Jag vet inte, vill jag veta?

Dag: 2009-03-31
Tidpunkt: 18:56:51
18:43
Ush. Jag tycker fan inte om att vara ensam. När man är ensam kommer alla jobbiga tankar. Vill man egentligen veta svaret på alla dumma frågor? Jag vet inte. Jag vet aldrig någonting. Frederic blir tokig på mig när jag inte kan bestämma mig. Och hur jobbigt är det inte för mig? Jag är feg, jag törs inte bestämma mig. Vad händer om jag säger ja? Vad händer om jag säger nej? Vet jag inte svaret på det så säger jag kanske eller vet inte, till jag vet och så vet jag aldrig, så är det jämt. Varför är jag aldrig nöjd? Jag tror jag är en sån där typisk Västeråsare egentligen. Inte så konstigt. HEJ DEPP LINA!!!!

Nej nu ska jag nog slöa mer. Har varken ork eller lust med något längre. Har massa bilder som jag borde fixa, men jag tror att jag är rädd för det också. Tänk om det inte blir bra? Fuck. Nej nu vill jag ha mitt nya objektiv och en blixt sen borde jag vara glad. Kan man tycka. Jag har det mesta, jag har världens bästa pojkvän, världens bästa mamma och pappa, världens bästa kompisar. Jag borde egentligen vara stolt över mig själv. Jag var "arbetslös" i en vecka, tre veckor efter studenten hade jag alltså både jobb och körkort, någon månad efter det så köpte jag min pärla till bil och i höstat så flyttade jag hemifrån. Allt på så kort tid. Varför är jag inte stolt? Varför? Jag borde, men nej. Jag är rädd. Rädd att någon tycker det är dåligt och säger något dumt. Varför? Jag säger ju nästan jämt som jag tycker. Eh, på med Leendet nu! Vi kan ialla fall låssas

En snorig lördagskväll

Dag: 2009-03-28
Tidpunkt: 23:00:39
22:41
Sitter och snorar i sängen och kikar på Wallander. Jag och hjärtat var på promenix en stund. var rätt skönt, men blev snorig som fan.

Jobbat sent hela veckan, därav inte så många inlägg. Igår efter jobbet åkte jag hem och packade och hämtade älsklingen och sen körde jag till donken och så köpte vi mat och sen körde jag hem till pappa i snöstormen, ush. Vi kikade på så ska det låta, jag åt mat och sen så åt vi fruktsallad när vi kollade på Nöjesmassakern. Blev rätt sent. Sen sov vi och så vaknade jag ca 07:30 imorse. Gick på toa och sen gick jag och la mig för att försöka somna om, dock misslyckades det så jag gick upp och satte mig i fåtöljen och kikade på tv. Sen kom älsklingen och gjorde mig sällskap och lite senare så dök även pappa upp. Vi åt frukost och sedan beställde vi fotogrejer. och pappa satt vid datorn men den jävlades som vanligt med honom och jag bara skrattade åt honom och försökte för klara men hey, där dyker Rönnquist-envisheten upp. Äääääntligen är objektivet beställt! och lite till. Snart blir det även en blixt. Får se vad jag behöver köpa den här månaden.. Sen åkte jag och hjärtat hem och lämnade grejerna och åkte och parkerade på Kopparlunden där pappa var och så åkte vi med honom till stan. Gick till Kjell och Co där jag köpte ett 16 GB USB-minne för 199kr, en FM-sändare för 99 kr och en HDMI-kabel. sen kikade vi runt lite på stan och älsk köpte fuktande gel till hans torra ansikte. och jag försvaredshudsalva ROSA Edition. Sen hem och städa. Fint blev det :) känns skönt. Pappa skulle komma hit 17.30 ca 17.40 ringer han och säger att han är på väg. Han hade somnat, som vanligt. Jag och hjärtat bjöd på lax med pressad potatis och dill "sås". MUMS var det! Pappa sa iaf att jag börjar få det hemtrevligt, och det här känns som MITT hem. Jag hoppas allt går som det ska nu bara :D

Imorgon vet jag inte vad vi ska göra. Jag vill till Tuna Park, men det är nog knökfullt där. Får se vad dagen har att erbjuda. Ska nog hem till farmor och farfar och fixa datorn. och jobba tidigt den här veckan, uuuunderbart! :) Hoppas det är fint väder, måste tvätta pärlan också. Nej nu ska kika klart på filmen och sova så jag är pigg imorgon, får se om det blir en blixt (A). Hoppas vi får paket på tisdag :D

Var tog livet vägen?

Dag: 2009-03-23
Tidpunkt: 21:35:36
21:31
Så känns det ibland. Dagarna bara rusar förbi. 23 Mars, var tog Januari vägen? Jag hinner inte göra något. Jämna veckor kan man ha ett någorlunda bra liv medans ojämna är hemska och jobbiga. USH. Men det är bara att käpa på. Jobbigt bara att jag slutar tidigast 19.30 på torsdag när det är 3 år tillsammans med Frederic. Och kul att jag jobbar sent när han har påsklov. SUCK :( Måste köpa en stål borste. Kanske hinner det imorgon på lunchen. det återstår att se. Jag är trött. Nu ska jag kika på tv och sånt dära. Finns lite fruktsallad kvar i kylen :)

Ingen ork

Dag: 2009-03-22
Tidpunkt: 20:54:52
20:44
Sitter och kikar på hundtricket, men det är parlamentet på tv, men men. Har varit ledig fre-sön, så otroligt skönt! Världens bästa Camilla fyllde år i fredags så hon kom över så Frederic, Camilla och jag drack lite och spelade lite kort. Trevlans var det! Vaknade rätt tidigt på fredagsmorgonen så hoppade in i duchen och så kom Andreaz och hämtade oss och så åkte vi ut till Erikslund och kollade lite. Åt på Donken och så köpte jag världens gosigaste filt. Gick upp med älsklingen i lördags, han skulle till Avesta och spela Hockey. Mamma kom och hämtade mig och så åkte vi till ÖoB och köpte toapapper och godis xD haha. Sen åkte vi till Skultuna. Röjde lite i mitt rum och gud vad jag hittade massa saker. Så Bilen fick följa med hem, fullpackad! Idag vaknade vi rätt tidigt, åkte till IKEA och köpte krokar och låssasblommor. sen vidare till El Giganten och sen till Erikslund. Tati, och äääntligen så köpte jag en skinnjacka! Dock är jag 1498 kronor fattigare, men Löning på Onsdag! Sen handlade vi lite på Nisses mest små saker, lite skålar och så. sen åkte vi och handlade mat på Maxi. Har nog aldrig handlat så lite xD sen åkte vi ut till Skultuna, visade pappa jackan och hämtade ett våffeljärn sen åkte vi till Rönnby och åt tårta! sen hem och sega. Älsklingen var duktig och diskade :) Jag ska kika på Beck nu. Jobba sent den här veckan :'( och älsklingen och jag firar 3 år på Torsdag! 3 hela år, helt sjukt! 2 år av kärlek, och fler ska det bli. Det var en litgen update!

Solig dag idag

Dag: 2009-03-17
Tidpunkt: 18:47:15
18:41
Uh, har så sjukt ont i magen. men jag lever iaf! Igår så jobbade jag och sen åkte jag hem och så lagade älsk och jag mat och så åt vi. Efter tjockade vi oss med dipp och morötter, gurka och paprika, och lite ost och kex, mums! Somnade typ rätt tidigt igår kväll. Idag har jag jobbat, haft ont i magen och så. När jag kom hem från jobbet så sopade jag golvet innanför dörren haha, gulvet blev genast mer likt ett golv. Sen städade jag på toa och i köket. Rummet är ju nästan städat så. sen ringde jag hyresvärden och vi ska typ ses på fredag :) Var jättefint väder idag, men det blåste så de blev ju lite kallt men ändå, var hemma en snabbis på lunchen då vare 10.2 grader varmt ute. Har ätit två lussebullar och två kiwisar, nyttigt, haha. Funderar på om jag ska fixa med lite bilder. Älsklingen är och tränar :(

Nu är helgen över

Dag: 2009-03-15
Tidpunkt: 20:02:39
19.56
Har det varit helg? det har knapps jag märkt. suck. Idag var det underbart väder iaf. Älsk kom till jobbet när jag slutade och så gick vi runt lite på Kopparlunden och sedan gick vi förbi pressbyrån, jag köpte Ben&Jerrys nya glass. God var den. Sen gick vi ner mot elba-kajen och fotade lite, snor halt var det. jag sträckte typ magen! haha. sen kom mamma och hämtade oss och så åkte vi till IKEA. Där köpte jag lite smått och sen så åt vi korv och så handlade mamma och jag på MAXI. Jag lärde henne självscanna. DEt gick ju nästan bra. Sen åkte vi ut till björnön och så hann jag fota lite av solnedgången och sen åkte vi hem. Älskling och jag åt lite ost och kex och kikade på Mighty Ducks - D2. Sen har han stuckit iväg för att träna och jag halvligger på sängen. Har ont i huvudet. Kroppen är död, ush vad ont jag hade imorse. Nej ikväll blire Beck och sen sova tiiidigt. Börjar 7 imorgon.

Pjuh, nu kan jag slappa

Dag: 2009-03-14
Tidpunkt: 17:33:07
17.29
Det har varit fullrulle idag. Gick upp ca 08.20 och så åkte vi till Maxi och handlade, hem och lämnade grejerna och sen fick jag skjuts till jobbet. Jobbade till nästan 14.20. Jobbigt. Sen hem och så åt jag lite och sedan hoppade jag in i duschen och sen har jag städat. men det är fortfarande stökigt i köket. Är såå trött. Ikväll är det Governor Andy också. Jag vill inte missa det, men jag är så sjuukt trött. Ikväll kommer mamma hit och så ska vi äta ris, fläskfilé och beasås tror jag. Ska kika på nån film säkert.

Fredagkväll med kinamat

Dag: 2009-03-13
Tidpunkt: 21:35:14
21:28
Äntligen hemma och kan ta det lugnt. Igår så jobbade vi och sedan var vi på en föreläsning eller vad man ska säga och sedan åt vi på Karlsson på taket. Det var trevligt. Dock var det NÅGOT klantiga. Chiefen hade bokat tre rätters meny till ALLA. Men de hade de missförstått så vi fick bara varmrätt och sen fick alla likadan efterrätt. Jaja, gott var det iaf. Kom hem rätt tidigt. Skönt att jag slapp gå själv. TACK!

Dagen började som vanligt med att vakna och sedan jobba. Jobbade till 19.30 sen kom mamma dit och jag körde ner på stan där vi köpte Kinamat och sedan tog vi med oss det hem till mig och så skulle vi titta på så ska det låta och så kom vi på att NEJFAN jag har ju inte 1an. Men jag gjorde en ny kanalsökning och då försvann 4an med alla de kanalerna. Surt. Det blev att glo på Disney Channel när vi satt i sängen och åt. Sen åkte maami hem och då gjorde jag en ny kanalsökning och fick iaf tillbaka 4an och de kanalerna, men har fortfarande inte 1an eller 2an eller de kanalerna. hmm.

På lunchen ringde älsk mig och berättade att bara jag kirrar ett arbetsintyg och skickar till hyresvärden så får jag lägenheten! Yeeey :D SÅ JÄVLA SKÖNT!! Fredag den 13 är inte så dumt ändå ;) Nu ska jag slöa lite och smälta maten, jobb imorgon och på söndag. Ska kika  lite film eller nått tror jag.

Snöigt värre

Dag: 2009-03-11
Tidpunkt: 09:39:06
09:35
Nu ligger jag i myskläderna på sängen och har ont i magen. Snart ska jag ta och gå upp och gå till jobbet. Det snöar massor fortfarande. Ush, ikväll är inte älsklingen här. Trist. Iofs kommer jag inte hem förens lite före 20.00 tror jag. Uh, idag är en sån där dag då man bara vill ligga i sängen och sen gå ut och gå lite och så. Dumma huvudvärk som inte vill försvinna. Jag har varit duktig och ätit yoghurt och flingor. nu ska jag försöka vakna till och hoppas magen blir bra och sen gå till jobbet.

Jobbigaste dagen på länge

Dag: 2009-03-10
Tidpunkt: 20:49:35
20:47
Idag var en av de jobbigaste dagarna på jobbet. Fyfan, ibland undrar man hur folk tänker? Om man ringer och är otrevlig.. "behandla folk så som du själv vill bli behandlad" eller? SUCK. Skönt som fan att vara hemma iaf. kikar på NCIS och sen blir väl mer tv kikanfrd och sen sova tidigt eller nått.

Stockholm

Dag: 2009-03-08
Tidpunkt: 17:19:24
17.05
Jag är så sjukt trött. I fredags efter jobbet åkte jag hem och fixade och packade, sen åkte vi till skultuna. Upp klockan sju på lördagsmorgonen för att älsklingen ska iväg och ha "cup" med små kidzen. runt halv tio tror jag att jag och mamma åkte. Vi stannade till i barkarby och gick på Sthockholm Quality Outlet, jag köpte ett linne, ett par trosor, en bok och 2 cd-skivor. justja strumpor och någon plånpoksgrej också.Sen kom vi fram till Lilla Essingen och Moster och Anders :) där vare matlagning som gällde. typ halv fyra fick vi nykeln så vi kunde lämna våra grejer och byta om och fixa oss. 16.00 började det. Röd champagne och tilltugg som "förrätt" sen var det kyckling inlindad i skinka och svamp/purjolöksröra och potatismos. till efterrätt var det pannacotta med smak av kanel och stjärnanis tillsammans med rårörda hallon eller liknande. Mumsigt var det. Sen så ville alla kolla på melodifestivalen. När det sotd klart att Caroline gick vidare med sin låt snälla snälla så var det kört. hahah, alla började larva sig och säga snälla snälla heeela tiden. Jag förstår inte hur den kunde gå vidare :| jag fick iaf SE Wallander, inte höra för alla pratade. haha. senare så vare time to sleep. Mamma var dryg i natt och väckte mig flera ggr. Så sa hon innan vi la oss att jag skulle ställa min mobil så att jag vaknade så hon slapp väcka mig..

Klockan 08.00 ringde mobilen och ja snoozade som vanligt, men mamma började tjata om att jag skulle gå upp >.< 08.30 var de frukost. sen vare packning och städning. Även lite prat. Efter 11 tiden så åkte vi mot barkarby igen. först Media Markt och sen andra affärer inte där vi var igår. Sen en blev det en cheeseburgare på donken och sen hem. Borta bra men hemma bäst! Nu ska jag typ sova. Kommer vara DÖD den här veckan. jobbar sent plus helg.

Rosa myskläder

Dag: 2009-03-05
Tidpunkt: 20:46:11
20:40
Ligger i mina rosa myskläder och pratade precis med Camilla. Kikar på Sveriges Värsta Bilförare. Idag var det en rätt jobbig dag, men efter lite shopping så blev det bra! I morgon är det fredag och på lördag bär det av till Stockholm. =) Jag är trött. Igår efter jobbet åkte jag till hälla och handlade lite och sen kom mamma hit och så bakade vi semlor. Hon var snäll och diskade lite :) Goda blev dem. Nu ska jag glo lite och sova tidigt!

Var tar helgerna vägen?

Dag: 2009-03-01
Tidpunkt: 12:30:39
12:22
Ligger på sängen och försöker bli varm, jag tänkte att de kan vara skönt att få in lite frisk luft i lägenheten. Men ehm. Ja det blev ju KALLT. Älsk är och tränar, men han kommer väl hit snart :) I fredags var jag sjukt trött när jag kom hem, så de blev inte mycket gjort. Somnade tidigt. Vaknade tidigt i lördags, då fixade vi oss och sen plockade vi ihop skräp så hämtaade jag bilen och så åkte vi och slängde skräp. Sen parkerade jag bilen ochs å gick vi ner på stan. Shoppade lite där sen gick vi till bilen och åkte till Erikslund. Där köpte jag Sällskapsresan boxen och kikade lite. Sen åt vi och åkte till hälla. Sen hem och slöa. Var sjukt trött. jag orkar inte göra någonting när jag jobbar så sent. :( När vi kom hem städade vi och så. Sen åt vi och så kikade vi på film igår kväll. Funderar på att gå ut och gå eller nått!
RSS 2.0
s