Natten var jobbigast på länge

Dag: 2008-08-28
Tidpunkt: 13:06:01
13:03
Ush vad jobbig natten var. Det är sjukt. Jag förstår inte hur du kunde. FAN. jag hoppas vi kan prata mer om det här i kväll. Blöp. Skit mycket att göra och vi är fööör underbemannde just nu. Bläää. Jag orkar inte, är så trött nu också. Får se hur mkt jag ska jobba över idag. Skriver nog mer ikväll eller nått. Just nu vet jag inte något känns det som.

baibai :*

Låååång lunch.

Dag: 2008-08-27
Tidpunkt: 14:04:29
14:02
Sitter på jobbet nu och har låååång lunch, 1 timme! Vi kikade på ett roligt klipp nyss :) Jag slutar 17:50 ikväll antar jag. och då har jag jobbat över 1 timme. Nu ska jag slappa till 14:30. Kaaaaaanske ska kika på telefon idag! :)

baibai :*

10 timmars arbete

Dag: 2008-08-26
Tidpunkt: 21:55:35
21:48
Tur-i-oturen att jag fick jobba över 2 timmar idag. Hjärtat är ju liksom i Dingtuna så det gjorde ju inte sååå mkt. och det var så skönt att bara gå till bilen och köra hem efter jobbet. Det som man har sett fram emot alla dessa jobbiga veckor - kräftskivan! Fick vi veta idag att den blir inställd. Den hade verkligen behövts som det ser ut nu. JAG ORKAR INTE. jag spyr på orden e-post, webbmail, fungerar inte och Login failed. BLÄÄÄÄÄ, Nej ush. Hoppas jag inte behöver jobba över så mkt imorgon, åker antagligen in tidigare, men iaf. Nu sitter jag ensam och kikar på En Prinsessas Dagbok som visas på tv3 nu. HAr varit dålig på att uppdatera här IGEN. Men det är mkt att göra och jag är trött när jag kommer hem från jobbet så. .

Idag fyller mitt körkort 2 månader :D och jag och hjärtat 2ÅR och 5 månader :)
Ska även gratulera Jessica som kom in på högskolan idag!

baibai :*

upptäkte en sak idag

Dag: 2008-08-24
Tidpunkt: 22:32:32
22:30

Idag när jag gick in på http://johnbauer.nu och kollade på västerås och upptäckte det här! Checka namnet lixx.

Nu ska jag sova.

baibai :*

Seghet, magont och jobb

Dag: 2008-08-22
Tidpunkt: 12:18:08
12:15
Idag ger jag mig själv 1 timmes lunch! det behövs. Slutar antagligen 16:05 och hoppas pappa slutar då. Åkte bil med pappa imorse så jag har ju inte min bil här idag. Sen ska vi åka till Sala ikväll och så fick jag veta att Natta slutar sent ikväll =( menmen, om 14 min är det slut på lunchen och då är det dags att börja jobba igen. Jag är trött.

baibai :*

jobb, jobb och åter jobb

Dag: 2008-08-21
Tidpunkt: 11:58:13
11:54
sitter på jobbet och har lunch. Ska snart jobba igen. blöp vad mycket det är att göra. Jeesica ringde och meddelade att hon är framme i Göteborg. Nu ska jag snart fortsätta ta mail. Ska kolla med Pappa när han slutar i eftermiddag också. Hoppas att det är fint väder sen så jag kan fotografera min bil ikväll!

baibai :*

Snålskjuts

Dag: 2008-08-19
Tidpunkt: 12:43:15
12:36
Mamma skjutsade mig till jobbet idag! Faast att jag har en nytankad bil. 60.05 Liter tankade vi igår. USH. Klarade mig under 1000 kr iaf så. Älsklingen hade feber igår kväll. Vi åkte till Media Markt igår efter jobbet och där köpte jag "Där fick du" som vi kollade på lite senare. Sen ringde Jessica så hon och Tobbe kom ut och så fick Frederic köra Tobbes bil och jag körde min med Jessica i. Den går finfint! Jag ska försöka fixa den idag :) Men det var kul iaf. Sitter på jobbet och har lunch nu. Segt. Ska börja jobba snart.

baibai :*

Bilåkandes och regnväder

Dag: 2008-08-18
Tidpunkt: 12:15:16
12:05
I fredags åkte vi som sagt till Sala och köpte bil :D  Äntligen är den min! På lördags morgonen försov vi oss för Frederic klantade sig med klockan så jag fick gå upp och skjutsa honom till min mamma där han hade sin bil så han åkte till Dingtuna för att döma en match. Pappa tiggde skjuts och jag sa okej, om vi kan åka till biltema eller mekonomen. Okej sa han och vi åkte till farmor och farfar för att vattna blommorna och sedan vidare till mekonomen på tunby som hänvisade oss till mekonomen på hälla där vi kollade klädsel och den var najs, men dyr så vi åkte förbi Monica och hämtade kräftor och sen vidare till Biltema där vi införskaffade viktiga saker till bilen som tex klädsel! Nej men bogserlina och sånt. Vidare till ok där vi köpte mer grejer och sen skulle vi köpa en ficklampa men de fanns inte på ok så då tyckte pappa att vi skulle till biltema igen men jag tyckte media markt lät roligare, pappa trodde inte att de fanns ficklampor där, men det gjorde det! Sen åkte vi hem och åt/fikade lite och sen åkte jag till  mamma för att fixa kläder och så ville hon åka bil med mig så jag fick köra runt kvarteret så hon fick åka i min nya bil! Sen åkte jag till dingtuna och kollade på fotboll. Efter matchen åkte jag, jonte och hans kompis hem till Frederic och sen fixade vi oss, åt MINIpizza och sen var jag taxi till tingsliden. Där kvällen spenderades, jag tittade mest på månen eftersom det var månförmörkelse.

Gårdagen hjälpte vi till att flytta. Pappa skulle byta lokaler. Sen åkte jag och jobbade i regnet, fick 50kr regntillägg. sen hem och försöka värma sig. Tur att jag hade kläderna kvar från lördagen i bilen så jag kunde byta efter pausen. Sen segade vi mest, jag betalade bilen plus en del av försäkringen till pappa.

Nu sitter jag på jobbet och har lunch. Fördriver tiden.

baibai:*

Volvo 850 GLT

Dag: 2008-08-15
Tidpunkt: 23:45:36
23:42
Vi har precis kommit hem från rönnby. Älsklingen fick provköra min PERLA på vägen hem! Nu är den min :D iiih, imorgon om det är fint väder ska jag nog fotografera den :)  Nu ska vi kika robotar och sen sova, jobbig dag idag. jobbat över 1timme och 20 minuter idag >,< Blöööp. Här kommer bilden som är lånad från blocket:



Ska förhoppningsvis ta lite egna fina bilder imorgon!

nitenite :*

YEY!

Dag: 2008-08-15
Tidpunkt: 12:03:10
12:00
Har lunch. But hey, Pappa ringde mig runt 9 och sa att jag fick köpa bilen! Vad glad jag blir. Så vi ska åka och köpa den idag. och jag längtar sjukt. Äntligen är det dags. Nej ska snart fortsätta jobba. psst, fixade maamis dator igår och så kom älsklingen!

baibai :*

Var är du?

Dag: 2008-08-14
Tidpunkt: 20:30:03
20:22
Sitter och installerar om stationära, seeegt. Men det behövs! Sen undrar jag vad älsklingen är. Enlig hur vi (läs jag) räknade igår så skulle han komma till mig ca 20:20. Men han har inte ens ringt och sagt att träningen har slutat och att han är påväg. Han svarar inte i telen heller. Hmm. Idag började jag jobba klockan 07:00 och imorgon börjag jag också 07:00 och så slutar jag 17:00. Jobbigt? eh ja. Blä. Det är apmycket att göra nu. Usha, men imorgon är det äntligen fredag! Nu har jag varit sådär Off igen, men faktum är att jag har massor med annat att göra. Igår så var paapi och jag i Sala och kikade på bil. Idag sa vi ett pris och imorgon får jag veta om hon tycker det är bra och går med på det så jag får köpa bilen eller inte. Skulle ju vara såååå skönt med en egen bil, men hmm, det kommer bli trångt hos pappa! haha 4 bilar och en husvagn. menmen, Här hos mamma finns det rätt så många parkeringer som man kan utnyttja och det skulle ju kunna gå att använda vår garage uppfart om det var så att de som sätter ut gatlamporna kunde tänka, men i det här fallet verkar det inte ha kunnat det eftersom de har satt den MITT i vägen eller vägen för uppfarten eller vad man ska säga. Nej nu ska jag fortsätta glo på stationära och se vad den gör och sen ringa efter min älskling IGEN.

baibai :*

Magont och trötthet

Dag: 2008-08-12
Tidpunkt: 22:36:35
22:32
Ush, magont IGEN. blir tokig. Iaf, imorgon ska paapi åka och kolla på bil till mig =D jag kanske följer med om jag hinner. Idag har jag jobbat och det har varit kaos typ. Mhm, Men iaf. Imorgon får jag träffa älskling igen ;D Har suttit och letat bil heeeela kvällen. Ska väl ta och krypa ner i sängen och sova snart. Just nu är jag Oskars Psykolog. haha. Nej nu ska jag göra annat. Justja, jag har skavsår så jag får gå med badtoffler på mig >,<

nitenite:*

I'm back!

Dag: 2008-08-11
Tidpunkt: 12:18:10
11:52
Nu sitter jag på jobbet och har lunch. tänkte berätta lite om semestern nu :P

Fredag den 1 augusti
Satt och bara ville sluta jobba och åka hem. 16:30 slutade jag och begav mig hemåtför att packa ihop det sista och duscha. runt 18-tiden började vi åka mot Stockholm och Arlanda för att 21:05 ta flyget upp till Kallax. Väl  på arlanda checkade vi in med mitt VISA-kort och så fick vi lämna bagaget och mitt fingeravtryck. Sen gick vi upp till Gaten och jag gjorde nästan bort mig i säkerhetskontrollen. HAHA. Du har ingen vätska eller något? Nej. Okej, det där ser ut att vara något. Oj då, här älskling, drick upp! HAHA. Men han var snäll och det gick bra. Sen satte vi oss och väntade och köpte världens dyraste ramlösa på "rea". Det var 2 för 39kr, ord.pris var 25kr/st. Jag fick inte sitta vid fönstret och det var apvackert på andra sidan, men där satt det en unge och drog ner "rullgardinen" hela tiden >,< bajs. Vi kom fram välbehållna och där på Kallax flygplats stog paapi och Monica. De hade spenderat kvällen på flygplatsen för deras planer blev inte som tänkt. Vi kom fram till Kalix ca 23:40 och då var vi båda helt slut så vi slocknade direkt, eller jag gjorde!

Lördagen den 2 augusti
Dagen började med Grötfrukost ute hos pappa och Monica. Efter det började träd sågas ner. Jag älsk och Paapi åkte lite rundtur eftersom älsk aldrig hade varit där. Så vi åkte runt kalix och sen till Finland och Alko. Efter det blev det IKEA i Haparanda där det blev IKEA KORV för endast 4kr!!! gott. Sen gick vi i lite affärer runt om, åkte till avståndsskylten (jag har bild!) och sen vidare till Kukkolaforsen och fotade massa mer. Mitt 50mm objektiv är dumt och bilderna blir inte så skarpa längre :( Några bra blev det nog. Sen tillbaka till Kalix och sen åkte vi till centrum. Segade lite hemma vid vattnet och så. På kvällen blev det viltskav och potatismos och så firade vi farmor! jag var finast för jag hade min Rosa klänning som jag hade på kvällen på studenten. Det var trevligt! Sen så kom jag på att jag faaaktiskt kunde låna farmor och farfars dator utan internet, men smart som jag var så hade jag ju med mig min hårddisk med photoshop så jag kunde redigera lite bilder! Det var lika vacker himmel som alltid.

Söndagen den 3 augusti
Idag så segade vi ett bra tag, runt lunch åkte vi in till centrum och gick på den nya gallerian där vi köpte lite skor. Sen handlade vi mat och sånt där. Efter det åt vi lite maaat, samma som igår kväll! och sen åkte Farmor och farfar, älsk och jag till Kamlunge där farfar köpte sik och vi fotograferade. När vi kom hem igen så fiskade hjärtat och som tur var hörde pappa hans rop på hjälp! haha, han fick napp, engädda på 1.37Kg! Jag har bara fått typ abborre och mört där. Men i alla fall, pappa gick ner och dödade den och så fick jag visa hjärtat hur man rensar den! Efter att allt var klart med gäddan fick han napp igen, så pappa gick ner igen men då var det bara en liten abborre som de slängde tillbaka. På kvällen sen så grillade vi och hade mys, och firade farfar som snart fyller år! Kikade lite tv och fixade lite bilder.

Uppdaterar lite mer sen med bilder och sådär. Älskling kommer och hämtar mig och så ska vi KANSKE äntligen gymma! som vi inte har gjort på föör länge!

baibai :*

Dålig updates

Dag: 2008-08-08
Tidpunkt: 01:09:45
01:05
Men jag har ju faktiiiiskt semester :)  I promise, Updates om vad som har hänt senaste veckan kommer! När jag orkar och har tid. Är tvungen att jobba på söndag :/ och på Måndag börjar jag jobba igen >,< Ska ta och krypa ner breve älsklingen nu, men först ska ni få en bild som jag har redigerat på min Älskade Lisa


Modell: Lisa Stridh Carlson
Fotograf: Vet Ej
Redigering: Lina Rönnquist

nitenite:*

Hemma igen, tyvärr

Dag: 2008-08-05
Tidpunkt: 11:09:23
11:07
11:10 igår började resan hem och vi var hemma 23:45 Det tog lååång tind för vi tog många raster. Och det tar ju lite längre tid att rasta 4 pers.

Nu sitter jag hemma och har aptråkigt. Semestern "börjar" ju bra. SKIT. Ska väl bara ligga hemma och titta på tv och slösa bort min semester. FAN vad besviken jag är.

baibai:*

Bilåkandes

Dag: 2008-08-01
Tidpunkt: 23:17:55
23:15
sitter i bilen nu påväg till kalix. Flygresan gick bra och så. Så vackert och skönt att äntligen komma upp. Sitter och lyssnar på musik och är lycklig!

baibai:*

Idag, finally!

Dag: 2008-08-01
Tidpunkt: 12:59:22
12:53
Har lunch ca 20 min till! Idag åker vi :D Älskling skickade ett sms till mig runt 10:30 där han skrev "vad sakta tiden går" ih, det är kul att höra att han också längtar! lång dag idag. Kommer förmodligen bli sena kvällar och tidiga mornar om vi ska hinna göra något. antagligen blir det Haparanda och Finland imorgon på dagen och sen grillning på kvällen, jag hoppas av hela mig att det är fint väder så älsklingen ska få uppleva solnedgången vid älven! iiih, jag längtar, vill hem och fixa det sista och åka iväg NU. :D Happy me! Slutar 16.30 och då kommer hjärtat och hämtar mig.

Arlanda Terminal 4 - 21:05
Kallax Ankommande - 22:20 men sen vet manju aldrig hur lång tid det tar. det kan ta längre tid och det kan gå fortare.

Nu kommer det inte bli så mkt updates de här dagarna, men jag återkommer i nästa vecka och skriver om dagarna!

baibai :*
RSS 2.0
s