade, dock gick de inge bra. men men. Idag var det jobb igen. Nytt schema. Sent jämna veckor och tidigt ojämna veckor. bara att bita ihop. :'(

Dags att slänga sig på sängen och glo på film. Eller slösa lite mer tid och glo på Big Brother? svårt val ..

12 augusti 22:47

Dag: 2009-08-12
Tidpunkt: 23:03:32
Governor andys ljuva röst låter i de rosafluffiga hörlurarna som jag har, uuunderbart! Nu är det Promoe, Brolle och Governor Andy som spelas mest, hejblandning! Jag är gryymt sugen på att fota "på riktigt". Någon som ställer upp? ;D

ToDo-listan har krympt allt med dagaren som svischar förbi. Jag har funderat lite och kommit på att jag jääämt skjuter upp allting. Och sen helt plötsligt är det försent.

Jag failade min första kurs på högskolan. Jag hade inte räknat med att få jobb när jag sökte kursen, tackade ja till kursen och sen fick jag jobb. Jag orkade inte försöka kolla på film på mitt mobilabredband när jag kom hem från jobbet. Jag var helt död.

Sen när min Älskade Molly försvann, då hann jag inte säga hejdå till henne, hade inte träffade henne på jätte länge och sen så var det helt plötsligt försent att få gosa med henne. Det gör så ont.

"You don't know what you have, until you loose it" Det stämmer så sjukt jävla bra. Man vet inte vad man har innan man har förlorat det och då är det försent. TA VARA PÅ TIDEN, den kommer aldrig igen. Jag slösar bort min tid på ingenting alldeles för ofta. Jag behöver hitta motivation. Hjälp?

Idag har jag shoppat, handlat mat, lagat mat, ätit, diskat, städat, sorterat bilder och musik (ett evighetsgöra det där). Jag har däremot inte varit speciellt social, förutom på jobbet. Diska har jag behövt göra i flera dagar men jag har alltid skjutit upp det, vilket är idiotiskt eftersom det bara blir äckligt om man låter disken stå.

Jag saknar mina vänner så sjukt mycket. Var är alla? Älsklingen är och jobbar i uppsala så honom saknar jag med.

Imorgon efter jobbet ska jag åka ut till Skultuna och vara social med min älskade mamma. Vi ska kolla på Fronda och Thomas Törnholm. Trevligt.

Nehej, ta och läsa lite kanske. Eller glo på tv.  Datorn ska stängas av i alla fall! Godnatt!

11 augusti 20:53

Dag: 2009-08-11
Tidpunkt: 20:55:57
ligger i sängen med huvudvärk och glor på film. myyys. ska kanske läsa eller så ska jag sova. hjärtat är i uppsala och jobbar. I Lördags var det kräftskiva som slutade i ett litet kaos. men det var trevligt. idag hämtade jag ut ett paket, en ny handväska, adidas! fin var den. sen var det ett linne också. snajs.

Nehe om man ska ta och göra något vettigt..

6 augusti 20:34

Dag: 2009-08-06
Tidpunkt: 20:38:46
Min hjärna vill inte samarbeta med mig på samma sätt längre, jag undrar vad som hänt?


Här posar jag med min älskling! han har vuxit, massor! <3 bra styrke träning är det ;)


Boken som jag har börjat läsa! heja mig! Tänk vad lite semester kan göra ;)

6 augusti 19:53

Dag: 2009-08-06
Tidpunkt: 20:00:44
igår när jag kom hem stod två paket utanför dörren och en paket-AVI låg på alla skor så det var bara att vända och gå ner på stan och hämta ut paketet, det var mina böcker, filmer och skivor som kom, yey! jag började smygläsa Camilla Läckberg - Sjöjungfrun igår kväll. nu sitter jag i min fåtölj för typ första gången sen jag flyttade hit. hah. Imorse när jag satt på jobbet fick jag ett sms som sa att jag har ett paket att hämta ut,yey, deet var batterigreppet som kom! så jag traskade ner på stan efter jobbet i mina nya skor vilket resulterade i skavsår på mina fötter. Jag som aaaldrig brukar få sånna skavsår. Insåg också att jag måste köpa nya plåster.

Igår kom mamma hit med färska kantareller så vi gjorde varma mackor. Hjärtat gjorde pannkakor :) Sen bakade vi en sockerkaka. mums.

Ska nog läsa lite till och glo på film!

Pssst, skatteåterbäringen kom 7088 kr, inte helt fel!

4 augusti 20:52

Dag: 2009-08-04
Tidpunkt: 21:02:23
Sitter ensam i mörkret i min lägenhet, känns skönt att vara hemma nu! Jobbet har kommit igång också. Jag har shoppas jättemycket sista tiden, meen det blir väl så när man har semester? Finally är batterigreppet beställt. Efter mycket om och men, men jag insåg att jag borde få skatten när som helst!

I lördags så åkte Paapi och jag till Luleå och gick på biltema. Sen hämtade vi min faster och hennes man också ;) Åkte tillbaka till kalix och då kom vääärlden åskregn, har aldrig sett nå liknande tror jag. Så kom vi till stugan där hade det inte kommit en enda droppe! Den måste ligga på världens bästa ställe, det regnar aldrig där, det syns på gräs och "blommor". Vi åt iaf massa mat på kvällen och drack vin. haha, hur ska det här gå? jag som aaaldrig dricker vin drack vin varenda kväll, men bara liite. haha. Sen packade jag mina saker och flyttade ut till pappa och monica.

Söndag morgon 07:00 åkte vi hemmåt. Jag var hemma 22:10.. lagom trött och seg. Jag åkte bil heela dagen. Sov lite, läste lite, lyssnade på ljudboken med pappa och monica. tog kort och ja, försökte spendera tiden på bästa sätt. Det gick sådär.

Igår var det jobb 7-16. Skönt att vara tillbaka får jag säga :) Sen skulle hjärtat lämna in sin tele som han köpte den 24 juli. så då smet jag till gina och där hittade jag ääntligen min favvoklänning igen! Jag har en svart och nu blev det en såndär fin-blå-turkos! 49kr happy me. Letat som tusan efter den, i finland, sthlm, e-tuna och ja i västerås. Sen köpte jag massor med annat, en datorväska till den lilla och en kastrull!

Imorgon kommer maami hit en stund.. jag borde städa. meen nu regnar det ute så slänga sig på sängen med en filt och glo på tv/film låter mysigt! någon dag ska jag orka gå igenom mina bilder också! ;) ca 8gb har jag lyckatts samla på mig :/
RSS 2.0
s