30 september 21:59

Dag: 2009-09-30
Tidpunkt: 22:04:52
Håller på att skriva packlista. Jag börjar jämt med kameran och tillbehör :P Ska snart ta och packa upp väskorna från Stockholm och börja packa ner inför Gotland imorgon. Ska bli trevligt. skönt att komma bort från allt en stund. Får se hur det går att köra bil mitt i natten när vi kommer till Visby. Ska ju jobba från 7-16 imorgon, sen åker vi mot stockholm/nynäshamn runt 17och så går båten typ 21. Den är väl framme mellan 00-01 och sen en timmes bilfärd från Visby till Burgsvik så är väl framm 2-3 någon gång. . Ne nu ska jag fixa klart så jag får sova inatt åtminstonde.

29 september 22:46

Dag: 2009-09-29
Tidpunkt: 22:49:30
ligger i sängen. Mår sådär. Man ska inte träna om man inte har ätit bra. uh, jag får skylle mig själv. Mår illa och har ont i magen. Men jag har tränat iaf! yey mee. Det var kul. Skönt att få röra lite på sig. skrika och slåss lite med, dock så slogs jag inte med flit :/ Filåt alla som jag gjorde illa. . Ne film och sova, älsk är ledig imorgon så det blir sovmorgon! hoppas han kommer hem snart. Godnatt!

29 september 09:24

Dag: 2009-09-29
Tidpunkt: 09:27:57
Om drygt en timme börjar jag jobba. Igår sov jag lääänge sen var det jobb och efter jobbet åkte vi hem och åt pannkaka. Efter det blev det film och sova. skööönt. Idag blir det jobb och sen Innebandy. På Torsdag åker vi till Gotland. Jag har inte packat upp från i helgen och knappast börjat packa än. Lär ju göra det snart. Nu ska jag gå upp ur sängen och klä på mig.

GRATTIS BÄSTA JESSICA20 årsdagen!

27 september 22:10

Dag: 2009-09-27
Tidpunkt: 22:20:51
i fredags åkte vi till Skultuna. Eller vi kom väl dit typ 01:30. Sen sov vi lite för länge på lördags morgonen. tillslut kom vi iväg och vi åkte till Barkarby. Där blev det shopping på Björn Borg, Belle och KappAhl. Sen åkte vi till Lilla Essingen och hjälpte till med Lokalen. Sen packade vi in i vår lilla lägenhet och fixade oss. Sen blev det kräftskiva. Tevligt. Den slutade ca 01:30 den med tror jag. Idag sov vi till typ 9, sen gick vi ut med kameran och gick vid vattnet och sen blev det frulle, nyttig. Sen vilade vi lite och packade ihop och städade ur lägenheten. Sen GICK vi till stan. Duktiga oss. Vi gick från Lilla Essingen till Centrum. Vi gick via västerlångbron och långholmen (?) till Gamla Stan där vi fikade på Ben and Jerry, jag tog en milkshake muums och Frederic tog en strut. sen gick vi lite i affärer och shoppade sen tog vi bussen till Lilla Essingen och gick hem. Sen åkte vi till Märsta och lämnade älsk som skulle spela match. Nu ligger jag i sängen och kollar på 4an, Marie Ljungsteds filmatiserade böcker. Känns som om Peter Haber är dubbad tillSsvenska. skumt. haha. Jag har ont i halsen. :( hoppas älsk kommer hem snart! hoppas mitt hår inte blir likadant som sist. haha, GodNatt!

25 september 23:13

Dag: 2009-09-25
Tidpunkt: 23:22:26
25 betyder löning. Det var Kaos på stan. Jag och Camilla stack ner på lunchen och kollade skor. hittade ett par som jag la undan och hon hittade ett par som hon la undan. sen sprang vi nästan tillbaka till jobbet. Goood, vi åt lunchen efter fredagsfikat, lunchen blev ju inte som planerad.. Tur att man kan göra flera saker samtidigt, typ som att äta och skriva samtidigt. Gick hem en snabbis efter jobbet och sen gick jag ner på stan igen. Hamnade på Gina och hittade en sjuuukt snygg klänning. givetvis fick den följa med hem. Sen träffade jag Camilla och Johan och så gick vi till skopunkten och "hämtade ut" skorna och provade dem igen. Och jag hittade ett par till. 718 kr för tre par stövlar var ju helt ok! Sen när jag kom hem insåg jag att jag har köpt 4 par skor på mindre än en vecka! Sen träffade jag älsklingen på stan och så gick vi till systemet och lite andra affärer. Sen åkte vi till IKEA och åt. När vi kom hem började han diska och jag plocka undan kläder osv. skönt att iaf det är fixat. Ska packa lite nu och sen ska vi åka till Skultuna för att sedan åka till Sthlm imorgon bitti. ska bli trevligt! Nehe välja kläder och vänta på älsk som är och tränar.

24 september 21:19

Dag: 2009-09-24
Tidpunkt: 21:21:09
aaaj min mage. Ligger och glor på tv/film och har ont i magen. Chokladsug som fan. Gott med Plopp. Eh jag vet inte. Ska väl krypa ner i sängen eller nått jag vet inte. När man är ensam har man tid att tänka, jag vill inte vara ensam nu. Det gör ont. Godnatt

24 september 09:05

Dag: 2009-09-24
Tidpunkt: 09:13:33
iih, det var så myyysigt igår! Vi åkte hem till Mara, Josef och Levis typ kvart i sex. när vi kom dit så fick jag hålla honom nästan direkt, han var ju såå plutteliten och söt! goosig som sjutton. sen gick han laget runt, tom. Frederic höll i honom. myyys! sen blev han tjurig så vi gick och kollade huset runt eftersom Frederic inte varit där förut. sen ville lille Levis äta så han åt när vi kollade på Idol. Sen var det Efterlyst och då fick jag hålla Levis igen, iofs så låg han i min hamn och sov, såå mysigt! man blev helt varm på armen så det blev lite kallt när vi skulle ut i kylan och åka hem. Men det var jätte trevligt och mysigt att vara där så länge :)

Nehe, klä på sig och bädda sängen kanske. . ska gå om typ en timme.

22 september 23:02

Dag: 2009-09-22
Tidpunkt: 23:05:42
gaah, jag är helt slut. Innebandyn var jobbig. Vi fick springa sjukt mycket. jobbigt. haha. hur blev det så? de första vi gjorde var att spela 2 mot 3 apjobbigt, men det var skönt att få springa lite! Snaaart kommer älsklingen hem :D ska fixa mig och krypa ner i sängen för nu börjar finalen av Big Brother 2003! synd att man vet vem som vinner.. Imorgon är det jobb 7-16 och sen ska vi hälsa på Maria, Josef och lilla Levis! Det ska bli trevligt! Nej borsta tänderna! baibai:*

22 september 19:39

Dag: 2009-09-22
Tidpunkt: 19:48:17
Kom nyss hem efter att ha handlat med mamma. Så klart blev det ju mer saker än vad jag hade tänkt. Mamma är ju också ett bra stöd. Åh, de här vill jag ha, vad jobbigt, n u blev det dyrt säger jag och mamma säger "det drabbar ju ingen fattig". Det blev iaf ääääntligen ett par nya puma-skor. Dock är det den låga modellen, men det gör inget! gosh vad jag har saknat dem. Då köpte jag ett par röda med vitt lite högre Puma-skor för 999kr nu köpte jag ett par svarta med rosa lite lägre för 499kr, fast de kostade egentligen 999kr. Ääälskar när man får rabatt, har velat ha dem sjukt länge. Fanns inte många kvar men i min storlek hittade jag dem nästan ;P Nehe, dags att byta om lite och sådär. Snart kommer Jimmie och hämtar upp mig och så ska vi spela innebandy, yey :D skönt å slippa gå själv i mörkret!


Suddig bild, but who cares? där är dem :D

22 september 16:58

Dag: 2009-09-22
Tidpunkt: 17:04:26
slutade för drygt en timme sen. Gick hem. Precis när jag gick utanför dörren på jobbet så började det regna. typiskt! nåja det var inte såå mycket regn iaf. kom hem och gjorde en macka med leverpastej och gurka, gottigt! Nu väntar jag på att mamma ska sluta så vi kan åka och handla lite, ska kolla på ett par skor också. Sen hem och städa lite tror jag. 20:25 blir jag hämtad och så blire innebandy! yey. Älsk ska spela fotboll och hockey.

Nu har vi fått "hyttfördelningen" det blir en Girlie-girlie hytt! Jag, Kirsi, Sanna och Johanna! det blir nog bra! Ska bli kul att åka bort!


Jag gillar min nya hårfärg, faaaktiskt!

21 september 22:09

Dag: 2009-09-21
Tidpunkt: 22:15:25
sitter och kollar på roast på berns! Kulkul.. Sen att jag har ont i magen är ju en annan sak. Sprang ner på lunchen och köpte vantar, mamma måste laga dem lite bara. Sen mer jobb och efter jobbet sprang jag till Color och blev snygg i håret, nåja färgen iaf :D Klippa mig ska jag göra den 19 oktober.. Magen gör fortfarande ont. ble, imorgon är det Innebandy, I Hope! Ska nog köpa nya skor, PUMA skor, saknar mina som fan! Vi får se.


Såhär ehm, snygg var jag i håret innan, dvs, FÖRE


och såhär SNYGGT hår har jag nu, känns braa! har aldrig haft den här färgen!
detta är alltså
EFTER

Nu ska vi kolla klart på tv, sen kaanske det blir film och sen sova!

20 september 20:57

Dag: 2009-09-20
Tidpunkt: 21:00:08
Sitter och kollar på trollkarlen som visar trick. Har jätte ont i magen. Nu ska vi kolla på 4an på Kommissarien och havet eller vad den heter. Jag och Mamma var på Erikslund idag. Sen när vi kom ut ur en affär springer en killa och kollar efter en bil och skriker "Jävla idiot" han hade tydligen snattat på Media Markt och sen kört in i en bil och senare nästan kört över en väktare. Finns att läsa på www.vlt.se. Nu ska jag stänga av och krypa ner. Ajaj, min mage :( Imorgon blire lite shopping!

20 september 11:23

Dag: 2009-09-20
Tidpunkt: 11:28:50
sitter i mammas soffa nu. Älsk åkte typ 10 för att han ska fixa sin bil. Min pärla ska få vila lite nu, så hon får vara hemma hos mamma ett tag. så åker in till stan med maami sen. jag har världens fulaste strumpor på mig. hahah. gårdagskvällen var trevlig. god mat och trubadur bla.hjärtat var smart och lämnade jackorna i mammas bil.. som hon åkte hem med, så inatt när vi skulle gå hem så var det svinkallt så mamma var bäst och hämtade oss. Jag hade min svarta tubklänning, strumpbyxor, låånga, tunna yllestrumpor och mina svarta stövlar! och en kofta till det, tjuuusigt :D Ska väl åka hem och städa eller nått.. trååkigt, men de måste göras. Mamma målar fönstrena här så de är öppet och låter som om man är i afrika eller nått. Folk skriker på ett icke svenskt språk. haha. Mamma pratar skit om dem nu, xD Ne fixa till det sista nuja.

19 september 00:40

Dag: 2009-09-19
Tidpunkt: 00:43:02
Kom nyss hem, hamnade på rönnby där det blev mat, revbensspjäll och potatisgratäng och filmen "Another Cinderella Story" bra film tycker jag. Älsk har köpt bil idag.GRATTIS SARA OCH DANIEL till lilla TYRA! nu blir det några minuter BB och sen sova!

18 september 21:20

Dag: 2009-09-18
Tidpunkt: 21:23:22
"Det tar inte så lång tid" Nu har det snart gått 2 timmar. Ble. Jag hungrar ihjäl, eller nu är jag nästan inte hungrig längre, börjar må illa. Dumma huvud. Älsk kommer iaf snart så då ska vi äta. MUMS. Nu ska jag byta om och ta på mig mössa och jacka. filmen hinner jag inte se klart nu, så det får bli senare. Eller så blir det någon annan film!

18 september 20:47

Dag: 2009-09-18
Tidpunkt: 20:50:57
värd fredag? NEJ. kom hem för snart 1.5 timme sen. Älsk är fortfarande inte klar med sin bil som han köpt idag. Ble, jobbig dag på jobbet. Världens huvudvärk. bleeh. Är skit hungrig. ska väl glo på film och sova så jag orkar med morgondagen. Skultuna i helgen. älsk får massera min nacke när han kommer hit. Ska krypa ner under filten och glo på Hälsoresan nu.

17 september 21:29

Dag: 2009-09-17
Tidpunkt: 21:58:57
sitter på sängen. Åt lite pannkaka nyss. idag var en bra dag. vet inte varför. Det första jag fick höra idag var "Vad glad du ser ut" då blir man ju lite gladare. Det var knappt jobbigt att sitta i tel mellan 11 och 12. sen vare lunch, trevligt. Sen hade vi utbildning från 13-16. Det var både nyttigt och roligt. mycket skratt! Sen var det lugnt på kvällen så det gick bra! Sen skulle jag äta och då har min kärapojkvän skruvat åt locket på syltburken så det var jobbigt. Nu är det fullbokat alla helger ca 1 månad frammåt. På lördag ska vi fira Jessica, nästa vecka är det kräftskiva sen är det gotland och efter det åland och sen jobba. men det blir nog bra! Nu ringer Mamma också..

Var har alla vänner tagit vägen? alla som utger sig för at vara så kallade vänner.. aaaah, jag blir så trött.
jag vet inte. suck. tråkigt är det och jag saknar er<3

16 september 21:47

Dag: 2009-09-16
Tidpunkt: 21:51:02
pratade nyss med pappa i 32 min om kompaktkameror.. Att han inte vill lyssna på mig! Nu kollar vi på Kenny Starfighter och äter marrängshviss. muuuums! Segt på jobbet ikväll, var skönt men ändå segt. Efter jobbet åkte vi och handlade så jag var väl hemma runt halv nio - nio. Man hinner fan inte göra nått på dagarna. DEt känns som om  man jobbar flera timmar extra, fast det är lika många som 7-16.

Igår spelade vi innebandy! äntligen, yeeey :D dock fick jag apont i knät precis när vi börjat, så jag har fortfarande ont. snaaart helg iaf :D ska bli sjukt skönt!

pssst, den här coola, söta Baby-Ferrarin vill jag ha!
http://www.e24.se/lifestyle/fart/artikel_1569903.e24

15 september 09:45

Dag: 2009-09-15
Tidpunkt: 09:50:51
Vaknade nyss, igen. halv sju imorse skjutsade jag frederic till bäckby och sen lämnade jag bilen och gick hem. Glodde på film och så, sen somnade jag typ halv nio och sov tills nu. skönt! Nu ska jag ta min drickyoghurt och sen ska jag fixa mig och gå till jobbet. Igår kom vi hem typ halv tio. Skapligt trött. Jobbade till 19:30 åkte till Skultuna och hämtade mamma skjutsade henne till Tillberga. på vägen dit såg vi 3 älgar! de hade precis sprungit över vägen, tur det. sen hämtade jag älsk och så åkte vi och handlade. vi skulle bara handla lite. men det blev massor, för båda. Massa glass, marränger och chokladsås (tydligen hade jag chokladsås hemma) och pasta och lite annat. Muuuums! hihi. Nu ska jag vakna till liv! Ikväll är det förhoppningsvis innebandy :D

13 september 19:42

Dag: 2009-09-13
Tidpunkt: 19:48:57
Jag och älsk kollar på Wallander nu. Imorse kände vi att vi ville åka iväg så vi åkte till Vingåker! Shoppade massor. Älsk shoppade mest. Jag köpte ett par Frank dandy trosor, Frank dandy mjukisar, en reebook t-shirt och strumpor och en väska. Fick nyss veta att Maria fick en Levis 090909! GRATTIS till er! Får komma och hälsa på snart! myys. Efter vingåker åkte vi till Katrineholm och sen skjutade vi hem mamma. Sen pallade vi frukt hos pappa och var där en stund. sne hem och glo på film. Jobb imorgon. Världens huvudvärk har jag.

12 september 20:22

Dag: 2009-09-12
Tidpunkt: 20:30:48
Och så har vi också fallit för Twilight. Vi köpte filmen för länge sen, men den har legat hemma oöppnad. Igår såg vi den för första gången. Sjukt bra film! Åkte ut till mamma för att grilla idag också, givetvis följde filmen med och så kollade vi på den igen. Vissa scener är ju föör underbara! längtar till 20 november nu så man kan se New Moon :D och sen vill vi se Flickan som lekte med elden. gah. Man borde inte se sånna här filmer innan man har alla hemma.. så man kan se klart på dem. Måste kolla på de sista Wallander filmerna också. Hmm. Imorgon ska vi eventuellt möblera om i min lägenhet, yey. Och sen eventuellt åka till IKEA och köpa en till byrå! men vi får se hur det blir. Ska snart röra oss hemmåt tror jag. Frederic måste laga mammas bil som råkade gå sönder när han bytte torkarblad. menmen.


Såhär ser jag ut nu.

10 september 21:16

Dag: 2009-09-10
Tidpunkt: 21:23:08
är sjukt trött på det mesta. Jag förstår inte? Hmm. är för övrig jättetrött. Älsk ska sova i dingtuna ikväll. tråååkigt. Behöver städa men orkar inte. Måste köpa ett DVD-ställ.. det funkar liksom inte annars. hmm. Har jobbat idag. Imorgon är det fredag, sjukt skönt! sen kommer en jobbig vecka. kommer vara helt död. jaja vi får se hur det går, snorar gör jag också, bläh. ne nu tror jag att jag ska läsa lite och sen sova!

9 september 22:47

Dag: 2009-09-09
Tidpunkt: 22:52:27
ska alldeles strax lägga mig. Jag och älsk har varit sjukt duktiga idag. jag åkte till dingtuna och hämtade honom efter jobbet och sen åkte vi hem och tvättade för vi hade tvättstugan 17-22. när vi sorterat och slängt in 2 maskiner gick vi upp igen. Jag började skura badrummet och älsk tog hand om disken! sen åt vi toast, sjuuuukt gott! Älsk fick till och med kolla på fotbollen, snäll flickvän jag är! Nu ligger han och sover så sött breve mig så jag ska väl krypa ner där jag med. Och kika på Jönssonligan på Mallorca, hejvadjagvillåkapåsemester! Imorgon ska jag försöka städa lite i rummet och plocka lite mer i köket. Har sopat i hallen och fixat skorna, det var skor överallt, som om det bodde 10 pers här. Nej nu ska jag lägga mig så jag orkar upp imorgon!

idag är det ett lite roligt datum 090909 så imorse var det datumet 090909 och klockan 09:09:09 lite kul :D

8 september 22:53

Dag: 2009-09-08
Tidpunkt: 22:57:43
Blää. Älsk har inte kommit hem än :( Sitter och väntar. Har inte sovit något, blev ju för pigg när jag skulle vila :( Har tagit det lugnt, försökt fixa musiken. Nu började iaf BB som jag ska glo på. Larsa, Micke och Danne, yeeey :D Nejfan nu ska jag krypa ner i sängen istället! PUSS

Pssst folk får sluta ringa mig när jag sover, för jag kommer inte ihåg att jag har pratat med någon. Somnade runt halv tio igår, Mamma ringde vid halv elva fick jag veta idag haha. Jag hade lyckats svara Mm på hennes frågor och sen sagt PUSS haha. det är 2 ggn på mindre än en vecka jag pratar i tel i sömnen.

8 september 17:32

Dag: 2009-09-08
Tidpunkt: 17:35:54
uh, var på jobbet 05:47, det är sjuuukt tidigt :| jobbade till 16:21 sen gick jag hem tog lite å äta och sen la jag mig på sängen där jag ligger nu. glor på film. kommer typ somna när som helst. Igår var älsk och jag på IKEA, köpte en "filmrulle"-ram, en till stor kudde en fotpall och lite annat. sen åt vi korv och pizzaslicear. MUMS.

älsk kommer hem sent ikväll :( dks nog vila lite nu och sen om jag orkar ska jag städa/diska. och vara duktig.

6 september 16:37

Dag: 2009-09-06
Tidpunkt: 16:49:12
om drygt en timme slutar älsk och träna, yey. gårdagen var trevlig och slutade med en subwaymacka i min säng 02:30. Sköönt, jag var helt död, så sjukt trött. Det var väl trevligt ändå. Nu fick jagju iaf komma iväg till Elba så :D.

Idag har vi varit nere på stan och så åt vi lunch på gränden myys. paninitallrik åt och och älsk åt lasagne. jag har ont i mgen och i huvudet så jag ligger och tar det lugnt. Det blir väl städning när hjärtat kommer hem. trist, men det behövs.


Såhär såg jag ut igår när vi sat tute och frös på Elba innan båten gick hem.


Såhär se jag ut nu när jag glor på film och har ont i magen

5 september 17:34

Dag: 2009-09-05
Tidpunkt: 17:37:45
ligger i sängen. älsk kom precis hem, har fixat mina naglar, finally. svårt att fixa själv men jag lyckades relativt bra tycker jag. Har shoppat lite idag också. Ska väl börja fixa mig snart. Sjuuukt opepp på att festa menmen vi får se. inte världens roligaste väder ute heller, tråååkigt, 22:45 går båten iaf. lite tequila rose så blir man väl happy ;)

4 september 23:06

Dag: 2009-09-04
Tidpunkt: 23:11:09
idag har jag haft en välbehövd ledig fredag, man är skapligt trött efter att ha jobbat 11 dagar i sträck, faaktiskt. vid lunch åkte jag till Hallsta och käkade lunch med maami och hennes chef, trevligt var det. Sen när vi ätit klart åkte vi och lämnade min bilnyckel till älsk så han kunde hämta min bil så vi slapp åka dit sen. Sen åkte vi till e-tuna och shoppade i centrum, vi har ju bara varit på Tuna Park de senaste åren. det var trevligt. Jag köpte en jättesöt ljuslykta som ser ut som en lampa, två långa tröjor, ett linne, en t-shirt, MASSA örhängen (ett par ascoola skruvar) och en miiini väska. Sen åkte vi till kvicksund och hälsade på bettan och peter, kom hem straxt efter åtta tror jag, vi stannade ju på MAXI på vägen hem också.

det var en trevlig dag! nu glor jag på BB och väntar jag på att älsk ska komma hem från nattpasset..

3 september 19:13

Dag: 2009-09-03
Tidpunkt: 19:16:59
Ligger och kollar på RenaRamaRolf, hihi lagom en torsdagskväll nu när man är ledig! Skapligt skönt. Har hämtat mina glasögon nu också. shit vilken skillnad. schnygga är dem. Ska nog glo på tv/film och läsa Kamera och bild som låg på golvet när jag kom hem. älsk ät i dingtuna ikväll :( Halsen gör lite ont, suck.

2 september 22:06

Dag: 2009-09-02
Tidpunkt: 22:09:53
jag och älsk ligger i sängen och slötittar på tv. jobbade till 20.30 idag. skaapligt trött. imorgon blire jobb 7-16 i think och ca 11.30 ska jag till tandregleringen och fixa "tandställningen" och efter jobbet ska jag troligtvis hämta mina glasögon. och på fredag är jag leeeedig! Jag och richard köpte tårta på lunchen eftersom han fyller år, grattis. Eller jag körde och "valde" och han betalade :P

1 september 20:52

Dag: 2009-09-01
Tidpunkt: 20:58:47
Ush, jag sätter för stora krav på mig själv. jag blir likatrött varje gång.Finns det något jag borde göra men finns minsta chans att jag tror att jag misslyckas så försöker jag inte göra den saken. jag börjar bli bättre på det, men jag hatar att misslyckas. Jag misslyckas väldigt sällan då jag inte gör sånt som jag kan misslyckas med. But i guess, det är väl en form av misslyckande. Jag försöker mer och mer, det går sådär. Jag kan få ont i magen eller andra konstiga saker. som idag. Och när jag inte gör sånt som jag borde så får jag dåligt samvete eller något annat skit. jaghatardet, but that's me, Det är Lina Rönnquist, deal with it eller dra.

1 september 20:30

Dag: 2009-09-01
Tidpunkt: 20:38:03
jag är helt död. fyfan, mitt huvud håller på att explodera, sitter alldeles för nära skärmen på jobbet. har typ inte hunnit jobba med någon som jag borde idag. Bara suttit i telefon. jagorkarinte. mitt huvud fan. vi får se.. ush huvudet är snurrar med massa tankar också, bleh. ska nog krypa ner i sängen och glo på film eller nått. jag har inte ens varit hemma en timme fuck. hejotrevligalina eller nått fyfan. ska väl försöka äta lite också. hade tänkt skriva ett lååångt inlägg, men fan jag pallar inte. justja helvetesskit ståltrådshelvetet har lostnat från ena tanden så måste till tandregleringen på torsdag, kommer gå på typ 520 kr att limma fast en limklutt på 2x2mm på en tand, skit också.


en trött Lina med huvudvärk och en ihoprynkadpanna. godnatt

1 september 08:31

Dag: 2009-09-01
Tidpunkt: 08:36:28
uppe med tuppen, jajamensan. vaknade 05:59 men vi låg och drog oss till halv sju. Sen var jag snällflickvän och skjutsade Frederic till Kim på Bäckby, sen lämnade jag bilen och gick en omväg hem. skönt med lite luft. Nu glor jag på Kenny Begins för jag råkade somna igårkväll när vi skulle kolla på den. kvart över åtta igår hade jga kommit hem och ätit. Seegt, hela dagen borta. jaja, bara idag och imorgon kvar, sen jobba tidigt och sen vara ledig. skööönt! Ska snart leta reda på kläder och sen ska jag vila lite tror jag. Jag borde städa men orkar inte det nuu.. Saru? Saru? Fem myror är mer än fler elefanter! Baibai
RSS 2.0
s