27 December 23:37

Dag: 2009-12-28
Tidpunkt: 00:54:10
Sitter på rummet och lyssnar på Jönssonligan på Mallorca. Passande. Har varit dålig på att blogga nu under resan men jag har inte haft tid. Fullt upp hela tiden.

I tisdags kom vi fram tillhotellet runt 5. Checka in och lämna grejerna på rummet och äta första middagen. Maten var helt ok.

I onsdags så var vi på flera shopping centror. Köpte inte alls mycket. Sen tror jag vi vattengympade också.

I torsdags var det julafton. vädret var inte det bästa. Vi körde vattengympa och sen squash. Vi åt på en jättegod restaurang.

I fredags så åkte vi till puerto de la cruz för att gå på loro parque och se späckhuggarna. Men då var showen inställd. så himla tråkigt. Vi hade åkt hela vägen dit för å se det. och betalat 31€ var. Vi får se om vi får se dne imorgon istället, jag hoppas!

I lördags (igår) så hann vi sola lite innan det var dags för mig och Lotta att gå på ett Flowpass som vi trodde var 30 min och lätt men det var 45-55 min hårt.. hahha. Efter det var det Core och imorse innan frukost var det squash. oj oj vad vi har tränat. Gått massor.

Vi har haft massor att göra och jag har sån sjuk träningsvärk.

Idag har vi varit på Teide, en vulkan. Jättecoolt var det! ovanför molnen befann vi oss.


En snabb JPEG bild direkt från kameran!

Mer bilder och sånt härifrån kommer! jag har ju faaaktiskt riktigt Bredband hemma nu! och IP-telefoni. Min mobil är stendöd igen. Fan.

21 December 22:47

Dag: 2009-12-21
Tidpunkt: 22:51:18
Nu är det nästan färdigpackat och sådär. Skönt. Ska bara föra över lite filmer så jag slipper släpa på hårddisken. Om några timmar åker vi! iih ska bli så skönt! Godnatt allihopa! Och God Jul om vi inte hörs innan jul.

21 December 14:06

Dag: 2009-12-21
Tidpunkt: 14:10:45
Jag är fortfarande kall om fötterna. Nu har jag riktigt bredband!! Jag måste inte bara använda mobiltbredband hela tiden! så skönt. Snart kommer väl telen igång också.. Just nu är mitt telefonnummer tydligen uppsagt. Ska snart traska ner på stan igen och träffa Challe och sen fixa naglarna. Ena nageln flög av när jag öppnade ett brev! hmm..

21 December 10:44

Dag: 2009-12-21
Tidpunkt: 10:48:08
fy vad kallt det var ute. Gick ner på stan imorse, hade ingen känsel i tårna när jag kom fram. uuh, nu ligger jag under täcket och hoppas på att bli varm. Mamma har tydligen migrän. smidigt... gah. inatt åker vi, yeey :D dags att värma sig lite mer, sen packa och hoppas att det kommer ett Teliabrev med posten!

20 December 22:49

Dag: 2009-12-20
Tidpunkt: 22:53:35
iiih, 2 dagar kvar! eller egentligen 1, bara imorgon! och då är det fullt upp! jag har semester nu, såå skönt! Ska dock jobba liiite på typ planet och sådär. Jag vet inte vad jag ska ha för handbagage.. Jobbigt det här med att packa.. det blir jämt för mycket hur man än gör :| Dags å fixa lite och krypa ner i sängen.

19 December 21:16

Dag: 2009-12-19
Tidpunkt: 21:20:40
Sitter ute i Skultuna hos mamma. Jag och älsk bjöd henne mat. Jag har knappt börjat fundera vad jag ska packa och vi åker på tisdag. Shit. Idag har jag fotograferat lite :D sen jobbat och sen handlat julklappar! Imorgon är det jobb och sen måste jag börja packa. 04:30tisdag morgon ska vi åka. Lägenheten är kaos IGEN. så den måste också fixas. och julgranen måste upp. Hoppas jag hinner fixa lite på måndag.

18 december 22:44

Dag: 2009-12-18
Tidpunkt: 22:49:06
Hem till Midgård är på. haha. Idag har jag jobbat och ätit smörgåstårta!

Även (äääntligen) så har jag spotify. Fick en invite till voddler men den funkade inte :(

Sen fick jag ett mystiskt sms och ett mystiskt telefon samtal. Men det var min saknade TOM. Jag blev jätteglad! Det värmde en gammal vän som hör av sig bara sådär! Det uppskattas!

17 December 18:33

Dag: 2009-12-17
Tidpunkt: 18:38:36
Oj vad länge sen jag skrev. Det har varit fullt upp denna vecka. Jobb och julklapps inhandling blandannat.

Nu ska jag sätta mig och skriva packlista och tömma minneskorten. Måste kolla att kläderna jag ska ha med är rena och sånt där också.

Jag lyssnar på Hem till Midgård som  är på tvn bakom mig och så tittar jag ut på snön som faller och julstjärnan i fönstret. Myys! Älsk snodde bilen av mig och åkte till Skultuna. Dags att fixa!

13 December 19:44

Dag: 2009-12-13
Tidpunkt: 19:58:03
Och så var den här helgen slut :( I går var vi nere stan en stund. Växlade pengar och sådär. Sen åkte vi till Chili innan vi åkte till Skultuna för vi skulle köpa julklappar.  Sen åkte vi till Skultuna och till Julmarknaden. Sen hem till mamma en stund innan vi åkte till pappa. Det var världens finaste solnedgång så vi åkte först och fotade den innan vi skulle till återbruket. Dock kom vi bara till hägervallsvägen innan Frederics bil dogde. haha. Slut på bensin sa den :( Pappa kom förbi med lite bensin och efter en stund så ville den leva igen. Dock så lånade vi mammas bil. Sen åkte vi till pappa igen och fixade lite. Sen in till stan för å hämta farmor och farfar. Sen var det massa mat, viltskav, det bästa! Mums! 13 pers var vi :) Det var en trevlig kväll. Älsk skjutsade hem farmor och farfar och sen kom han ut igen och så åkte vi till rönnby typ halv tolv. kom hem runt 2.

Sov länge idag. Sen åkte vi till erikslund och jag råkade köpa ett par stövlar >< men jag har velat ha dem länge och nu kostade de 299 istället för 499 :) Sen ut till mamma för att äta och lämna bilen. Sen började vi planera resan lite. och så åkte vi hem. Imorgon är det jobb 7-16.

11 December 22:38

Dag: 2009-12-11
Tidpunkt: 22:48:49
Idag är det en månad kvar tills jag fyller tjugo plus ett. Idag har det varit en rätt lugn dag på jobbet. Vilket var skönt! Dock fick jag skrapa rutorna bilen när jag skulle hem, seeegt. När jag kom hem åt jag lite och tände ljus och kollade på American History X och nu på Natural Born Killers. Ih, de finns jättesöta kalvar FarmVille nu!

Om 11 dagar är jag på Teneriffa! Snart är det julafton också. Ne tillbaka till filmen! Imorgon är det först stan och sen Skultuna. Sen är det min sista "lediga" helg i år! för nästa vecka jobbar jag måndag-söndag. Sen ledig måndag och sen åker vi på tisdagen!

10 December 22:25

Dag: 2009-12-10
Tidpunkt: 22:31:15
Uhu, magen gör fortfarande liiiite ont. Menmen. Har glott på film och sovit heeela dagen! Slutade med Twilight och en ChaiLatte! Mums. Mina ChaiLattar är goda. hihi. Måste dock köpa ny mjölk och lite nya figurer. Hmm. Ska börja skriva en önskelista också ><.

Idag åkte ritplattan fram för första gången länge! satt och kladdade lite bara. Och sen fixade jag en bild på mig från i somras på väg hem.

Lina påväg hem från Kalix.

10 December 13:40

Dag: 2009-12-10
Tidpunkt: 13:45:58
Igår hade jag namnsdag, faaaktiskt! Så nu får ni en Dagens!

DAGENS VILL HA: En iPhone
DAGENS KLÄDSEL: rosa mysdress!
DAGENS SMINK: nothing!
DAGENS FRISYR: LillaMy-tofs
DAGENS LÅT: Nomy - Hold Your Head Up High
DAGENS PLANER: Bli frisk
DAGENS SAKNAD: Mina vänner
DAGENS BÄSTA: Halsen är lite bättre!
DAGENS ROLIGASTE: "mousserande flaska"
DAGENS DUMMASTE: illamåendet och halsen och Kaoset som smyger sig på
DAGENS MISSLYCKANDE: att inte jobba
DAGENS DROG: Julkalendrar
DAGENS KÖP: Nothing
DAGENS GODIS: ingenting
DAGENS HUMÖR: positivt, jag blir förvånad.

10 December 13:29

Dag: 2009-12-10
Tidpunkt: 13:35:32
ligger hemma i sängen och mår illa. Blev inge bättre av att äta, snarare tvärt om.. Kikar på Trolltider. Ska väl ta och vila lite mer. Halsen mår lite bättre nu iaf :D
Åhh, kolla värsta snygga ROSA skärmen! en sån vill jag ha till den blivande stationära datorn! hihi.


Ge mig en sån tack! (bliden är klickbar)

9 December 20:35

Dag: 2009-12-09
Tidpunkt: 20:48:17
blää. Mår illa. det är dock lite bättre nu. Gick hem från jobbet idag (1 timme och 29 min tidigare..). Hoppas jag mår bättre imorgon! Idag fyller paapi år! Grattis!

När jag kom hem från jobbet bytte jag om till myskläder, fixade en chailatte och la mig under filten och började kolla på Dieselråttor och Sjömansmöss i hopp om att få lite julstämning. Måste ta och julpynta också! var ska granen stå?

jag har inte tid att vara sjuk nu.. :( dags att fortsätta kolla på den gamla julkalendern och försöka må bättre! Snart är det oskyldigt dömd!


Min ChaiLatte! Mums!

8 December 21:21

Dag: 2009-12-08
Tidpunkt: 21:31:47
sitter och lyssnar på Cricket <3

idag är det tisdag och de borde ha varit innebandy. Men nej det blev inget :( lika bra var väl det egentligen, mår jätte illa. usha. har inte mått sådär jättebra varken igår eller idag.

Idag när jag åkte hem från jobbet höll jag på att krocka bara för att jag väjde för polisen som kom med blåljus. Jävla idiot som körde framför mig. När jag lyckats byta till högerfilen börjar kärringjäveln byta till högerfilen utan att gasa (iofs, finns det gas på en SAAB?) och vi låg typ jämsides. Jag fick tvärnita och styra mot trottoaren. Hade jag inte svängt utan bara bromsat hade de smällt. Jävla idiot. Man har backspeglar av en anledning.

jag tänkte fixa bilder men fan, jag mår jätteilla >< idag beställde jag iaf bredband! 22 december, den dagen jag åker till teneriffa ska de börja funka :D och den 10 januari blir det en iPhone! Men jag ska kolla om man kan fixa den redan nu på nått sätt.. haha :D

7 December 20:27

Dag: 2009-12-07
Tidpunkt: 20:36:41
det måste fan vara världens sämsta dag idag. Det började med att jag drömde en mardröm hela natten så sov inte så bra. Sen blir jag och Frederic osams när vi vaknar och sen är inte min plats ledig. Det ringde massor på jobbet och så kommer jag hem till en stökig lägenhet som han skulle ha fixat eftersom han var ledig.. och sen var det inte ihålig pasta utan bandspagheti och nu mår jag illa. Fan.

ska försöka beställa taxfree grejerna snart också.

Håller fortfarande på och letar ny mobil. och det lutar mer och mer mot en iPhone 3G S 16 GB. Som jag skrev på facebook igår "Vill någon skänka en iPhone 3G S 16 GB till mig? Tack :)" jag har dock inte fått någon :(

6 December 21:04

Dag: 2009-12-06
Tidpunkt: 21:22:23
Sitter och kollar på pistvakt. Mår lite sådär. Klarade mig rätt bra från bakfyllan ändå! haha. Igår var vi i stockholm i Annexet julbord med jobbet! ca kvart i tre åkte vi från Västerås. Det var jättekul där. De som uppträdde var Kate Ryan, Linda Bengtzing, Markoolio, EMD och E-Type. Först var det massa mat. Till maten var det vin och snaps. Jag och Johanna konstaterade att man dricker snaps bara för att det är så. Under kvällens gång konstaterade vi även att gröt inte är glass! haha. Och hjälp, av någon konstig anledning (kan ha med alkoholintaget och göra) så hamnade jag karaokescenen med Anton Körberg och Måns Nathanaelson! båda var bla. med i Vita lögner som jag kollade på när jag var liten :) Det var kul!! Jag hatar ju att sjunga karaoke egentligen. .men jag stod där med dem och sjöng Diggilo-diggiley :D Jag lyckades visst somna en liiiiten stund på bussen på väg hem. Kom i säng runt 4. Vaknade fortfarande full runt sju somnade om till kvart i nio var uppe en stund och sen somnade jag om till 13:10. Sen kom älsk hit efter en stund. Efter en dusch så har det varit en dag under filten sängen.

Tack för en underbart rolig kväll/natt igår alla som var där! Idag har jag jobbat ca 3 timmar också. Gaah, hur ska jag klara det här? :|

4 December 18:07

Dag: 2009-12-04
Tidpunkt: 18:13:36
Nu sitter jag i soffan hemma hos maami. Hon kommer snart hem. Älsk har samling för han har match ikväll. Vad läskigt det här tangentbordet var med naglarna. haha. Vafan, jag tänkte lägga in massa bilder men de sket sig för jag glömde min kortläsare hemma :( Får se om det blir hockey ikväll eller inte. Imorgon är det julbord! :D

3 December 20:09

Dag: 2009-12-03
Tidpunkt: 20:14:50
oj, nu är det redan den 3 december. Det är konstigt hur tiden kan gå så himla fort. jag har iaf jättesnygga långa naglar nu. Och så är jag brun! Idag har jag jobbat, solat, gymmat, ätit och duschat. Har hunnit sitta framför datorn också. Vilket jag gör nu igen. Snart kommer älsk hem. I tisdags var jag och kolladeinnebandyn. Eftersom jag precis hade fixat naglarna så kändes de dumt att vara med och spela. Idag var den en liten söt bebis och hälsade på på jobbet.

Imorgon är det massage på jobbet, wiihoo! och sen på lördag är det julbord! yey. Dags å fixa lite bilder här tycker jag, de ser så tomt och tråkigt ut, och fotograferingen är ju en stor del av mitt liv!
RSS 2.0
s