Torsdagsmorgon

Dag: 2009-02-26
Tidpunkt: 09:39:11
09:35
Nu sitter jag och tittar på tv. Ska snart gå till jobbet. Var och lämnade bilen runt 9. Höll på att dö när jag gick hem. HAHA. En traktor har lastat  av massa snö på parkeringen på kopparlunden. Hmm, undra varför. Svin halt är det. Nej ta och fixa lite och sen gå ut gå  till jobbet försiktigt.

Ensam som vanligt en onsdagskväll

Dag: 2009-02-25
Tidpunkt: 23:06:49
23:05
Nu ska jag sova. Och eh ja, som alltid när jag är ensam och ska sova så ska den där jävla röklukten komma ända bort till sängen. Jag hatare. FAN. Ush. Nej stänga av här och se på film eller nått. Åt helvete med allt >,<

imorgon har älskling och jag varit tillsammans två hela år och 11 hela månader <3

Illamående och huvudvärk

Dag: 2009-02-24
Tidpunkt: 22:00:35
21:56
Hur fan ska jag orka? Helt seriöst? Idag kom jag hem 20.30 för jag var tvungen att åka till Skultuna och fixa lite. Och jag mår så jävla illa för att jag inte har ätit, Men inte fan orkar jag laga mat när jag är trött, irriterad och har ont i huvudet? Nej. Ush, jag får se hur länge jag pallar jobba imorgon, det är inte lätt med huvudvärk och illamående. Nu ska jag stänga av här och sova eller nått.

Pappa ringde nyss och sa att han var på Arlanda. Jag trodde han skulle komma hem 5 imorgon bitti, men tydligen inte. haha.

Gårdagen var allt annat än lugn

Dag: 2009-02-22
Tidpunkt: 12:34:30
12:27
Gårdagen började runt 7. Frederic hade bokat in tvättstugan då. runt 9 åkte vi till hälla och handlade, kom hem vid tio, fixade med tvätten och "fikade" lite. Sen åkte vi och hämtade Lisa och så ut till björnön. Sen hem till mig och sen till Rocklunda och lämna av älsklingen och sen åkte vi ut till mamma i Skultuna. Sen åkte vi till vårdcentralen i hallsta och mamma tog ett halsprov p åmig och det var positivt så jag är sjuk. haha. eh, så det var ju negativt. Jag tyckte att vi skulle åka den fina vägen till hallsta så vi tog den lilla smala vägen genom lillhärad och jävlar vad smal den var, jag utnyttjade diket lite och fick hjälp att baka upp. Sen så när vi hade varit på vårdcentralen så åkte vi till hallen där Älsk hade match. I tredje perioden så blev han utvisad. Så efter en stund begav vi oss hemåt. Eller ja, först åkte vi till Lisa och lämnade av henne, sen hem till mig, bytte om och sen hem till Skultuna där jag lämnade av mamma och sen tog jag med mig Jessica där vi bowlade en timme. Det var trevligt. Dock mådde jag inget vidare. Sen trodde vi att de skulle till skultuna så vi åkte åt andra hållet för jag mådde inge vidare, så skulle vi till ICA grytan men då kom jag på att mitt ICA-kort var hemma så då åkte vi hem och åt lite och jag somnade redan 21:35!! jag mådde inge br alls på kvällen, var svimfärdig och så. Nu funderar jag på att gå ut och gå i snön. Men jag borde nog ligga i sängen. Älsk är och tränar så vi får se vad som händer sen. Nu ska jag starta en ny film och fixa lite bilder tror jag!

Jag hoppas på en lugn helg

Dag: 2009-02-20
Tidpunkt: 20:35:37
20:30
Jag har så sjukt ont i halsen. SNoret rinner och ja, det är jobbigt. lite ont i öronen också >< Jag pallar inte bli sjuk :/ Ush. Dagen passerade rätt fort. Jag är trött och borde sova. Tvättstugan imorgon bitti, but i have to sleep. Har varit duktig och börjat jobba 6 på morgonen, det är över min förväntan. Det trodde jag liksom aldrig. Nej nu ska jag ta och fixa lite och så tror jag vi ska ta det lugnt och kika på en film så jag får bli frisk. Jag gissar på en tidig kväll ikväll!

Kan någon radera 2009-02-18?

Dag: 2009-02-18
Tidpunkt: 18:31:45
18:24
Ligger i sängen med världens magont.Dagen började va 05.00. Då ringde klockan första gången, var på jobbet ca 1 timme senare. Fullt upp hela dagen, innan lunch så stänger datorn av sig. LAGOM KUL SÅDÄR. Sen vare lunch och sånt och massa jobb igen. sen slutade jag. får skjuts hem, även om jag inte hade behövt det. kommer hem och det ser för jävligt ut. ush. det var toppen, verkligen det jag behövde. Så nu har jag hållit på i köket ca 60 min med att diska och plocka undan. Ringde pappa och han sa att de hade sagt att man typ inte skulle köpa kameragrejer där för det var fake. KUL. men han skulle kolla ändå, jag sa att går man till en typ stor affär så borde det ju inte vara någon fara? Sen fick jag ett sms som påminnde mig om att jag kanske snart inte har någonstans att bo. En skitdag helt enkelt. DeppLina är i farten igen. Nu ska jag bara ligga i sängen och tycka synd om  mig själv eller något. Tycker pappa kan komma hem med massa saker till mig och så jag kan köpa någonting till mig här :D

Huvudvärken dödar mig

Dag: 2009-02-16
Tidpunkt: 20:23:54
20:05
Idag har jag haft en så sjuk huvudvärk, ush visste inte var jag skulle ta vägen. Hoppas pappa köper grejs till mig, för det förtjänar jag! Alltså, jag betlar ju också. Efter jobbet åkte vi till MAXI och handlade lite. Ush vad jag mår illa. Ont i magen och i huvudet. Jag vet inte. Uh. Jag ska försöka fixa till sista bilden sen stänga av datorn. Snart kommer älsklingen hem! Sitter och kikar på TV. De har varit på Gran Canaria 31 gånger!! hihi. Ush vad jag längtar tillbaka!


Palm från hotellet!


Solnedgång från balkongen

Det tog tid att publicera, för att ladda upp bilderna går inte så fort med mitt mobila bredband >,<

Pärlan är hemma!

Dag: 2009-02-15
Tidpunkt: 20:07:57
19:57
Min älskade vita pärla är hemma och fungerar bättre än någonsin! Växlarna bara glider in som de ska. Så skönt. Och den lär jag behöva när jag ska skotta. haha. Jag hoppas bara hon håller nu! Var hos pappa och fixade den sen satt vi och glodde på fotogrejer, Blixt, batterigrepp, vidvinkel och 50 mm ska han få kika på till mig. Iiih, blixten hoppas jag på mest av allt. Vidvinkel kan jag ju köpa här, de har ju inte släppts än heller så. Var duktig och jobbade 9-13 idag också. och yey, jag tömde den som jag skulle. Duktiga jag, haha. När jag kom hem från jobbet så städade jag. Massor, sen kom pappa och hämtade mig. När jag hade varit där så åkte jag förbi mamma en snabbis och sen vid avfarten från E18 hamnade jag bakom älsk och förföljde honom. Sen in och fixa maten och äta. Nu ska vi kika tv och leta recept.


Här är hon, den vita pärlan!

Alla hjärtans dag

Dag: 2009-02-14
Tidpunkt: 20:12:21
20:10
Sitter i soffan hos mamma. Älsk och jag ska väl åka hem till mig typ nu. Idag har vi gått på stan och varit hos älsklingens farmor. Sen åkte vi till erikslund och sen hem till Mamma. Jag orkar inte skriva mer nu, datorn dör snart. Jobba imorgon!

Unbelievable

Dag: 2009-02-11
Tidpunkt: 21:20:49
21:10
Helt otroligt, Ett till inlägg idag. Det var sjukt länge sen. Men här får ni ett med lite bilder. Älskling fotade mig :| Och självklart är det jag som har redigerat bilderna!

Lina 2009-01-30
En Svart-Vit-Suddig-Brusig-Lina

2009-01-30
En annan del av Lina.. eller något. Ignorera den där hemska "kinden" eller vad det nu är..

Inget bloggande igår

Dag: 2009-02-11
Tidpunkt: 18:42:46
18.36
Nu ligger jag i sängen igen. Vad annars? Så otroligt trött efter dagen. Huvudet och magen gör ont, som vanligt. Allat är som vanligt typ. igår när jag skulle blogga kunde jag inte logga in så de sket sig ju. Igår spelade jag iaf lite innebandy, och det var roligt. Skönt att äntligen få röra lite på sig. Nu är jag nog inne i en "det-är-jobbigt-att-jobba-period" igen. SUCK. men det är väl bara att bita ihop.

Uh vad trött jag är. Ska nog titta på Pippi som jag fick av Camilla ;D hihi. Nej göra något vettigt, typ kolla på  film eller nått.

Fullmåne och en iskall-Lina

Dag: 2009-02-09
Tidpunkt: 22:53:43
22:43
Nu ligger jag och fryser, ska nog ta och krypa ner i sängen. Dagen gick så sjukt fort. Helt plötsligt var det lunch så då åkte vi hem till Camilla och åt och hon beställde även den lilla rosa Lgn som jag vill ha! Tillbaka till jobbet och jobba. Sen hem, intventera i skåpen. Sen kom Camilla och hämtade mig och vi åkte och handlade på Maxi. Sen kom jag hem och så var dagen slut. typ. Packade upp varorna och så. Tog lite kort på månen :) Nej sova så man orkar jobba imorgon!

Redan söndag?

Dag: 2009-02-08
Tidpunkt: 10:51:03
10:44
Ligger i sängen och funderar på att gå upp och stöka lite. I fredags så skyndade jag mig hem från jobbet för älsk hade samling klockan sex i skultuna så vi stressade som fan och så skjutsade han mig till mamma och åkte till samlingen, som senare visade sig vara klockan sexton. Så hjärtat blev rätt irriterad och ledsen, för han hade ju längtat efter att spela. Men istället fick han äta tacos med mig och mamma. Sen kikade vi på tv och film och sen somnade vi. Igår så var dagen seg, sov lite då och då, åkte bil och sen åkte vi till Erikslund och sen till Hälla. Sen hem och kika på Linus på Linjen! och laga mat. Sen städade vi och älsk diskade också, sen runt 22.30 så kom Daniel och Nathalie hit och hälsade på lite. Trevligt! JNu har älsk åkt till Råby för att träna och sen tror jag vi ska ut till björnön! Det är sjukt mycket snö ute! :)

Trött, sova tidigt?

Dag: 2009-02-05
Tidpunkt: 21:23:06
21:16
Ih, jag vill ha den lilla rosa laptopen :O Den är ju sååå jag. Nu kom älsklingen hem :) Idag har jag faaktiskt redigerat lite bilder. På mig. Som älsk tog i helgen. Blöp. Idag har jag ätit en banan till kvällsmat, massor jag vet. HAHA. Jaja, det gick tydligen inte att lägga in nå bilder >,< Nu ska älsk och jag fika och kika på tv :)

Har någon en lägenhet över?

Dag: 2009-02-04
Tidpunkt: 21:19:49
21:14
Uh, om 3 månader måste jag kanske flytta :( Jag vill inte. Jag vet inte var jag ska flytta. Hem? Det skulle väl bli billigare för mig, men då måste jag åka bil varje dag. ush nej, jag vill inte flytta. Jag trivs här! Jag hoppas jag får bo kvar. . Jag letar lägenhet också. . Men fan :( DeppLina. Ush inte kul alls det här. Menmen, jag hoppas att jag får bo kvar, jaghoppashoppashoppas!

Haha, man kanske ska göra lite reklam om bloggen, även om den är tråkig.

Men här får ni en bild ändå! Mest för att jag är snäll. .

Mälaren, solnedgång och kyla.

Nej deppa lite till och slöa kanske.

Tisdagkväll och ensamhet

Dag: 2009-02-03
Tidpunkt: 20:50:15
20:40
Här ligger jag på sängen och försöker bli varm om fötterna. Frederic åkte utan att berätta att fönstret var öppet så de var TUR att jag märkte det, annars hade jag dött. Frusit ihjäl. Jag har som vanligt huvudvärk. Igår så var jag och handlade med Camilla. På lunchen var det ÖB och vi handlade godis för ca 100-lappen var. HAHA. Sen efter jobbet hamnade vi på willys, där vi bland annat köpte tre påsar chips var, det blir jämt så dyrt när vi handlar, jag fattar inte. Haha. Sen kom jag hem och fixade grönsaker för jag skulle ha wokat idag, men jag får väl göra det i min ensamhet imorgon, Frederic ska väl till dingtuna då. Någon som vill ha hemmagjord wok? Idag när jag kom hem fick jag pannkaka och sen åkte Frederic. Jag bestämde mig att stanna hemma, även om hockey är roligt, så känner jag inte för att stå och frysa. Jag hoppas han får en till chans att spela så jag får fota hockey igen! Hoppas matchen går bra! Han borde komma hem snart tycker jag >,<

Jag är så otroligt glad att jag och Camilla hittade varandra på jobbet! Det är sjukt hur lika vi egentligen är. Det är jätte trist och jobbigt när hon inte är där, som hon inte kommer vara tors-fre :( eller v. 11! Vi har blivit sjukt bra vänner på jätte kort tid, eller nu har vi ju känt varandra ett bra tag men ändå! Det är tur att man har ÄKTA vänner, som vet hur man känner och förstår! Vi förstår verkligen varandra. Tack för att du är min vän gumman!

Hoppas det blir en lugn dag på jobbet imorgon!

Psssst, Grattis gumman! Jag blev så otroligt glad när du berättade det! Jag hoppas allt går bra och att vi ses snart, för jag saknar dig sjukt mkt!

Och var tog helgen vägen?

Dag: 2009-02-01
Tidpunkt: 21:51:36
21:16
Nu halvligger jag i min säng och kollar på Beck - Skarpt läge. Trist att kolla på den ensam, men så är det ibland. I Fredags så skyndade vi oss från jobbet för vi skulle till Surahammar för att Camilla och Frederic skulle dica deras tatueringar, Frederic rinfde honom som tur var och fick vera att han inte mådde bra så han kunde inte idag. Så då tänkte vi dra ut, men de blev inte ås. Det blev sängen och film istället. Igår så vaknade Frederic före mig så jag tvingade honom att somna om, det gick inte så bra. Men jag gick iaf och gjorde mackor och tände ett ljus och sjöng för honom, för faaaktiskt så fyllde min lilla älskling hela 20 år!! och jag 20 år och 20 dagar. ;) Sen så fixade vi oss och gick ner på stan för att shoppa. DEt gick typ åt helvete. Hittade fan inget :( Sen rog vi bilen till hälla där Hjärtat skulle till systemet. Han var så lycklig, han såg ut som en liten pojke. Jag minns inte att jag var sååå lycklig. Sen blev det hälla shopping och Ica MAXI. Älsk skulle ju kirra tårta, så jag hjälpte honom att köra vagnen och hiotta prylarna. Och as usual så hittar man lite mer. haha. Sen vare bara att skynda sig hem. Jag började plocka ner granen, tyckte att det var dags. Sen typ preciiis när jag tagit undan den och bytt om så knackar det på dörren. Älsk gjorde tårtan under tiden så den var nääästan klar. Sen fick de hjälpa till att fixa kaffe och så, för de var ju inte klart. :P

Sen när vi alla hade fikat och så så åkte dem hem och vi började fixa oss för det blev bestämt att vi skulle Bowla på kvällen. Så när vi typ var klara och jag hade halft lyckats med att locka håret med min plattång så kom Andreaz och så började vi dricka lite. En Cube, sp,räckte heeela vägen ner på stan,  inte för att det är så långt. men ändå. Väl nere på stan vandrade vi mot Strike där vi träffade på Jenny och Veronica. Klockan 21:00 hade vi bokat bana 17. Dock var de innan oss sjukt sega så vi fick väl banan typ 21:10. Jaja, det gick väl sådär. Jag förklorade inte och jag vann inte. haha. Efter det så begav vi oss till Silk, där jag inte varit på sjuuukt länge. kom hem 02:15 inatt.

Vid sjutiden imorse så gick älsklingen upp för han skulle till Surahammar på polspel. Jag sov till femtonminuter över tio när mamma ringde och väckte mig. Jag skulle försöka somna om, men det gick inte. Så jag vaknade och tog ett skönt bad. sem gick jag och la mig i sängen igen. Väntade på att klockan skulle bli 15:00 för då skulle Camilla komma och hämta mig för vi skulle till sura för de skulle fixa sina tatueringar. När jag ska sätta mig i bilen halkar och och smalbenet slår till bilen och aaaj, vad ont det gör. sen åkte vi och påväg dit vare en IDIOT som nästan körde in i bilen. Sen kom vi till OK i Sura där älsk var sen så försöte vi få tag på han som skulle fixa till tatueringarna. Nästan 1 timme satt vi och väntade! sen åkte vi hem till honom men han mådde tydligen jättedåligt enligt hans mamma. Aaaah vad arga vi blev. Han kunde väl ha ringt? IDIOT. Sen åkte jag och älsk hem till pappa för att kika på min bil. och så kikade vi på nya tvn. Sen så åkte vi till mamma och jag fixade hennes dator. Idioter på PCCity sa att det var fel på nätverkskortet och att hon måste köpa ett mytt. men nej så vare ju inte.  Sen så lämnade älsk mig hemma och han åkte på träning och jag försöker blogga samtidigt som jag kikar på Beck så det tog ett tag att skriva. HAHA. Nej försöka få bort huvudvärken och sova kanske. Jag hoppas den här veckan blir lite bättre.
RSS 2.0
s